Bittim dediğim yerde meğer hep yeniden başlamışım...!

canım ya dilerim yarın beklediğin güzel haberi alırsın dualarım seninle ... dilerim bu defa Rabbim yüzünü güldürür.. bu kadar negatif olma nolur herşeyin bi vakti zamanı vardır inan ve pozif ol Allaha bol bol dua et ve asla inancını yitirme bugün olmazsa yarın bebişin Rabbimin izni ile gelip seni bulacak...

nşallah allahın izniyle başarılı olursunuz canım

çok ama çok teşekkür ederim .Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

çok merak ediyorum sonuçlarınızı...

ama inanıyorum ki inşallah güzel haberler vereceksiniz bize..

dilerim Rabbimden bana ve benim gibi isteyen herkese o hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin çok teşekkürler

Allah yardımcın olsun canım.Allah gönlüne göre versin...

Amin Rabbbim cümlemizin yardımcısı olsun...inşallah seninde gönlündekini verir arkadaşım saol

öyle güzel yazmışsınki duygularını....bu yolda emek harcayanlardan biride benim yazının her satırına her kelimesine ayrı ayrı katılıyorum canım..dualarımız seninle..bizimle

canım ya dilerim yarın beklediğin güzel haberi alırsın dualarım seninle ... dilerim bu defa Rabbim yüzünü güldürür.. bu kadar negatif olma nolur herşeyin bi vakti zamanı vardır inan ve pozif ol Allaha bol bol dua et ve asla inancını yitirme bugün olmazsa yarın bebişin Rabbimin izni ile gelip seni bulacak...

teşekkür ederim yeslove. yıllardır kendi kendime başetmeye çalıştım. hiç aklıma gelmemişti böyle ortak dertlerin paylaşılabildiği. siteye üye olur olmaz da ilk sana yazmıştım. şimdi de sevincimi senle paylaşmak istiyorum. sonuç 111 geldi. inşallah bebişlerim annelerine tutunmaya devam ederler. daha çok başındayım işe başladım. günaşırı nöbetler de başladı. rabbim duacı olan iyi dilekli iyi niyetli herkese nasip etsin inşallah. umutla umutsuzluk arasında o kadar çok gidip geldim, eşime karşı hep mahcup ve eksik hissedip onun baba olmasına engel olduğumu düşündüğüm günler inşallah geride kalmıştır. bu nedenle aynı duygu durumda olan yalnız olan kim varsa paylaşmak isterim dertlerini. sıra sizde.. görüşürüz

teşekkür ederim yeslove. yıllardır kendi kendime başetmeye çalıştım. hiç aklıma gelmemişti böyle ortak dertlerin paylaşılabildiği. siteye üye olur olmaz da ilk sana yazmıştım. şimdi de sevincimi senle paylaşmak istiyorum. sonuç 111 geldi. inşallah bebişlerim annelerine tutunmaya devam ederler. daha çok başındayım işe başladım. günaşırı nöbetler de başladı. rabbim duacı olan iyi dilekli iyi niyetli herkese nasip etsin inşallah. umutla umutsuzluk arasında o kadar çok gidip geldim, eşime karşı hep mahcup ve eksik hissedip onun baba olmasına engel olduğumu düşündüğüm günler inşallah geride kalmıştır. bu nedenle aynı duygu durumda olan yalnız olan kim varsa paylaşmak isterim dertlerini. sıra sizde.. görüşürüz [/QUOTE]

canım yani 111 ne demek anlayamadım ben..iyi haber dimi?
ay inşallah yaa....

öyle güzel yazmışsınki duygularını....bu yolda emek harcayanlardan biride benim yazının her satırına her kelimesine ayrı ayrı katılıyorum canım..dualarımız seninle..bizimle

canım çok teşekkür ederim...dilerim rabbim yüzümü güldürür

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım yaaaa inanmıyorummm inanamıyorum sen şimdi hamişmisinnnn çok tebrik ederim.. dilerim herşey yolunda ilerler ve dilerim Rabbim sağlıklı hayırlı bebişlerini kucağına verir ayyy hala inanamıyorummmhihoyyythihoyyythihoyyyt darısı başımıza inşallah.... bakındım bi konu açmışmısın diye ama bulamadım özelden tebrik edim dedim özelinde kapalı bende burdan tebrik edim dedim umarım görürsün canım sevgiler

canım öyle içten yazmışsınki gözyaşlarımı tutamadım. tanrım dileğini görür ve sana gönlüne göre bir evlat nasip eyler. tüm annelerin kucaklarını dolu tutsun. bütün dualarım seninle canım.

