Canim 2 ultrasona girdim eminmisiniz dedim kac kez eminiz dediler simdi kurtaj oldum hastanedeyim suan igne yapacaklarmis ignegle kan degerlerimi dusurecekler dusene kadar hastanede kalacagim cimcimesultanin hikayesini dinlemedim ne oldu onun basina ne geldi
Canim 2 ultrasona girdim eminmisiniz dedim kac kez eminiz dediler simdi kurtaj oldum hastanedeyim suan igne yapacaklarmis ignegle kan degerlerimi dusurecekler dusene kadar hastanede kalacagim cimcimesultanin hikayesini dinlemedim ne oldu onun basina ne geldi
Canım benim burcum ikizler yukselenim balık
Ben kendimlede anlasamıyorum:)))
Canim cok gecmis olsun uzulme ama benimde ogle olmustu sana yazmistim hatta ama ins benimkine benzemez diye dua etmistim kismet yapicak bisey yok en azindan ameliyatsiz halletmissin benimkide iyneyle düşmüştü bundan sonra saglikli bebisler inş
Bende ikizler bende kendimle anlasamiyorum ama seviyorum kendimide burcumudayukselenimi bilmiyorum ben yaaaa hic merak etmedm nasil oluyo yukselenimi nasil bulcam been
Bende ikizler sewerim ikizlerden iyi burc mu war
Kızım olsun ikizler olsun die ugrasıyom ben burda
Eylulde tuturamadım ekimde insallah:)
Yukselene dogum saatine gore internetten bakabilirsin
bende malum balik:104::104::104:
rabbim senin yawrunuda korusun canim...bulansin bulansin bebekinnn saglikli buyuyo demekki
Bir gun gecti canim yarin test yapmayi dusunuyorum evlilik yildonumuzde yarin
bende malum balik:104::104::104:
Ben balikla da anlasiyom kiz vallakaynanamla bile anlasiyom beee
yok tatlim kan tahliline hele hic cesaretim yok...en iyisi beklemek
tabi tatlim biz kv ile gecindikten sonraa herkesle anlasiriz...benimde hep en yakin arkafaslarim ikizler:13:
dogru canim....hele de bebegim yok su burctan olsun demek cok sacma bak kac aydir olmuyo tirnagina hasretiz dusundugumuz burc mutabi tatlim biz kv ile gecindikten sonraa herkesle anlasiriz...benimde hep en yakin arkafaslarim ikizler:13:
Aynen onu kastetmistim.aman cnm yaa burccla insan ayrimimi yapcaz yok daha neleer
Aynen burcdasimkeske kiz olsa ikizler olsa ahh ahh.bizim kadar zeki ve cekici olsun
Ya bende sana ulasmak istiyordum canim senin degerin kacti kac gunde dustu dusene kadar hastanedemi kaldin ignenin ne gibi yan etkileri var ve kurtajdan nekadar sonra tekrar gebelik düşünebiliriz
dogru canim....hele de bebegim yok su burctan olsun demek cok sacma bak kac aydir olmuyo tirnagina hasretiz dusundugumuz burc mu
Bn koc burcu olsun istiyodum ina göre ayarladim ama olmadi simdi hersete raziyim şimdi kayinvalidem sağolsun cok sever bni bi kasik suda bogacak firsat bulsa ama bn cok kurnazim :)) hayatea altta kalmam gülerken isiririm :)) tavsiye edilir
Ya bende sana ulasmak istiyordum canim senin degerin kacti kac gunde dustu dusene kadar hastanedemi kaldin ignenin ne gibi yan etkileri var ve kurtajdan nekadar sonra tekrar gebelik düşünebiliriz
tabi tatlim biz kv ile gecindikten sonraa herkesle anlasiriz...benimde hep en yakin arkafaslarim ikizler:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?