Biyolojik babam öldü ve üzülmedim. Ailem bu yüzden psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyor

Ben seni çok takdir ediyorum umutumut.
O ilk konuşmamız da bana yazdıklarını hala unutmadım.
Üvey baban sana öz baban gibi davranmış.
Ben affet ya da affetme diyemem ama bende affedemezdim.
Ölünce de üzülemezdim.

Üvey babana benden çok selamlar

Teşekkür ederim cnm. Bnmde 2 çocuğum var. Ön teker nereye arka tekerde oraya gidermiş. Evliliğimde hüsranla bitti. 2 çocuğun tam ergenlik dönemine denk geldi. Onlarda yıprandı. Yuvam darmadağın oldu. Anlıycağın bu hayatta bir yuvam olmadı. Ama hep hayalim kimsesiz birini korumak. Geçenlerde arsştrdım koruyucu aile ve evlatlık edinmenin şartlarını. Kuzenimlede konuştum. Bir şey eksik hayatımda mutlu değilim. Bir iylk bir amaç lazım. Ama bni mutlu edecek bir amaç. Bir çocuğu korumak gibi. Şu anda çocuklarımla ilgili büyük sıkıntılarım var onları çözüp bu isteğimi yerine gtrmk istyrm.

Ben de yabancı birini izlemiştim.
ABD de yaşıyor Libya li.
Çocukları olmuyormuş.
Eşiyle önce evlatlık için hamileyken anlaştıkları kadının çocuğu engelli doğuyor.
Yine de sahipleniyorlar.
O vefat ettikten sonra da ölüm döşeğinde olan çok sıkıntılı hastalıkları bulunan çocukları evlat edinmisler hep.
Çoğu ellerinde vefat etmiş.
Bari son günlerini sevgiyle geçirsinler diye düşünerek evlatlık alıyoruz diyordu adam.
Hastalıktan acı cekiyorlar bari sevgisiz kalmasınlar, bari ruhları acı çekmesin diyerekten almışlar.
Allah boylelerinden razı olsun.
Anne baba olmak evet sadece kan yoluyla olmuyor.
Nice melek insanlar var böyle aramızda.
Nicesinin de kendi evladına merhameti yok.

bence sizde bir sorun yok hiçbir paylaşımınız olmayan biri için üzülemezsiniz zaten, bende babaannem öldüğünde hiç üzülmemiştim çünkü hiç babaannelik yapmamıştı bize.

Instagramda nihan kayanın yazilari var. 20. Aralik.2020 tarihli yazisini bulup okumanizi oneririm. Sizi darlayanlarada okutun.

Bu sefer derken?
Baska biriyle mi karistirdiniz?
Sitede ozgurluk yok herhalde Mune
Özgürlük derken o mesajımda neden rahatsız oldunda beğenmedim attin onun cevabını bekliyorum gerekirse banlanayım ama bana cevap vereceksin sen babamla ne yasadım biliyor musunda yazdıgımı beğenmiyorsum her babayı ponçik sanmayın canımı sıkmayın

ya üyeler ne yazdı okuyamadım ama açıkçası bana bu babalara üzülen evlatlar garip geliyor asıl, siz değil.
bana göre normal olan sizsiniz yani. Takılmayın. En iyisini yapıyorsunuz.
Bebeciğiniz sağlıkla doğsun inşallah.

Ben biyolojik babami görmeden büyüdüm .üstümde zerre emeği yok.
Bu sebeple, aranızda duygusal bir paylaşım, bağlılık oluşmadığı için çok normal bence durumunuz. Kendinize yüklenmeyin. Gayet normal hisleriniz.

