- 20 Kasım 2018
- 12.848
- 46.826
- 598
- 35
Ne üşenmesi ayol, yapacak daha iyi işiniz mi var sankiÜşenmesem engelliycem valla :)
Sadece bugün mü hergün her saat :)))
Heee böyle saçmalayarak benim bilgisiz olduğumu mu kanıtlayacaksınAllah aşkına siz yazmayın ya baya gülüyorum :)
Yorumunuzu gördükçe yok ağrısızsa tedavi yokmuşta yok bacak protezi değilmişte yani bunları yazan bana anlamaktan bahsedemez pleasee :)
E söyledikya doğruyu kaç kez söyliycez.Heee böyle saçmalayarak benim bilgisiz olduğumu mu kanıtlayacaksınyemezler boş sallama, yanlışsa doğru olanı söyle öğrenelim. Sen kendini, insanlara böyle saçma cümleler kurarak manipüle edebilecek kapasitede mi görüyorsun cidden?
Evet benim yok şu an, çünkü kafa dağıtmaya ihtiyacım var sayenizde pek güzel oluyor :) yoksa bu site de zor şimdi çoktan uyumuştum sabah erken iş filan.Ne üşenmesi ayol, yapacak daha iyi işiniz mi var sanki
Valla ben bugün gündüz denizdeydim, yüzdüm, şezlongta biramı içerken de telefonda foruma takıldım. İnanır mısınız sadece koltuğa yapışmış halde yazmıyor insanlar foruma
Biri beni konudan atabilir mi lütfen?Cikmadik candan umit kesilmez tabii ahshd
cilek.yagmuru gecmis olsun karsim, aldin basina belayı ahshd o mesaji yazmayacaktin.
Ağrısı olmayan bir kireçlenme nasıl tedavi edilir?E söyledikya doğruyu kaç kez söyliycez.
Ben mi saçma cümle kurdum. Diz protezi ameliyatını basite indirgeyen siz mi? Ağrı yoksa tedavi etmiyorlar diyen de ben miyim pardon?
Ben manipüle etmem yazdıklarınız duruyor. Diz protezi bir sürü riski olan ciddi bir ameliyattır. Ve asıl ağrısızken korumaya almak, tedavi etmek esastır. Tekrar yazdım:) karşıdakine saçmalıyorsun demeden önce kendi yazdıklarınıza bir bakın.kimin boş salladığına da tekrar bakın.
Ben mesajıma cevap bekliyorum hastalık konuşcaktık hayallerimş yıkmayın :)))Biri beni konudan atabilir mi lütfen?
Sizin kafa çoktan dağılmış ki zaten, daha ne dağıtacaksınız.Evet benim yok şu an, çünkü kafa dağıtmaya ihtiyacım var sayenizde pek güzel oluyor :) yoksa bu site de zor şimdi çoktan uyumuştum sabah erken iş filan.
Bilmem benim her konumdaki mesajlarınızı düşündüm de öyle gibi geliyor.
Ashfsh kızım sen kaşındın bende de var diyerek. Kendin aldın başına belayı. Senin yüzünden gece gece muhatap kelimesinin kullanım alanlarını açıklayıp Türk Diline Giriş 101 mesajı yazmak zorunda kaldımBiri beni konudan atabilir mi lütfen?
Ağrısı olmayan bir kireçlenme nasıl tedavi edilir?
Diz protezinin aşırı ciddi riskleri nelerdir?
Bu ikisinin cevabını senden duyalım o zaman, ben de öğrenmiş olayım
İkna oldum tamam:)))Sizin kafa çoktan dağılmış ki zaten, daha ne dağıtacaksınız.
Yok valla hava çok sıcak olduğu için biraz iş yapıyorum, mola verip foruma bakıp devam ediyorum. Ya da gündüz denizdeyken falan yazıyorum.
Cilek adina cevap vermekte hic sakinca gormuyorum, sizden gelecek iyilik Allah'tan gelsin. Kizi hayattan bezdirmenize musaade edemeyecek kadar kiymetli benim icin
Neyse olayin muhatabi ben degilim zaten, sizi yoksayan kendisi. Mesajlariniza niye cevap vermiyor diye kendisini darlayabi..pardon, kendisine sorabilirsiniz.
