Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bn smdlk gzel anlasyorum hmde akrabmz oluyo bnle hastanye faln gelr bn uzulurum tamm kapt allhm zmnnı beklyo der kaynvaldem

kızlar kürtajdan sonra beklemeyecek olan bendim hatrlayamamıssınız ismimi. iki gündür doktorda uğraşıyorum. yarın sabahtan itibaren gelerim inşallah:)

Benjm cocuk istedigimi bile bilmez sormaya kalmadan yok yapmicam daha gencim diyorum:))

bna ilk once yapn da sevelm ddı kaynnm bnde anne ıstyoruz amaaaaaaa ddm bda lafını ble etmdı basklarınada laf soletmez cok anlyslı brı :

kızlaaar bana dua edin bu akşam çok ağrım olacak, kalan kan birkmiş rahmde ve ben onu normal şeklde atamıyorum :/ o yüzden 3 tane ilaç yerleştrmem gerekti, yoğun bi kanama ve feci bi ağrı olacakmış, daha önce 1 tane 1 tane yapmıştım bu kez 3 verdiiiii

cnm cok grcms olsun ya dualrmz sennle korkma

Ben simdi kocise kokorec ismarlicam bizim menude o var yanjndada tursu suyu ohh

kızzzzzzzzzz demek kocişine yemek yapmadın adamı kokoreclemı kandrcan snra kocişinn pesnden ayrlmazsın dusmessn admn yakasndan mik mikte mik mik dye

cnm cok grcms olsun ya dualrmz sennle korkma

korkmak değil de artık bunaldım 1 aydır sürekli doktor 2 operasyon derken. inşallah bu kez atarım ne varsa. bu gittğimz doktor daha iyiydi, korunmanıza gerek yok eğer istiyosanız zaten rahm hazır olmadan kalamazsın dedi. önceliğimz şu kanama oldu şimdi bu akşam sondur inşallah

inş bgun gecer cnm cnm dua edyorum bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…