Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spor tedavi tabiki. Kollagen, hyalüronik asit, prp, kök hücre hepsi tedavi nasıl değil işe yaramaz olur mu o zaman literatürde niye var ve ağrısızkende yapılıyor. Ağrı yoksa tedavi yok olmuyor ya zorladın ama. iğne batıyorya hani bir tedavi :)
Ben burun ameliyatına da kolay demem o da zor ama en azından çekiçle çakmıyorlar be.

Spor ameliyat odası vs pek gülemedim.

Ahh tek amacın seni güldürmekti oysaki, tedavisi spor olan büyük hastalıklı arkadaşım benim affett

Ağrısı olmayan bir kireçlenme nasıl tedavi edilir?
Diz protezinin aşırı ciddi riskleri nelerdir?

Bu ikisinin cevabını senden duyalım o zaman, ben de öğrenmiş olayım

Ben söyleyeyim, uyduruyor.
Ağrı dayanılmayacak, harekete engel olacak noktaya geldiğinde ameliyat yapılıyor zaten.
Onun dışında yapılacak çok az şey var ve hiçbiri süreci geriye götürmeye yönelik değil. Sadece mevcut hayat kalitesini korumaya yönelik işlemler ki tıp konusunda çok bilgili olduğunu iddia ettiği haliyle bile dolandırılmış kendisi. Nasıl bir bilgiye artık, gitmiş alakasız bir işlem yaptırmış.

Hani 80 yaşında olursun, dayanılmayacak ağrın vardır ama doktor yaşın çok, ameliyat riskli falan der, oturur çekersin anlarım ama şuradan şuraya adım atamayacak ağrıyla 36 yaşında kim öyle bırakacak seni?
İşten izin almış, evde oturası var diye yorumluyorum ben.

Son düzenleme:
Kimin neresi ağrıyorsa en zor hastalık o gelirmiş zor dermiş .

Bıyık bölgemde sivilce çıktı daha büyük dert olduğunu sanmıyorum suan

Kimin neresi ağrıyorsa en zor hastalık o gelirmiş zor dermiş .

Bıyık bölgemde sivilce çıktı daha büyük dert olduğunu sanmıyorum suan
Hah işte şunu anlayan biri çıktı. Allah razı olsun.
Hastalık basit değil evet kötüleri de var amenna ama bu da basit değil yani.

14 yıllık kirecim bu geceki kadar bela olmamıştı ya başıma

Bakın bilmeden sallıyorsunuz alakasız işlem derken bunu çoğu kimse bilmiyor çoğu doktor hastaya yapıyor bu işlemi o konuda da yazmıştım. Hastalarımız araştırmadığı için bilmiyorlar literatür kim tarıyor ki? Ben çalışma çalışma okudum kongrelerdeki vaka sunumlarını dahi. Bilgimi küçümsemeden önce dinleyin bence Benim gittiğim doktor dünyaca ünlü ve deli gibi hastası var. Size yazarım özelden detaylarını öğrenmek isterseniz.

Bakın daha bilmiyorsunuz bile hastalığı hiç. adım atamayacak durumda olan her hasta çok ileri evre değildir. Benim grade 1 ken de adım atamayacak günlerim oldu. Her vaka kendi içinde farklıdır. Kimi evre 4 ağrısızdır kimi evre 2 adım atamaz anladınız mı? Yalan söylemiyorum yani.

Yakınma değil paylaşım aşkolsun bilgi de vericem bak efsane şeyler biliyorum :)
Sevgilin adam değilmiş dedinizya sen adamsın :)

Bilgi almak istersem doktorumdan alırım, teşekkürler.
Bak troll değilsen ciddi söylüyorum, böyle hayat geçmez. Şurada 15 günde bezdirdin herkesi.
Normal hayatında da böyle yapıyorsan çevrende kimse kalmaz.
Umarım psikiyatriste gidiyorsundur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…