- Konu Sahibi siyahinci56
bıttım sabunu cilteki mikropları doğal yöntemlerle yok ederek cildiğimizde ki istenmeyen tüm lekeleri yok eder bıttım sabunu mikrop öldürücü bir sabundur bıttım sabunu sivilceler için kullanıldığında sivilcelerin yok olduğunu göreceksiniz bıttım sabunu ile yok olan sivilceler bir daha geri gelmez sivilceler kurutulduktan sonra kalan izler için de bıttım sabunu oldukça etkilidir bıttım sabunu sadece sivilceler için kullanılmaz bıttım sabununu cildimizi hem güzelleştirmede hemde var olan hastalıklarımızı doğal yöntemlerle yok etmede kullanabiliriz. bıttım sabunu kaşıntılarada iyi gelmektedir bıttım sabunu sedef hastalığının tedavisinde oldukça başarılı olduğu kullanan müşterilerimiz tarafından söylenmektedir bıttım sabunu el yapımıdır el kesimidir ve kesinlikle bir makina yardım almadan üretilmektedir bıttım sabunu bir şifa kaynağınıdr ve bıttım sabunu ile tanışan müşterilerimiz bizden ve bıttım sabunundan vazgeçmemiştir. bıttım sabunumuz kesinlikle 1.kalite olup % müşteri memnuniyeti garantisi veriyoruz. müşterilerimiz bizden aldığı bıttım sabunundan memnun kalmadığı zaman aynı gün ödecikleri ücreti geri iade ediyoruz.
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: