kocis olmadigi icin guzel bi tost yaptim simdi yicem gun boyunca canim bisey istemedi
kocis olmadigi icin guzel bi tost yaptim simdi yicem gun boyunca canim bisey istemedi
iki gündür basimda muthis bi ağrı var elamm yuzunum sag tarafi uyusmus gibi nasil agriyo bugün hiç bi is yapmadım canimda hiç istemedi
Bn koc burcu olsun istiyodum ina göre ayarladim ama olmadi simdi hersete raziyim şimdi kayinvalidem sağolsun cok sever bni bi kasik suda bogacak firsat bulsa ama bn cok kurnazim :)) hayatea altta kalmam gülerken isiririm :)) tavsiye edilir
bn smdlk gzel anlasyorum hmde akrabmz oluyo bnle hastanye faln gelr bn uzulurum tamm kapt allhm zmnnı beklyo der kaynvaldem
bn smdlk gzel anlasyorum hmde akrabmz oluyo bnle hastanye faln gelr bn uzulurum tamm kapt allhm zmnnı beklyo der kaynvaldem
kızlar kürtajdan sonra beklemeyecek olan bendimhatrlayamamıssınız ismimi. iki gündür doktorda uğraşıyorum. yarın sabahtan itibaren gelerim inşallah:)
sen ne yaptinnn
Ohh be evt sendin :) simdi hatirladimoncada muhabbet ettim ben esekim yaa hafizam nekadarda kötü(
bebegm gcms olsun dkat et kndne bnde kabak karnıyarıgı bulgur plavı salata cacık bde kocişe cola al ddm
Benjm cocuk istedigimi bile bilmez sormaya kalmadan yok yapmicam daha gencim diyorum:))
kızlaaar bana dua edin bu akşam çok ağrım olacak, kalan kan birkmiş rahmde ve ben onu normal şeklde atamıyorum :/ o yüzden 3 tane ilaç yerleştrmem gerekti, yoğun bi kanama ve feci bi ağrı olacakmış, daha önce 1 tane 1 tane yapmıştım bu kez 3 verdiiiii
Ben simdi kocise kokorec ismarlicam bizim menude o var yanjndada tursu suyu ohh
sagol canim agri kesicide icemiyorum... Fenalardayimm..
cnm cok grcms olsun ya dualrmz sennle korkma
geçmiş olsun canim ins en hafif şekilde atlatirsin
ayy bayildim senin kv ne canim ya
korkmak değil de artık bunaldım 1 aydır sürekli doktor 2 operasyon derken. inşallah bu kez atarım ne varsa. bu gittğimz doktor daha iyiydi, korunmanıza gerek yok eğer istiyosanız zaten rahm hazır olmadan kalamazsın dedi. önceliğimz şu kanama oldu şimdi bu akşam sondur inşallah
geçmiş olsun canim ins en hafif şekilde atlatirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?