bittim ve gidiyorum

Hani "kal gelmek" deyimi vardır ya yeni jenereasyonda onu ben de yaşadım. Başıza gelenlerin ne kadar kötü olduklarını biliriz ama doğru olanı yapmak için bir türlü cesaret edemeyiz. Neyse olan olmuş artık, bundan sonrası icin Allah'ım güzel şeyler nasip etsizn size de oğlunuza da.

Tesekkür ederim canım.

konuşmaya gitme bence , ona cevabını gitmekle vermişsin zaten bağırsan ne değişicek? iki lafınla farkındalıkmı yaşıycak? bence gidersen dönemezsin , gitme bırak düşünsün yalnız kaldığını anlasın. Sonrasında konuşma olsun şuan yeminler edicektir sadece sende inanmak istedğin için inanıcaksın.

Haklısın canım. 1 yıl icime attım,biraz daha atsam ne olacak sanki? Anlasın artık o istiyor,cocugum var diye birsey yapmayacagımı. ''kendim'' icin yapacagım artık ne yaparsam. Tatile gideyim diyorum. Hem kafamı rahatlatırım,hemde herseyden uzak kendimle,oglusumla zaman geciririm biraz. Tesekkür ederim canım

bir kader anı bu... insan ne yazacağını bilemiyor.

şu an gitsen eminim tatlı sözlerle, hatta birkaç gözyaşı ile seni kandırır.

eşin bitti diyor, işten çıkarmıyor bayanı.

bayanı çıkarsa bile işten ev tutmayacağı, başka bir yere yerleştirmeyeceğinin garantisi yok ki.

ayrıca nasıl bir daha güveneceksin?

bayanı işten çıkardı, yerine başkasını aldı diyelim. o kişi ile böyle bir ilişki yaşamayacağı ne malum....

bence bir tatile çık. kafanı topla ve bir karar al. bu kararı oğlun ve kendin için alacaksın.

söylediğin hiçbi laf şuanki tepkin kadar canını acıtamaz , hazır gitmeyi başarmışken bunu değerlendir. Tatile çıkmayı deneyebilrsin çokta güzel olur , çocuğunda kafası dağılmış olur evde boş oturduğu heran babasını sorup size ne olduğunu düşünücektir. Bakmışsın buayrı kaldığınız sürede herşey çok güzel olmuş :103:

Kızlar düsündükce gülüyorum aptallıgıma! Kayınvalideme anlatmıstım herseyi. Bana dedigi su olmustu.
''kızım bırak onu tek basına,al torunumu yanımıza gel,yalnız kalsın dünyanın kac bucak oldugunu anlasın. Sen silersen bende silerim. sana nasıl yapar bunu yazıkları olsun ona''
''anne biraz daha sabredicem'' demistim.
kayınvalidem kadını buldu. onun yanına gidip magazada herkezin icinde rezil etmis. ahlaksız demis. oglunada yazıklar olsun demis. bana is yerinde ki bir abla anlattı bunları. kayın validem,kayın pederim, ablası hepsi benim yanımda. evi bıraktıgımı ögrendi kayınvalidem ''gec bile kaldın'' dedi. nasıl aptalmısım nasıl....

Evet canım gidecegim. Zaman herseyin ilacıdır derler.

siz oğlunuz için aldatılmayı kabul ediyorsunuz, eşiniz umrunda olmadan gününü gün etmeyi beceriyor aldatmanınazı çoğu olmaz fakat burda bahsedilen tek gecelik bir hata değil (ki hepsi aynıdır gözümde) 1 yıldır bu adam her türlü .......,...........,....... devam etmişş. Hiç de çocuğum var yuvam var dememiş. Bir arkadaşında dediği gibi yuvası kurtulsun diye ayrılmamış bu adam kesin cicim ayları bitmiş. Size zatn saygısı olmayan bir insan . Tamam çocuğunuz var çok zor ama bu şekilşde kendi hayatınızı mahvedemezsiniz. Şu an olaylar çok taze konuşup içinizi dökmek istiyorsanız bile biraz daha bekleyin derim . Bu kadar sıcağı sıcağına ne yaptığınız bilemeyebilirsiniz. Sizin ve oğlunuz için hayırlısı olur umarım.