Etrafınızdakilerin üzülmeniz gerekiyor gibi davranmasını da anlayabiliyorum. Bazı insanlar çok duygusal oluyor. Benim de babasını hiç görmeyen ama vefat ettiğinde çok üzülen bir arkadaşım vardı. Ama o babasına değil, yaşayamadıklarına üzüldüğünü söylemişti.
Ama sizin annenizin ikinci evliliğindeki babam dediğiniz kişi, sizi büyütüp okutup evlendirdiği için o arkadaşım gibi eksik hissetmediniz muhtemelen. Ne güzel bir insanmış o babanız :)
Ayrıca bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız, hep güzel günleriniz olur inşallah

Allah rahmet eylesin. Yakınlarınız sizi bizden daha iyi tanıyan insanlar doğal olarak. Yani onların söylediği gibi içinize atıp üzüldüğünüz bir durum varsa elbette atmayın, konuşun ağlayın, kızın vs. Ama gerçekten hiç etkilenmediyseniz insanlara söyleyin her hangi bir şey hissetmiyorum, nötrüm. Ama siz böyle yaptıkça kendimi bunaltılmış,sorguda ve tuhaf hissediyorum. Ben üzülmüyorum ama sizler bu olumsuz duyguları bana zorla dayatır gibisiniz. Eğer üzülürsem sizlerle paylaşırım endişeniz olmasın... gibi net bir şekilde anlatın durumu. Çok da aldırıp kafanıza takmayın. İki gün sonra onlar da unutup susacaklardır

bak evet bundan üzülüyor olabilir o üzülen kişiler, buna ben de hak veririm.
ama zaten konu sahibinin böyle bir durumu yok biyolojik olmayan babası zaten yeterince babalık yapmış

Böyle hissetmeniz gayet normal. Hayatınızda rolü olmayan bir adam yüzünden kendinizi ağlamaktan helak etmeniz garip olurdu asıl. Allah rahmet eylesin ama kan çeker, kan bağı vs vs boş işler geçsinler bunları. Spermi göndererek baba, karnında taşıyıp doğurmakla da anne olunmuyor. Ve her insan anne baba da olamıyor maalesef, ciddi ciddi çocuğunu sevmeyen, istemeyen çok insan var. Babanız sizi sevip isteseydi ne olursa olsun babalığını yapmaya çalışırdı.

Bu sefer derken?
Baska biriyle mi karistirdiniz?
Sitede ozgurluk yok herhalde Mune

Lütfen ikinizde sakin olun hanımlar.
Kimse kimseye açıklama yapmak zorunda değil, hepimize beğenmedim yapılıyor, herkesin kendince bir kriteri var ona göre basıyor butona demek ki.

Konu güzel giderken tartışma olmasın rica ediyorum.

Herhangi bir şey hissetmemeniz normal. Sizin için tanımadığınız biri sonuçta ben olsan bende etkilenmezdim diye düşünüyorum. Babalık görmemişsiniz, babalık sadece dünyaya gelmemize sebep olacak iki faktörden biri. Asıl bundan sonrası için annelik veya babalık görevleri başlıyor. Siz hiçbir şey görmemişsiniz nasıl üzülüp etkilenebilirsiniz ki.

Bizim babalar gene iyi yokolup gitmişler hayatımızdan bebekliğimizden beri ya hayat boyu babasından şiddet gören cinsel saldırıya maruz kalıp utancından kimselere söyleyemeyen hayatı çalınmış kızlarımız?baba evde olunca da herkesin hayatı güllük gülistanlık değil ne yazık ki. Babasının kumar borçlarını ödemekten ne evlenebilmiş ne de ayrı bir hayat kurabilmiş genç yaşta çökmüş bir öğretmenle tanışmıştım yıllar önce. Bunlara baba diyen kan çeker diyen varsa bana da beğenmedimi bassın lütfen. Şeref duyarım

Herkes anne baba olamıyor ne yazıkki.

O yüzden mi basladı büyün mesajlarıma beğenmedim atmaya bu buton süper oldu 2 laf edemeyenler basıp gecsin insanlari tahrik etsinler

Kimsenin kriterlerine gore yasamak zorunda değilim beğenmiyorsa goz ardi eder bu ne simdi napalim bende begenmiyorum küfür mu edeyim

Eklentiler

• Screenshot_20210531-141514_Samsung Internet.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…