teşekkür ederim yeslove. ben de düşünmeye başladım çok olduğunu. acaba çok mu acele ettik diye. hastanede olduğum için iki arada bi derede boşluk bulup defalarca yaptırdım işte bi umut. son denemem için yarın test yaptırmam gerekiyo ama yine umutsuzluğa kapıldımi lekelenmem oldu bugün. transferden 1 gün önce başlayan adet sancılarım da hala devam ediyo. benden alman hastanesinde 32 yumurta toplandı. 17 embriyo oluştu. 3'ü gelişti ve transver edildi. galiba daha fazla gelişmediği için dondurulamadı. bugün işe başladım. umut dolu birkaç söz duymak için neler vermezdim. acaba benim gibi ağrı ve lekesi olup da hamile kalan var mıdır biliyor musunuz. öpüyorum herkesi. bu arada bende pkos'um (polikistik over)
nşallah allahın izniyle başarılı olursunuz canım
inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
çok merak ediyorum sonuçlarınızı...
ama inanıyorum ki inşallah güzel haberler vereceksiniz bize..
Allah yardımcın olsun canım.Allah gönlüne göre versin...
öyle güzel yazmışsınki duygularını....bu yolda emek harcayanlardan biride benim yazının her satırına her kelimesine ayrı ayrı katılıyorum canım..dualarımız seninle..bizimle
canım ya dilerim yarın beklediğin güzel haberi alırsın dualarım seninle ... dilerim bu defa Rabbim yüzünü güldürür.. bu kadar negatif olma nolur herşeyin bi vakti zamanı vardır inan ve pozif ol Allaha bol bol dua et ve asla inancını yitirme bugün olmazsa yarın bebişin Rabbimin izni ile gelip seni bulacak...
teşekkür ederim yeslove. yıllardır kendi kendime başetmeye çalıştım. hiç aklıma gelmemişti böyle ortak dertlerin paylaşılabildiği. siteye üye olur olmaz da ilk sana yazmıştım. şimdi de sevincimi senle paylaşmak istiyorum. sonuç 111 geldi. inşallah bebişlerim annelerine tutunmaya devam ederler. daha çok başındayım işe başladım. günaşırı nöbetler de başladı. rabbim duacı olan iyi dilekli iyi niyetli herkese nasip etsin inşallah. umutla umutsuzluk arasında o kadar çok gidip geldim, eşime karşı hep mahcup ve eksik hissedip onun baba olmasına engel olduğumu düşündüğüm günler inşallah geride kalmıştır. bu nedenle aynı duygu durumda olan yalnız olan kim varsa paylaşmak isterim dertlerini. sıra sizde.. görüşürüz
inşallah canım ya... Allahım gönlüne göre versin...
bence herşey olumlu olacak içime öyle doğuyo ama tabii yine de herşey kısmet...
ya nebileyim ben çok güzel haberler alacakmışım gibi hissediyorum..
tam olarak ne zaman kesin sonuç belli olacak acaba? yarın mı?
merakla bekliyorum haberlerini canım ...
Allah'a şükür 236 geldi sonucum. Duanız, iyi dileğiniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar. Yeslove'cım ne durumdasın sıra sende. Aşama aşama bekliyorum güzel haberlerini.Öptüm.
canım öyle içten yazmışsınki gözyaşlarımı tutamadım. tanrım dileğini görür ve sana gönlüne göre bir evlat nasip eyler. tüm annelerin kucaklarını dolu tutsun. bütün dualarım seninle canım.
canım insallah bu sefer başaracaksın.umutsuz yaşanmazki.umudunu yitirme sakın....ALLAH kucagı boş olan kadınlarımızın kucaklarını doldursun.umarım bunlardan biride ben olurum.yılarca evlat hasretiyle tutuşuyorum.senağlama
canım ya ne guzel anlatmısın kelımelerle ıcını, okuyunca inankı tuylerım dıken dıken oldu cunku bunu yasayandan baskası anlayamaz ıcımıze akıttıgımız gozyasları sahte gulumsemeler ve tek başına herkesten gızlersın ıcınde olup bıtenı cunku anlatsanda anlamzlarkı....
canım benım ıns en kısa zamnda sen ve beım gıbı bebek askıyla yanan herksın rabbım yuzunu guldurur bızım sınavımızda bu olsa gerek ıns hersey cok guzel olacakkk .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?