bugün gitmesen yarın gideceksin yani eninde sonunda karşılacaksın en azından zaman geçmeden içindekilere söylemen daha iyi bence..

bence git konuş... ama bugün hemen değil 1-2 gün sonra daha doğrusu kısaca birkez daha konuşmak istiyorum dediğinde ve çocuğunu göstereceksende bugün karşılaşmamak için aşağı kapıya ablandan indirmesini iste... asla karşılaşma daha kötü olursun ancak konuşmak için gittiğinde gör ilk onu

Ablam götürdü oglumu canım. Senin diyemediklerini biraz ben diyim dedi. Tatile gidecegimi söyleyecek. Uzun bir süre arama onu,kafasını toplasın konusacaksınız diyecek. Bakalım. Suan icim rahat biliyor musun. Cok tesekkür ederim buradaki herkeze.

birde zaman herşeyin ilacıdır cnm...
çocuğuna kendine ilgilenecek birşeyler bul ilk önce tatile gidin hem babasını sormayı bırakmasada azaltır... onunla konuştuktan sonra uzaklaş onun ondan geçeceği yok bugün bitti dese yarın başlar bu acı ama gerçek

hmm.. tamam cnmm.. hakkında hayırlısı neyse o olsun..

inşallah en kısa sürede atlatırsınız..

Arkadasim yasadiklarin zpr elbette

fakat sen su soylemlerinle bile hala esine deger veriyorsun

senin bu hale dusmene sana ogluna deger vermeyene deger veriyorsun

sana yazik degil mi?
zaten 1 yil beklemissin oyalamis durmus daha nereye kadar boyle surecek

en azindan oglunun ahlakli bir birey olarak yetismesi icin yap bunu

kayinvalidene de helal olsun o zaman dinlememissin bari bu defa dinle ve bu kotulugu ne kendine ne de ogluna yapma

emin ol ilerde cok baska bir hayatin olacak ve o zaman gecirdigin zamana uzuleceksin

topla kendini
esin de ne hali varsa gorsun merak etme onda bu genislik varken senden sonra kac. tane daha bulur

böyle durumlarda zaman herşeyin ilacıdır.. tatil en güzel fikir bencede oğlunla birlikte güzel bir tatil geçirin sonrasında zaten kararlı döneceksindir ordan herşey gönlünüze göre olsun inş..

buna benzer ve ekleyerek yazmak istedimde üzülürsün diye yazamadım ark.a kesinlikle katılıyorum.. eksiği var fazlası yok... kendinede oğlunada yazık !!!!!!!!!!

Kesinlikle git me yin. Şimdi karşılaşma zamanı değil.Zaman geçmeli. Kontrol onda olmamalı.

Giderseniz kendinize en büyük haksızlığı yapmış olursunuz.. Çocuğunu çok düşünen baba, çocuğunun annesine 1 yıl boyunca bu haksızlığı, bu insanlık dışı davranışı yapmazdı.

Yüzüne haykırmak istiyorsanız şimdi yapmayın derim ben.

amin canım cok sagol

çok üzüldüm cnm benim ya ne kadar iyi niyetlisinn itten pişman olana kadar süründür bence yuvanı yık demiyorum çok zor çünkü inş düzelir kocan sana döner dualarım seninle çok zor o çocuk açısından ben çok ağladım oğluma halen aglıyorum eşimi sevmedim halde ben boşandım şimdi çok zoruma gidio oglum için ortada kaldı diee

buna benzer ve ekleyerek yazmak istedimde üzülürsün diye yazamadım ark.a kesinlikle katılıyorum.. eksiği var fazlası yok... kendinede oğlunada yazık !!!!!!!!!!

Hayır canım üzülmüyorum burada ki yorumlara. Gercekleri görmemi saglıyor seviniyorum. Kafamı toplayıp,en dogru kararı verecegim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…