evet esimi kendi tarafima cekmem lazimmm..eger ola ki ismini koyarsakda iki isim koyariz ben hep diger ismi soylerim cocuk diger isme alisir onlar arada bir gorurler ben yedi yirmidort....
ben o gruba katılamam galibaaverajda kaybederim anında
Gule gule dilekciiiimmmm...opuyorum seni....
Ebrucummm kisss senin kide ayrı bi cinsmis hangi marka kullaniyorsun
Bende bu anlamsiz cabalarini anlamiyorum senin ismin oldu diyelim basin goge mi erecek be kadin
el elden ustundur demisler
evet evet benimkinin cinsindende yok piyasada koleksiyoncular iyi para veriyo aslinda
el elden ustundur demisler
Bende gorumcemi cok seviyorum sanki kis kardesim gibi yaas o kadindan bu cocuklar nasil olmus bilemiyorum
Ya bitanem burdaki bayan arkadaslar dis gebelikten sonra 1 yil cocuk olmanaliymis dogrumu bu yaaa 1 yil beklememmi gerek
evet evet benimkinin cinsindende yok piyasada koleksiyoncular iyi para veriyo aslindaversek mi ki
Arkadaslar bende dusunuyorum ekimde hamus kalmayi ama soyle bir takintim var benim burclar la ilgili hesap ladigim zaman ikizler burcuna dek geliyo bende o burca dek gelmesini istemiyorum acaba dogrumu hesapliyom bilmiyom acikcasi kafam cok karisik bu arada aramizda ikizler burcu olan varsa sakin uzerine alinmasin ama ben ikizler burclariyla anlasamiyorum bir balik burcu olarak ve bebegimin asla ikizler burcu olmasini istemiyorum bi yandan da ilk bebegim olcak yasimda fazla ilerlemeden bebek istiyorum esimde cok istetkli cokmu konustum yaA UZGUNUM benim gibi dusunen varmi acaba !!!!! Simdiden tesekkurle
çok istiyorsa doğursun bitane koysun adını. ya bu kadar uğraşıyoruz ediyoruz. kürler mürler, ayakları kaldır dik yarım saat yat falan... hakkımız bu ya! Hatice de eski moda zatenya onu boşver sen. eşin ne diyor önemli olan o. o senden yanaysa salla gitsin
Ben kayınvalidemi çok seviyorum mesela. Dalga geçmiyorum gerçek yani. Çok çok iyi anlayışlı bi kadın ama görümcem tam bi cadı. Ben sessiz sakin bi kadın olsam beni ezerdi yani. İyi ki değilim, şimdi ben onu eziyorum :)
bi gorumcem arayip sorar beni birde hic cocugu olmamis bi teyzesi var o arar bende sadece ikisini ararim.... Gecen esim aradi yanimda kv yi ben konusmicam dedim telefono istedi beni osledim bilmem ne dedi niye aramadin diyo sen arasan ya ben zamaninda aradim annecim annecim dedim hic arayip sormadilar o kadar dr gidiyorum bi kez aramazlar nasilsin falan die esim rapor verir söyle söyle oldu die tamam iste o kadar
Canım evet ikizler oluyo
Bence sen fazla bekleme balıkla anlasabilen burc warmı ki :)
aaa dogru dedinnnn beninkinin cenesini dusunemedimevet evet benimkinin cinsindende yok piyasada koleksiyoncular iyi para veriyo aslindaversek mi ki
Benimkini alanlar 2 gun sonra geri gonderir cnm cenesinden)()))
Canim 2 ultrasona girdim eminmisiniz dedim kac kez eminiz dediler simdi kurtaj oldum hastanedeyim suan igne yapacaklarmis ignegle kan degerlerimi dusurecekler dusene kadar hastanede kalacagim cimcimesultanin hikayesini dinlemedim ne oldu onun basina ne geldiasyakcim canim keske bi dr daha gorunseydin dis gebelik boyle mi oluyor tam bilmiyorum ama okuduklarim hep tupu falan alinmis oluyor cimcimesultan vardi eylül topiginde hatirladin mi onun hikayesine donmez ins
cok akillica bi davranis olmus arkadadin tebrik edrim valla
o zaman dogrudur canim sen simdi hic uzulme hersey yoluna girecek rabbim tekrar yasatmasin ins
aaa dogru dedinnnn beninkinin cenesini dusunemedimbaska bi yol bulalimm sen yakin mi oturuyorsun
Kopardin beni jeffry
eltinlede iyiysen sorun yok canim.benim eltide kv den yana.... Esimde anasindan yana amannnn cok derin mevzular bunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?