Biyolojik babam ölüyormuş. Onu ilk ve son kez görsem babama (üvey) ihanet etmiş olurmuyum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hem ne zorluklar ne zorluklar ben 82 dogumluyum o yillarda kucaginda cocuguyla bosanmis bir kadın düşün. Ananem arkasinda durmus annemin. Dedem istememiş hiç. Müstakil bir evleri vardi. Eve 2.bir kapı açmis ananem dedemle karsilasmayalim diye. Annemle ben diger kapidan eve girip çıkardik.
Annem hergün işe giderken sakın ağlama yaramazlık yapma deden bizi kovar diye tembih ederdi. Dedemle karsılasinca zangır zangır titrerdim.

Kız oldugun icin istememis ve 4 kizi olmus sizden sonra..
Git ya da gitme demek benim sahsen soyleyebilecegim bir sey degil sen ne yapardin diye sorarsan ben sanırım bu nefretle ve kinle hayatim boyunca yasamak istemeyecegim icin giderdim benden ciksin bu yükle yasamak istemezdim ama sizi buyuten babaniz bunu kesin ogrenir mi haberi olur mu bir sekilde olmaz dersen soylemeden olur dersen de baştan konusarak giderdim.

Analık-babalığın biyolojik bağlarla olmayacağının bir kanıtı daha maalasef. Sizi görmek istemesi yine kendi bencilliğinden. Ölüm korkusuyla size yaşattıklarının ağır yükü altında eziliyordur. Sizden helallik alarak kendi vicdanını rahatlatmanın derdinde. Yani şuan bile sizi umursamıyor aslında. Kesinlikle gitmeyin. Vicdan azabı çekmenizi gerektirecek en ufak bir sebep yok ortada. Bu zamana kadar neredeymiş kendisi?
Not: gidecekseniz de aklın şimdi mi başına geldi X bey, hakkım zehir zıkkım olsun diyerek çağırdığına pişman edin. Valla böylelerine gram acımam da üzülmem de...

Ya benim "Helal olsun" pişmanlığım vardır mesela bak; üstü kapalı anlatayım, biri Hacca gidecek oldu, kırgınlık yaşadıklarıyla helalleşme gezmesine çıktı. Bu kişi, benim çocukluğumu yaralamış biri, kendisi de gayet farkında. Annemle de görüşmüyorlardı, birkaç olay oldu buzlar eridi, annemin merhamet edeceği tuttu ki "Ailedir, arkandır olsun kendi kötün elin iyisinden iyidir" falan filan dedi... Neyse bu kişi geldi helallik almaya, misafirlik boyunca suratıma bile bakmadı, kapıdan çıkarken elimi tutuverdi "Gidip de dönmemek var sen de hakkını helal et kızım" dedi, refleks ya elimi salsın diye "Taam taam helal olsun" dedim.

Bak aradan kaç sene geçti hala derttir bana neden "Haram olsun" demedim diye, böyle helalleşmeli konularda aklıma geliyor. Kalbim etmedi, dilim etti boş bulundum. Bi helallikten konu açılırsa, bi ölüm döşeğine neyim yatarsa diye bekliyorum valla, "Dilimden o gün aldın da kalbimden alamadın, varsa sıratın başında hesaplaşacağız" filan diyesim var, inançlıdır da, korksun bk gibi olsun rahatlarım.

Ölüm döşeğini beklemene gerek yok ya. Ona küçük sürprizler yap, telefon aç '' Aslında geçiştirdim o an, hakkımı helal etmedim. '' de.,

Ölüm döşeğini beklemene gerek yok ya. Ona küçük sürprizler yap, telefon aç '' Aslında geçiştirdim o an, hakkımı helal etmedim. '' de.,

Durduk yere diyemem, çok önemsediğimi düşündürmekten ve o bet sesine maruz kalmaktan başka bi şeye yaramaz.
Denk geliriz yine bi yerde şu korona bi geçsin, "Nassın kızım?" derse "Suratını görünce sana hakkım helal olsun dediğim aklıma geldi yine, kötü oldum, haram ediyom ben aslında" derim. :)

Dünya da hiçbir şey gizli kalmaz, kesinlikle gizli gitmeyin, sizi yetiştiren babanız senelerce sizi kendi akrabalarına karşı korumuş, öz çocuğu gibi sahiplenmiş, akrabaları ne diye bu duruma karşı çıkmış, elin çocuğu saçmalığı ile. Siz eğer size 37 yaşına kadar bir bardak suyu nasip olmamış adam, çağırıp helallik istiyor diye o adamın ayağına giderseniz, o akrabaları haklı çıkarırsınız, baba olmak rahme sperm yerleştirmek değildir. Sizin babanız var zaten, üstünüzde bir hak varsa o da şuan yanınızda olan adamın hakkı, hayatınıza size daha önce zerre hayrı olmayan insanları dahil edip, karman çorman etmeyin.

Ne yalan söyleyeyim ben gitmezdim. Siz bu hikayede vicdan azabı çekmesi gereken son kişisiniz. Boşverin. Siz hakkınızı helal etseniz ne olacak sanki Allah sormayacak mı yaptıklarını

Gitmek zorunda değilsiniz, hakkınızı helal etmek zorunda da değilsiniz. Şimdi mi gelmiş aklına bir kızı olduğu? Bu ayrı bir konu. Ama gitmek istiyorsanız ve gitmezseniz içimde kalır diyorsanız da gidin. Üvey babanıza ihanet olacağını düşünmüyorum. O sizi büyütmüş, sevgisini vermiş, babalık etmiş, o yine sizin babanız. Biyolojik babanızı görmek istiyorsanız bu da sizin hakkınız. Siz sizi büyüten babanızı yok sayıp ona ihanet etmiyorsunuz ki. İsterseniz onun da rızasını alın gidin. Eğer istiyorsanız. Siz karar verin.

Eşinizle konuşun o hissiyatınızı en iyi bilendir. Bu hayatta bazı şeyleri yapmamaktansa yapmayı tercih ederim. İçinizde hep o merak kalacak. O ne kadar babalık yapmasa da gidin görün derim. Elbette sağlığınızı ilk olarak düşünün şu an covid var siz bebek bekliyorsunuz.

Senin gibi naif bi kadını haram zıkkım olsun dedirtecek duruma getirdiyse o teyze köprünün başına kadar bile gelemez, daha e-5 ortasında trafikte sıkışır kalır. Oradan da hoop, metroyla yer altından dogruca sıcak denizlere

Allah üvey babandan razı olsun sana o babalık etmiş, diğerine baba bile denmez

Ayrica o is sadece helallik degildir bir miras isi vardir imza fln lazimdir helallik olsa simdiye kdr arardi ztn
Ben de aynısını düşündüm. O kızlarına da hayrı olmamış ama baba diye başını bekliyorlar şimdi. Yana yakıla Umutu arıyorlar gel diye. Biz mi çok gaddarız, bazı insanlar mı aşırı merhametli bilemedim.

Ailenize konuyu açın gitmek zorunda değilsiniz kameralı görüşme diye bir durum var şu pandemide kendinizi riske atmayın gerisini siz bilirsiniz

Muhtemelen ölmeden once halletmek istiyorlar
Avantajda saglamak isteyebilirler
Satilmasini istemedigi seyler olabilir
4 kiz hic mi varligini bilmedide aramadi
Insanin ici titrer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…