Bittim dediğim yerde meğer hep yeniden başlamışım...!

medicine ; canım benim inan çok ama çok sevindim ... dilerim sorunsuz bi gebelik dönemi geçirir ve ardından bebişlerini hayırlısı ile kucağına alırsın...ve bizler içinde dualarını eksik etme lütfen

duruvenehir; canım benim duaların ve yakın ilgin için çok teşekkür ederim

Allah tüm dualarını ve dileğini kabul etsin canım.dualarım senınle ve bu umudu hep taşıyanlara.(bende dahil) Yüce Rabbim yardımcın olsun.içini ferah tut canım.güzel haberleride duyarız inşşşş:Saruboceq:

amin inşallah Rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Evet galiba haklı çıktın canım ama kaç gebelik kesesi var 10 gün sonra görcem inşallah. Rabbim her isteyene bu mutluluğu tattırsın tekrar tekrar teşekkürler.

medicine canım benim nerelerdesin ya?..

10 gün geçti,kaç gebelik kesesi var?

durumlar nasıl? Hep bakıyorum ama göremedim seni..

Nasılsııınnn?

Bu arada bende resim eklemeyi bilmiyorum hiç denemedim,ama bilen arkadaşlar yardımcı olurlar mutlaka...

Hai iyi haberler ver bana ne oluuuuuuuuuurrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!

duru ve nehircim kusura bakma izinden döner dönmez yoğun iş temposu başladı. 2 haftadır ameliyatlar çok yoğundu. 2 gün önce gördük çok şükür. 2 tane armut gibi bişeyler inşallah sağlıklıca gebeliğimi tamamlayabilirim. darısı her isteyene. yalnız ara ara olan bel ağrılaı ve ara ara olan lekeler korkutuyo. inşallah bebişlerin nazlanmasıdır. 4 haftayla uyumlu göründüler. kalp seslerini duyamadık daha. o yüzden haftaya bi daha bakcaz. çok teşekkür ederim unutmadığın için. çok sevindim anlatamam.sıkıntıları paylaştığımız gibi sevimçleri paylaşmakda çok güzel. resim derken isminin yanındaki şekilleri kastetmiştim. bide kaç haftalık hamile olduklarını gösteren şirin çizelgeler vear ya onu. bilen varsa paylaşırlarsa sevinirim. görüşürüz duru ve nehir.:ecrin_bebek:

ay cnm benim ya :CüvCüv:hamile hamile çok yorma kendini ne olursun...ayyy ikizdi dimi???
süper ya... inşallah kötü bişey yoktur rahat ol canım stress yapma naz yapıyordur senin yaramazlar...:roflol:

unutur muyum hiç sen ve yeslove hep aklımdasınız zaten.. inşallah haftaya güzel haberlerini bekliyorum..

iyi olmana çok sevindim. hatta iyi olmanıza :lepi:

çizelge eklemeyi bende beceremedim vallahi..

Canım ya ALLAH gönlüne göre verir İNŞALLAH:Saruboceq: (senin gibi bebek bekleyen herkesin:Saruboceq:)

Ümidimin bittiği yerdeyken kk ile tanıştım...
meğer benim gibi ne çok kişi varmış...
bu yol çok zor ve stresli bi süreç....
ama kendiliğinden de olmuyosa elden bişey gelmez ki...
biz yinede tedavilerimizi olalım rabbim verir veya vermez...
vermesede isyan etmeyelim...
elbet vardır bundada bi hayır deyip sabır edelim...
umarım rabbim yüzümüze bakarda bizmde bebelerimizi bize gönderir inşallah...:Saruboceq:
insan ümitleriylen yaşar...onu kaybetme olurmu...

:içelim:sağol canım iyi dileklerine. haftaya güzel haberler vermek için sabırsızlanıyorumhihoyyyt

duru ve nehircim iki gün önce baktık ultrasonla. ikisi de duruyo çok şükür. 1 hafta içinde baya da büyümüşler. 10. hafta bitene kadar hala risk var dedi doktor. dikkat etmeye çalışıyorum dualarınızı bekliyorum. sen nasılsın bizlere dua edip sevinmekten başka neler yapıyorsun?

yeslove nerelerdesin? tüp bebek tedavin ne alemde? galiba oositlerini dondurmuşlardı. ne zaman transfer olacak? iyi misin? epeydir yazmıyorsun. yoksa tedavide misin? merakta bırakma güzel haberlerini bekliyorum.

canım benim..

çok şükür çok sevindim bebişlerinin iyi olmasına..yavaş yavaş büyüyor yaramazlar bak görüyor musun?...
kaç haftalık oldular şuan?
ama ben eminim 10.haftayıda hiç bir tehlike yaşamadan atlatacaksınız bebişlerinle..
hislerim kuvvetlidir biliyorsun tecrubeyle sabittir yani a.s
ama sen yine dikkat et kendine tatlım..
dualarım hep seninle merak etme .. vallahi herakşam uyumadan önce dua ederken seni ve bebişlerini hiç unutmuyorum..tabii birde yaslove var..a.s
ben iyiyim hep aynı koşturmaca ev,iş,çocuk,eş derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.. hep yorgunum anlayacağın ama mutluyum çok şükür..
bebişlerine ve kendine iyi bak canım..:1hug:

sayfa düzeni değişmiş. burayı bulana kadar canım çıktı. yeslove açmamışmıydı bu formu? şimdi hanzade diye birininmiş gibi. yeslovedan da ses seda yok zaten . duru ve nehir haberin var mı neler oluyor?

aaa dur bi bakiiimm

başlığı görünce açtım hemen ben konuyu kimin başlattığına bakmadım CADIARZU

canlarım benim medicine, duruvenehir ve diğerleri bugün transfer atrihim belli olacak hayırlısı ile bakalım hala beklemedeyim siz dualarınızı nolur eksik etmeyin

evet nick değiştim aslında istediğim nick vardı onu yazmıştım ilk seçeneğe ikinci seçenekte de bu vardı ilk istediğim olmamış ... sağlık olsun dedim bende şimdi hatunzade olduk ne o beğenmedinizmi :)

saol bidenem ya iyi ki varsınŞeniz ve varsınızŞeniz

canım benim çok sevindim gamyoncuiremsu belli oldu mu bari günün inşallah vücudunun psikolojinin en hazır olduğu günde transferin olur ve 12. gün baktığında elin ayağın titrer sevinçten :teytey: bizi habersiz bırakma hamiş adayı:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…