Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

el elden ustundur demisler

Bende gorumcemi cok seviyorum sanki kis kardesim gibi yaas o kadindan bu cocuklar nasil olmus bilemiyorum

Valla aynen cnm o kadından bu cocuklar nasil diyorum.benim gorumcede kardes gibiydi onlarin orda oturdugumda uzaklasinca onlardan baktim çıkarları icinmis kuzum

Canım evet ikizler oluyo
Bence sen fazla bekleme balıkla anlasabilen burc warmı ki :)

Ben sirf korkuma anlasma yaptim kiz olursa ben koycam erkek olursa o erkek abisinde var babasinin adindan :))) yirttim birbirimize de karismicaz ama ben onun koyacagi isme karisirim:))

Kayinvalide anlayisliysa gorumceyi salla .biraz disli olmakta fayda var.
Benimde kayinvalidem sessiz bir kadin ama yine de ben sicaklik hissedemiyorum.
Kayinlarim cok problemli bana karsi degil ama anlasmazlik cok oluyo aralarinda ve hep benim esim buyuk oldugu icin dert babasi konumunda.
Bende gorumceyim ama cok ciciyimmmm:))))))

bi gorumcem arayip sorar beni birde hic cocugu olmamis bi teyzesi var o arar bende sadece ikisini ararim.... Gecen esim aradi yanimda kv yi ben konusmicam dedim telefono istedi beni osledim bilmem ne dedi niye aramadin diyo sen arasan ya ben zamaninda aradim annecim annecim dedim hic arayip sormadilar o kadar dr gidiyorum bi kez aramazlar nasilsin falan die esim rapor verir söyle söyle oldu die tamam iste o kadar

asyakcim canim keske bi dr daha gorunseydin dis gebelik boyle mi oluyor tam bilmiyorum ama okuduklarim hep tupu falan alinmis oluyor cimcimesultan vardi eylül topiginde hatirladin mi onun hikayesine donmez ins
Canim 2 ultrasona girdim eminmisiniz dedim kac kez eminiz dediler simdi kurtaj oldum hastanedeyim suan igne yapacaklarmis ignegle kan degerlerimi dusurecekler dusene kadar hastanede kalacagim cimcimesultanin hikayesini dinlemedim ne oldu onun basina ne geldi

aaa dogru dedinnnn beninkinin cenesini dusunemedimbaska bi yol bulalimm sen yakin mi oturuyorsun

Semt farki var cnm bos birakmaz bizide allahtan gorumcemin cocuklarina bakiyor )) gelemiyor oyle zirt purt bende onceden herhafta giderdim esimin hatri icin esime dedim soyledigi seyleri artik ayda 1 gidiyorum . dün eltimi aramis ebruyla kinustunmu sen ebruya gittin ebru daha aramuyo gelmiyo demis eltimide cildirtmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…