- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Umutumut82
-
Seni sevdiği için değil kendini sevdiği için senden helallik istiyor. Son nefeste edilen tövbe ne kadar gerçekçi değilse son anda istenen helallikte bi o kadar sahtedir. Ben olsam asla gitmezdim.
Sahip çıktığı 4 kızı düşsün derdine kuzum. Sana göre bişey yok. Altı üstü bi spermini vermiş herif.
Anladım, ortada ölüm olduğu için belki biraz esneyebilir, siz babanızı daha iyi tanırsınız tabii. Sizi evladı olarak sahiplenmiş, insanmışBeni büyüten babam iyi biri ama biraz tepkili bu konularda. Cünkü ben evlenirken 1 akrabamiz istersen özbabanida çagır demisti babam nerdeyse kadını dövecekti. Söyle söyliyim nikah memurunun baba adını söylemesine bile tahammül edemedi. Rica minnet yalvar yakar onun adı söyletildi.
Bozmasına izin verme kuzum. Şuan senin yol çeken normal bi insan için bile doğru değilken haketmeyen biri için bebeğine yazık.Evet kuzum haklısın hicbir seye faydasi olmadigi gibi sadece huzurumu bozuyor bu durum
Off ozaman sakın babanızı üzmeyin bu konuyu açsanız bile ucundan bile niyetinizi anlasa çok kırılır size ömür boyu unutmaz.
Para meselesi zaten bu şekilde açılmaz önce iletişim kurmaları size bir dokunabilmeleri lazım.
Babanızı üzmeyin adamın bunca tepkisi sizin çektiğinizi bildiğinden, babanız annenizle evlenşrken görmedi mi dedenizin evinde ayrı kapıdan girip çıktığınızı,annenizin yalınayak canını kurtarırcasına kaçtığını duymadı mı, annenizin çektiği eziyetleri görmedi mi?
O adamcağızı sakın üzmeyin sakın, söylemeyin bile.
Yahu bu adam nasıl mükemmel biriymiş be vallahi helal olsun.Evet söylemiyecegim kesinlikle . Benden 500km otede farkli şehirde yaşıyorlar ve tek hayalleri benim oldugum sehre taşınıp doyasiya torununu sevmeyi hayal eden bir adama bunu yapamam. Daha 3 4 saat önce oğluma az kaldı dede yaza emekli olucak diye konuştu.
Ya bir de adam seni aramamis. Uvey kardeslwrin aramis. Simdi cikip gitsen hellallik alnaya geldim mi diyeceksin adama? Cok komik olur. Adamin belki de haberi yok arandigindan.Evet söylemiyecegim kesinlikle . Benden 500km otede farkli şehirde yaşıyorlar ve tek hayalleri benim oldugum sehre taşınıp doyasiya torununu sevmeyi hayal eden bir adama bunu yapamam. Daha 3 4 saat önce oğluma az kaldı dede yaza emekli olucak diye konuştu.
Ya bir de adam seni aramamis. Uvey kardeslwrin aramis. Simdi cikip gitsen hellallik alnaya geldim mi diyeceksin adama? Cok komik olur. Adamin belki de haberi yok arandigindan.
Diyelim ki haberi var, o cocuklarindan seni aramasini rica etti. Taa ayahina cagiriyor bir de. Simdiye kadar akli neredeydi? Bir telefon da edemezmiydi? Ac misin susuz musun hic mi merak etmedi? Baba sefkatine ihtiyacin oldugunda neredeydi?
Adam hala sadece kendini dusunuyor olum doseginde bile. Obur tarafa kul hakkiyla gitmemek icin hellalik istemeye ayagina cagiriyor. Yoksa senin nasil oldugun onun umurunda bile degil.
Adamin bu telefon ederek ayagina cagiran kizlari babasina bir kez olsun baba kardesimizi ara demrmis mi yillarca? Sindi mi telefonunu bilir oldular? Madem aradilar telefonu babalarina uzatip al baba kardesimizle konus diyebilirlerdi. Mal mulk paylasimi icin mi acaba tum bunlar? Aklima baska birsey gelmiyor cunku. Srn yillarca umurlarinda olmamissin cunku.
Benim üvey babam vs olmadı ama aynı durum başıma geldi.bana hamileyken ayrılmış annem.Kimse durduk yer el kadar bebeklerle bi kardeşim var benden büyük kalkıpda ailesinin evine dönmez.Sizi etki altında bırakmak asla istemem içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın ama ben gitmemiştim.ne hastaneye ne cenazeye.Kendimi geçtim 28 yaşımdayım annemin çektiklerini yaşadığı zorlukları bize bakmak için ayakta durmak içinn yaptıklarını çektiklerini hiç unutmadım.unutmayacağım.Her yaşadığım zorlukta yapılanlar gelir hala aklıma.bazı şeyleri hiç unutmayacağım 4 yıl oldu ne gittim ne başka bişey.24 sene vicdanı rahat çoluğum çocuğum aç mı ne durumda diye düşünmeyen bir insanı düşünemeyeceğim şahsen.Umarım içiniz nasıl rahat edecekse öyle olsunn sizin için hayırlısıylaİyi akşamlar forumun güzel bayanları. bana yardımcı olursanız sevinirim.