canım insallah bu sefer başaracaksın.umutsuz yaşanmazki.umudunu yitirme sakın....ALLAH kucagı boş olan kadınlarımızın kucaklarını doldursun.umarım bunlardan biride ben olurum.yılarca evlat hasretiyle tutuşuyorum.senağlama

yeslove'cım çok teşekkür ederim. yarın kontrol hcg bakıp tekrar paylaşırım sizlerle inşallah. duruvenehir'cim 5'in üstü pozitif kabul ediliyo. 100'lü değer olması da çoğul gebelik göstergesi inşallah. 14. gün değerinin 12. günkünün yaklaşık iki katı olması gerekiyo gebeliğin devamlılığı için. o yüzden çok sevinmemeye çalışıyorum. yarın bakalım nolcak. sonuç iyi olursa da 2 hafta gebelik kese/keselerinin görünmesi gerekiyo. yani şimdilik biyokimyasal olarak gebeyim :) allah'a binlerce kez şükür. neler çektim. sizler daha iyi anlarsınız beni. umutsuzluk yok inşallah. vakti saati bekliyo bebişler. onların canlarının istemesi lazım yani:) yslove'cım bide ben konu nasıl açıcam hiç bakmadım. uygun konu başlığı da bulursam yazarım inşallah.

inşallah canım ya... Allahım gönlüne göre versin...
bence herşey olumlu olacak içime öyle doğuyo ama tabii yine de herşey kısmet...
ya nebileyim ben çok güzel haberler alacakmışım gibi hissediyorum..
tam olarak ne zaman kesin sonuç belli olacak acaba? yarın mı?
merakla bekliyorum haberlerini canım ...

şimdi sıra yeslove ' da....
onunda güzel haberleri alacağız burdan inşallahh....
ay ben bile çok sabırsızlandım ya.... :))

canım ya ne guzel anlatmısın kelımelerle ıcını, okuyunca inankı tuylerım dıken dıken oldu cunku bunu yasayandan baskası anlayamaz ıcımıze akıttıgımız gozyasları sahte gulumsemeler ve tek başına herkesten gızlersın ıcınde olup bıtenı cunku anlatsanda anlamzlarkı....
canım benım ıns en kısa zamnda sen ve beım gıbı bebek askıyla yanan herksın rabbım yuzunu guldurur bızım sınavımızda bu olsa gerek ıns hersey cok guzel olacakkk .......

teşekkür ederim iyi dileklerine. yarın yine habe etcem inşallah. bence de sıra yeslove'da. onun başlığı altında yazıyoruz ve o güzel yazısının mutlu haberle sonuçlanmasını çomçok istiyorum:teytey::dance:

Allah'a şükür 236 geldi sonucum. Duanız, iyi dileğiniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar. Yeslove'cım ne durumdasın sıra sende. Aşama aşama bekliyorum güzel haberlerini.Öptüm.

Allah'a şükür 236 geldi sonucum. Duanız, iyi dileğiniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar. Yeslove'cım ne durumdasın sıra sende. Aşama aşama bekliyorum güzel haberlerini.Öptüm.

ay süper ya.. :dance:
güne iyi haberle başlamak harika...:1hug:
çok sevindim canım..
ay ikiz filan mı olacak şimdi....bayıldım bu habere..
demek ki hislerim yanıltmamış beni ne dersin medicine ?:dance:

Evet galiba haklı çıktın canım ama kaç gebelik kesesi var 10 gün sonra görcem inşallah. Rabbim her isteyene bu mutluluğu tattırsın tekrar tekrar teşekkürler.

çok ama çok teşekkür ederim . Amin Amin Amin .Dilerim isteyen herkese Rabbbim tez zamanda hayırlı evlat nasip eder

canım benim çok saol dilerim Rabbim benimde seninde ve bizler gibi olan tüm kullarının kucaklarını en kısa zamanda doldurur.

kesinlikle sana katılıyorum canım bizlerin sınavıda bu olsa gerek.. sabrımızı şükrümüzü deniyor rabbim çok saol dilerim Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…