Biyolojik babam ölüyormuş. Onu ilk ve son kez görsem babama (üvey) ihanet etmiş olurmuyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sadece şunları okudum yaptığın yorumların arasında ötesine gerek bile duymadım. Umarım vicdan azabı ile son nefesini verir de ahınız içinde kalır.

Yaktığın benzine, o gittiğin yoldaki asfaltın pisliğine, araba koltuğuna oturmaktan uyuşan bacaklarının altındaki paspasa bile değmez böyleleri.

O annenin varya git elini öp başına koy yeterli..

Şimdi mi aklına gelmiş?!
Yani anne olsa bir nebze derim.
Çünkü karnında taşıyıp zorluk çekmiş derim.
Ama baba olunca ve böylesi paçavra gibi atınca bir dururum orda.
Kinci miyim?
Belki evet bazen öyleyim.
Ama benim asıl düşüncem saf yerine konulmam olurdu sanırım.
Yap yap son anda vicdan rahatlat.
Neyse siz vicdanınızin sesini dinleyin yine de.
Ancak şu dönemde bu kadar yolu özel aracinizla gitmeyecekseniz bu hamile halinizle çok çok riskli.
Gidince zaten kardeşler vs illaki bir kalabalığa da girilmiş olacak.
Hastanedeyse zaten hepten riskli.
Kendinizi de düşünmek zorundasınız böyle bir zamanda hatta önceliğiniz kendiniz olmalı derim.

Ya aslinda ben haberi olmadan giderdim dedim ama sonra dusundum gercekten konunuz beni etkiledi.
O adam size gercekten babalik yapmis sizi yillarca korumus okutmus evlendirmis mirasina kadar dusunmus o adamcagiz uzulecekse gitmezdim ya da gizli sekilde is cevirmezdim ne bileyim o adam acisindan baktim gidersem aram bozulur demissiniz ya.
Ama soyle de bir durum var mesela.ben bir cocugu bu sekilde buyutsem ve annesinin cok hasta olup cagirdigini bilsem bir git kizim ya da telefonla da olabilir cunku hamileymissiniz mesafe cok uzun telefonla haberles derdim sanirim.
Hamile halinizle oralara gidilmez ya.

İlkin, özenle kurduğunuz güzel bir hayatınız olması dolayısıyla sizi tebrik ederim ne badireler atlamışsınız ne hazindir babasızlık ve ne zordur herşeye rağmen bacası tüten bir yuva kurabilmek ben bilirim, bizzat yaşadım güçlü olmaya aynen tam vites demeye , destek olmaya geldim. Biyolojik sebep olmakla ana baba olunmaz. Tek birşey söyleyeceğim siz de ölebilirdiniz o günlerde! Birgün bile sizi aramayan sormayan bir insan ne farkı kaldı ki sizin düşmanınız olmasından. Bence canilik sadece insana kastetmekle olmaz bilakis bu daha da fecisi. İyi niyetiniz çok güzel ama nolur bir damla dahi haketmeyenlerden sakının onu. Sağlıcakla kalın

Bende gitme taraftari degildim hic. Zaten pandemi varken kendimi riske atmam heleki degmeyecek biri için. sadece görüntülü arasammi diye düsündüm. Ama eğer ararsam mutsuz olacağıma karar verdim.

Sizi pandemi öncesinde de aynı sebeple çağırmışlar, işin içinde para var.Sizi birşeylerden men etmek istiyorlar. Adsm geberirse ve miras paylaşımı konusu önünüze gelirse avukatsız sakın iş yapmayın, hakkınızı 1 kuruş olsun bırakmayın.

Çok cok teşekkür ederim. Ben hırsımı okumaktan aldım. . Evet cok zor ve yaşamayanın anlamasi cok zor. Sanki tüm hayatım bir yapboz ve son parçasida o insan gibi hissediyor insan.

