Söylemez olur muyum. Ögrendigimde bırakmadım ki bu isin pesini. Esimle konustum,o kadını arastırdım onunla konustum. Esimle konusurken sadece sakin konustum. Bagıra cagıra degil. Evet 1 yıl kac defa gitmeye kalktım evden,onu,herseyi bırakıp. Ama engelledi birsey beni. Yapamadım. Esimle evli gibi degildim ki ben. Sadece oglum icin konusuyordum onunla. Evliligim icin caba göstermedim ben aldatıldıgımı ögrendikten sonra. Ama ne yapabilirdim? Kadınla konustum hakaret ettim,kadına hersey dedim ama kadının sucu var mı simdi? Evli olan,cocugu olan benim esim... İcime attım herseyi,sabrettim,dayandım... Ama bir noktada boguldugumu hissedip herseyi bırakıp geldim. Evet ayrıldıklarını söylüyor. Bilemiyorum. Nasıl güvenebilirim ayrıldık dediginde. Zamana bıraktım. Zaman gösterecek neyin ne oldugunu ve neye karar vermem gerektigini.
Hani "kal gelmek" deyimi vardır ya yeni jenereasyonda onu ben de yaşadım. Başıza gelenlerin ne kadar kötü olduklarını biliriz ama doğru olanı yapmak için bir türlü cesaret edemeyiz. Neyse olan olmuş artık, bundan sonrası icin Allah'ım güzel şeyler nasip etsizn size de oğlunuza da.
konuşmaya gitme bence , ona cevabını gitmekle vermişsin zaten bağırsan ne değişicek? iki lafınla farkındalıkmı yaşıycak? bence gidersen dönemezsin , gitme bırak düşünsün yalnız kaldığını anlasın. Sonrasında konuşma olsun şuan yeminler edicektir sadece sende inanmak istedğin için inanıcaksın.
Haklısın canım. 1 yıl icime attım,biraz daha atsam ne olacak sanki? Anlasın artık o istiyor,cocugum var diye birsey yapmayacagımı. ''kendim'' icin yapacagım artık ne yaparsam. Tatile gideyim diyorum. Hem kafamı rahatlatırım,hemde herseyden uzak kendimle,oglusumla zaman geciririm biraz. Tesekkür ederim canım
söylediğin hiçbi laf şuanki tepkin kadar canını acıtamaz , hazır gitmeyi başarmışken bunu değerlendir. Tatile çıkmayı deneyebilrsin çokta güzel olur , çocuğunda kafası dağılmış olur evde boş oturduğu heran babasını sorup size ne olduğunu düşünücektir. Bakmışsın buayrı kaldığınız sürede herşey çok güzel olmuş :103:
bugün gitmesen yarın gideceksin yani eninde sonunda karşılacaksın en azından zaman geçmeden içindekilere söylemen daha iyi bence..
bence git konuş... ama bugün hemen değil 1-2 gün sonra daha doğrusu kısaca birkez daha konuşmak istiyorum dediğinde ve çocuğunu göstereceksende bugün karşılaşmamak için aşağı kapıya ablandan indirmesini iste... asla karşılaşma daha kötü olursun ancak konuşmak için gittiğinde gör ilk onu
hmm.. tamam cnmm.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..
inşallah en kısa sürede atlatırsınız..
Arkadasim yasadiklarin zpr elbette
fakat sen su soylemlerinle bile hala esine deger veriyorsun
senin bu hale dusmene sana ogluna deger vermeyene deger veriyorsun
sana yazik degil mi?
zaten 1 yil beklemissin oyalamis durmus daha nereye kadar boyle surecek
en azindan oglunun ahlakli bir birey olarak yetismesi icin yap bunu
kayinvalidene de helal olsun o zaman dinlememissin bari bu defa dinle ve bu kotulugu ne kendine ne de ogluna yapma
emin ol ilerde cok baska bir hayatin olacak ve o zaman gecirdigin zamana uzuleceksin
topla kendini
esin de ne hali varsa gorsun merak etme onda bu genislik varken senden sonra kac. tane daha bulur
amin canım cok sagol
buna benzer ve ekleyerek yazmak istedimde üzülürsün diye yazamadım ark.a kesinlikle katılıyorum.. eksiği var fazlası yok... kendinede oğlunada yazık !!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?