Benim annem kaynana şiddetinden ,koca basiretsizliğinden dolayı ben 2 yaşındayken ayakları çıplak baba evine kaçmış. zaten kız oldum diye annemle beni hastaneden bile almak istememişler. Annem ben 10 yaşına kadarda evlenmedi. Şuanda 37 yaşındayım ve o zamanlarda babasız olmak ayıptı p.ç diyen olurdu.. Dıslanırdim ezilirdim yani babasızlığı iliklerime kadar yaşadım. .babamin suratini hic görmeden büyüdüm. birkere bile arayip sormadi.Ben 10 yasindayken annem benimde rızamı alıp baska biriyle evlendi ve ortak bir çocuklari oldu. (Şükür)
Babam (üvey)'ın annesi ailesi beni hic istemedi.elalemin çocuğuna baktigin yetmiyor okutuyorsun dendi. Ama babam onlara ezdirmedi. Babamin ailesinde tek saçi açık ve okuyan kız ben olduğumdan istemezlerdi beni..babam üniversiteyide okuttu ,evlendirdi, layığıyla gelin etti ,düğünümde karsilikli oynadik .çocuğum oldu onuda çok seviyor.sürekli hediyeler alır.koskoca adam at olur oglumu sırtında gezdirir.benim her dogum günümde bana çicek gönderir.2 sene önce 1 ay hastanede yattim.annemle evde oğluma bakti hergün hastaneye yanima geldi, ameliyata girerken ağladı .geçen sene kendi üzerine olan ev ve arabayi ayrica köyde kendi ailesinden kalan evide annemin üzerine yapmişki bende eşit hak alabiliyim. Yani iyi biri.
Biyolojik babamda evlenmis 4 kızı daha olmuş. Kızları beni aradi babamiz hasta son kez seninde helalleşmek istiyor diye. ben reddettim ama ogünden beri huzurum kaçtı. Geceleri uyuyamiyorum. 10 yasina kadar yaşadiklarim film şeridi gibi gözümün önünden geciyor.hamileyim ve cok duygusalım .icimde cok büyük bir nefret var ama sonradan pişman olma korkumda var. Babam 700km ötede uzakta ,eşim istersen hemen götürürüm diyor. Ama beni büyüten emek veren babam duyarsa cok üzülür ve hicbirsey eskisi gibi olmaz. sanki ona ihanet etmiş gibi hissederim. Siz olsanız ne yapardiniz
Uzun oldu kusura bakmayin
Yahu bu adam nasıl mükemmel biriymiş be vallahi helal olsun.Yukarda arkadaşın da dediği gibi biyolojik atığı hayatının zerresine bile sokma.
Evet bunlar bahane. Kizlarin annelerinden simdi mi izin cikmis? Bence miras olayinda sizin de hakkiniz olan yerler mi var nedir, sanki bu daha cok mal mulk para meselesi gibi birsey icin.Ben bunu ilk aradiklarinda sordum. Kizlarin anneleri benimle görüsmesini yasaklamiş göya. istese engel olamazdi .bahaneler bahaneler. Bende gitmiyeceğim artik kafami mesgul etmesinede izin vermeyecegim
Valla size ikisini de diyemiyorum.. İkisini de demeye dilim varmıyor çünkü.. Kalbinizin sesini dinleyin bence.. İçiniz nasıl huzur bukacaksa öyle yapın..İyi akşamlar forumun güzel bayanları. bana yardımcı olursanız sevinirim.
Benim annem kaynana şiddetinden ,koca basiretsizliğinden dolayı ben 2 yaşındayken ayakları çıplak baba evine kaçmış. zaten kız oldum diye annemle beni hastaneden bile almak istememişler. Annem ben 10 yaşına kadarda evlenmedi. Şuanda 37 yaşındayım ve o zamanlarda babasız olmak ayıptı p.ç diyen olurdu.. Dıslanırdim ezilirdim yani babasızlığı iliklerime kadar yaşadım. .babamin suratini hic görmeden büyüdüm. birkere bile arayip sormadi.Ben 10 yasindayken annem benimde rızamı alıp baska biriyle evlendi ve ortak bir çocuklari oldu. (Şükür)
Babam (üvey)'ın annesi ailesi beni hic istemedi.elalemin çocuğuna baktigin yetmiyor okutuyorsun dendi. Ama babam onlara ezdirmedi. Babamin ailesinde tek saçi açık ve okuyan kız ben olduğumdan istemezlerdi beni..babam üniversiteyide okuttu ,evlendirdi, layığıyla gelin etti ,düğünümde karsilikli oynadik .çocuğum oldu onuda çok seviyor.sürekli hediyeler alır.koskoca adam at olur oglumu sırtında gezdirir.benim her dogum günümde bana çicek gönderir.2 sene önce 1 ay hastanede yattim.annemle evde oğluma bakti hergün hastaneye yanima geldi, ameliyata girerken ağladı .geçen sene kendi üzerine olan ev ve arabayi ayrica köyde kendi ailesinden kalan evide annemin üzerine yapmişki bende eşit hak alabiliyim. Yani iyi biri.
Biyolojik babamda evlenmis 4 kızı daha olmuş. Kızları beni aradi babamiz hasta son kez seninde helalleşmek istiyor diye. ben reddettim ama ogünden beri huzurum kaçtı. Geceleri uyuyamiyorum. 10 yasina kadar yaşadiklarim film şeridi gibi gözümün önünden geciyor.hamileyim ve cok duygusalım .icimde cok büyük bir nefret var ama sonradan pişman olma korkumda var. Babam 700km ötede uzakta ,eşim istersen hemen götürürüm diyor. Ama beni büyüten emek veren babam duyarsa cok üzülür ve hicbirsey eskisi gibi olmaz. sanki ona ihanet etmiş gibi hissederim. Siz olsanız ne yapardiniz
Uzun oldu kusura bakmayin
Zaten o kızların anasını da bırakmış, onlara da hayrı olmamış. Şimdi babaaa diye başında ağlaşmaları normal değil. Bana normal gelmiyor. Belki ben katıyım. Bilemiyorum.Evet bunlar bahane. Kizlarin annelerinden simdi mi izin cikmis? Bence miras olayinda sizin de hakkiniz olan yerler mi var nedir, sanki bu daha cok mal mulk para meselesi gibi birsey icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?