Bende gitme taraftari degildim hic. Zaten pandemi varken kendimi riske atmam heleki degmeyecek biri için. sadece görüntülü arasammi diye düsündüm. Ama eğer ararsam mutsuz olacağıma karar verdim.
Bence de onun icin kendini riske atmaya degmez.
Bir de su var ne bileyim bu kisisel bir tercih bazisi helallik verir pisman olur bazisi vermez pisman olur ben ikisine de su durumda saygi duyarim cunku bu durumda hangisi dogru bilmiyorum.
Bildigim tek bir sey var bu pandemide hamile halinizle oraya gidilmez gerisi size kalmis kendimizi cok iyi korumamiz lazim ilac kullanma gibi bir durumumuz yok en basta.
Ya gercekten icinizden nasil geliyorsa oyle yapin.

Aaa öyle mi? Önce de mi çağırmışlar?Biliyordum işin içinde iş olduğunu.

Ölüm döşeğinde olan bazı insanlar için şunu söylerler, helalleşemediği biri olduğu için canını teslim edemiyor derler. Babamın amcası babam gidene kadar vefat edememişti, babam hastaneye gittikten bir yarım saat bir saat içinde vefat etmişti. Yaşadıklarınız çok acı, hakkınızı dilinizden helal etseniz de yüreğiniz helal etmez ki. Gidip gitmemek tamamen sizin inisiyatifinize kalmış. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim üvey babanızın da eli öpülecek adammış. Yani biyolojik baba olmak hikaye önemli olan canından, emeğinden vermek. Bu arada bu kadar yüce gönüllü bir üvey babanın sizi giderseniz de anlayacağına inancım sonsuz..

Hic paradan konuşulmadı ama bilemem tabi. Ama dikkat ederim.

Beni büyüten babam iyi biri ama biraz tepkili bu konularda. Cünkü ben evlenirken 1 akrabamiz istersen özbabanida çagır demisti babam nerdeyse kadını dövecekti. Söyle söyliyim nikah memurunun baba adını söylemesine bile tahammül edemedi. Rica minnet yalvar yakar onun adı söyletildi.

O zaman kesinlikle böyle bir şeye kalkışıp üzmeyin , öyle yüce gönüllü birini.

Aaa öyle mi? Önce de mi çağırmışlar?Biliyordum işin içinde iş olduğunu.

Evet daha oncede kalp krizi gecirdi diye cagırdilar gitmedim. Ama mal paylasimi icin cagirdiklarini sanmiyorum cünkü zaten sagliginda beni ekarte edip digerlerine verebilir kızlarına.

Üvey babanız neden alınsın ki?
Bir ağzını arayın alınacak birsey yok. Sizin yerinizde olsam geç olmadan giderdim. Birkaç saat kalıp kalkarsınız. Üstünüzde ki yükte kalkar. Kendiniz için bunu yapabilirsiniz.

Evet daha oncede kalp krizi gecirdi diye cagırdilar gitmedim. Ama mal paylasimi icin cagirdiklarini sanmiyorum cünkü zaten sagliginda beni ekarte edip digerlerine verebilir kızlarına.
Biyolojik babanın elinde avcunda ne varsa sırf senden kaçırmak için diğer kızlarına pay ettiğini sanmıyorum, alacaklarını alırlarsa yüzüme bakmazlar diye.

Off ozaman sakın babanızı üzmeyin bu konuyu açsanız bile ucundan bile niyetinizi anlasa çok kırılır size ömür boyu unutmaz.
Para meselesi zaten bu şekilde açılmaz önce iletişim kurmaları size bir dokunabilmeleri lazım.
Babanızı üzmeyin adamın bunca tepkisi sizin çektiğinizi bildiğinden, babanız annenizle evlenşrken görmedi mi dedenizin evinde ayrı kapıdan girip çıktığınızı,annenizin yalınayak canını kurtarırcasına kaçtığını duymadı mı, annenizin çektiği eziyetleri görmedi mi?
O adamcağızı sakın üzmeyin sakın, söylemeyin bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…