Spor tedavi tabiki. Kollagen, hyalüronik asit, prp, kök hücre hepsi tedavi nasıl değil işe yaramaz olur mu o zaman literatürde niye var ve ağrısızkende yapılıyor. Ağrı yoksa tedavi yok olmuyor ya zorladın ama. iğne batıyorya hani bir tedavi :)Ben burun estetiği oldum buradaki bütün riskler onun için de geçerli öyle anlatayım
Ağrı yoksa tedavi ne oluyormuş? Spor! İlk dediğim şey buydu zaten sporu mu tedaviden sayıyoruz? İğne dediğinde kolejen ve hiç bir işe yaramıyor etkisi kısa süreli bu da demek oluyor ki; ağrı yoksa tedavi yok? He sporu sana ameliyat odasında cerrah yaptırıyorsa bilemem o da senin fantazin
Ona söyleyeceğine önce sen pöç yeKöpeklerde de oluyor. Pöç yedirin iyi gelir ililkli kemik suyu içirin :)
Yemediğimi nerden biliyosun ne kadar yiyorum hem de :)Ona söyleyeceğine önce sen pöç yehahahah
Ahh tek amacın seni güldürmekti oysaki, tedavisi spor olan büyük hastalıklı arkadaşım benim affettSpor tedavi tabiki. Kollagen, hyalüronik asit, prp, kök hücre hepsi tedavi nasıl değil işe yaramaz olur mu o zaman literatürde niye var ve ağrısızkende yapılıyor. Ağrı yoksa tedavi yok olmuyor ya zorladın ama. iğne batıyorya hani bir tedavi :)
Ben burun ameliyatına da kolay demem o da zor ama en azından çekiçle çakmıyorlar be.
Spor ameliyat odası vs pek gülemedim.
Keşke öyle basit olaydı da güleydim canım benimAhh tek amacın seni güldürmekti oysaki, tedavisi spor olan büyük hastalıklı arkadaşım benim affett
peki kardeş ben bilmeden sallamam ama karıştırma kimselerle:)Köpek bakımı ve beslenmesi konusunda başvuracağım son kaynak bile olamazsınız, üzgünüm.
Ağrısı olmayan bir kireçlenme nasıl tedavi edilir?
Diz protezinin aşırı ciddi riskleri nelerdir?
Bu ikisinin cevabını senden duyalım o zaman, ben de öğrenmiş olayım
Ben mesajıma cevap bekliyorum hastalık konuşcaktık hayallerimş yıkmayın :)))
Yakınma değil paylaşım aşkolsun bilgi de vericem bak efsane şeyler biliyorum :)Ya troll müsün ablacım? Sevgilin dinlememiş hastalık yakınmalarını, ben niye dinleyeyim?
Hah işte şunu anlayan biri çıktı. Allah razı olsun.Kimin neresi ağrıyorsa en zor hastalık o gelirmiş zor dermiş .
Bıyık bölgemde sivilce çıktıdaha büyük dert olduğunu sanmıyorum suan
Ashfsh kızım sen kaşındın bende de var diyerek. Kendin aldın başına belayı. Senin yüzünden gece gece muhatap kelimesinin kullanım alanlarını açıklayıp Türk Diline Giriş 101 mesajı yazmak zorunda kaldımDaha da korumam seni. Otur şimdi kireçli kireçli konuş. Haminnem benim.
İşte bende onu diyorum basit değil orda öylece duruyor kocaman napcam ben şimdiHah işte şunu anlayan biri çıktı. Allah razı olsun.
Hastalık basit değil evet kötüleri de var amenna ama bu da basit değil yani.
Senin kirecin onunkinin yanında diz çöker tövbe ister.14 yıllık kirecim bu geceki kadar bela olmamıştı ya başıma
Ben söyleyeyim, uyduruyor.
Ağrı dayanılmayacak, hakarete engel olacak noktaya geldiğinde ameliyat yapılıyor zaten.
Onun dışında yapılacak çok az şey var ve hiçbiri süreci geriye götürmeye yönelik değil. Sadece mevcut hayat kalitesini korumaya yönelik işlemler ki tıp konusunda çok bilgili olduğunu iddia ettiği haliyle bile dolandırılmış kendisi. Nasıl bir bilgiye artık, gitmiş alakasız bir işlem yaptırmış.
Hani 80 yaşında olursun, dayanılmayacak ağrın vardır ama doktor yaşın çok, ameliyat riskli falan der, oturur çekersin anlarım ama şuradan şuraya adım atamayacak ağrıyla 36 yaşında kim öyle bırakacak seni?
İşten izin almış, evde oturası var diye yorumluyorum ben.
Allah şifasını versin kardeşim.İşte bende onu diyorum basit değil orda öylece duruyor kocaman napcam ben şimdi
Kireç var, kireç var şimdi. Her kireç aynı mı.. Konu sahibininkiynen bir tutmayın litfen14 yıllık kirecim bu geceki kadar bela olmamıştı ya başıma
Yakınma değil paylaşım aşkolsun bilgi de vericem bak efsane şeyler biliyorum :)
Sevgilin adam değilmiş dedinizya sen adamsın :)
Hastalıkta aslında kireçte yokta işte halk arasındaki adı bu :)Kireç var, kireç var şimdi. Her kireç aynı mı.. Konu sahibininkiynen bir tutmayın litfen
Biz halk olarak anca bu kadar anlıyoruz işteHastalıkta aslında kireçte yokta işte halk arasındaki adı bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?