Yok yok faydası olacak size de gelin etmeyin bir çay içelimYa diyorum ya, başlıklarını gördüğümde bile geriliyorum, psikolojimi bozdu hatun. Diz ağrılarım arttı resmen
Bu negatif enerjiyle kendisi iyiye giderse mucize olur.
Olm benim köpeğim aksamaya başladı la bu konuya yazdığımdan beri.Ya diyorum ya, başlıklarını gördüğümde bile geriliyorum, psikolojimi bozdu hatun. Diz ağrılarım arttı resmen
Bu negatif enerjiyle kendisi iyiye giderse mucize olur.
Köpeklerde de oluyor. Pöç yedirin iyi gelir ililkli kemik suyu içirin :)Olm benim köpeğim aksamaya başladı la bu konuya yazdığımdan beri.
Başlığa yazan hepimiz telef olmasak bari
Yalnız hala "diz ağrılarım arttı" diyerek mesaj göndermesine çanak tutuyorsun. Her an "sizinki ne kadar ağrıyor" diye mesaj gelecek bak, demedi deme ahshgs
Köpek bakımı ve beslenmesi konusunda başvuracağım son kaynak bile olamazsınız, üzgünüm.Köpeklerde de oluyor. Pöç yedirin iyi gelir ililkli kemik suyu içirin :)
Ben burun estetiği oldum buradaki bütün riskler onun için de geçerli öyle anlatayımTabiki hemen.
Zaten hastalık önce ağrısız başlar kıkırdağın damarı yok. olurda tespit edilirse evresine göre egzersiz ve iğne tedavileri ile korumaya alınır eklem. Ve takibe tabiki.
1. Genel Cerrahi Riskler
• Anesteziye bağlı komplikasyonlar: Kalp, solunum veya alerjik reaksiyonlar gibi durumlar.
• Kanama: Ameliyat sırasında veya sonrasında normalden fazla kan kaybı olabilir.
• Enfeksiyon: Yüzeysel veya protezin yerleştirildiği derin dokularda gelişebilir. Nadir de olsa ciddi olabilir ve protezin çıkarılması gerekebilir.
• Pıhtı oluşumu (tromboz): Bacak damarlarında pıhtı oluşabilir. Akciğere atması durumunda pulmoner emboli gelişebilir — bu hayati risk taşır.
2. Dize Özgü Riskler
• Protezin gevşemesi veya yerinden oynaması: Zamanla protez kemik yüzeyle bağlantısını kaybedebilir. Revizyon (yeniden ameliyat) gerekebilir.
• Sınırlı hareket açıklığı: Ameliyattan sonra yeterli fizik tedavi yapılmazsa diz tam olarak açılamayabilir veya bükülemeyebilir.
• Sinir veya damar hasarı: Çok nadir olsa da cerrahi sırasında sinirlere zarar verilebilir, bu da his kaybı ya da güçsüzlük yapabilir.
• Ağrının devam etmesi: Bazı hastalarda ameliyat başarılı olsa da ağrı tamamen geçmeyebilir.
• Bacak uzunluğunda fark: Çok nadir de olsa protezin yerleşiminden sonra bacak boylarında küçük farklar oluşabilir.
3. Uzun Vadeli Riskler
• Protez ömrü: Ortalama 15-20 yıl. Genç yaşta yapılan ameliyatlarda, ileride tekrar değiştirilmesi (revizyon ameliyatı) gerekebilir.
• Metal alerjisi: Çok nadir ama bazı hastalarda metallere karşı alerjik reaksiyon gelişebilir
Buyrun çok basit değilmiş dimi:)
Bi de açın ameliyat görüntülerine bakın bakalım kemiğe resmen çekiçle çakıyorlar kolaymıymış zormuymuş.
Hastalık kıyası yapmak dünyanın en deli saçma şeyi dedi psikiyatristim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?