Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm cok gecmis olsun birdaha yasatmasin rabbim hickimseye inşallah

Canım dogrudur emin olmadan almazlar uzulme

Ya bende sana ulasmak istiyordum canim senin degerin kacti kac gunde dustu dusene kadar hastanedemi kaldin ignenin ne gibi yan etkileri var ve kurtajdan nekadar sonra tekrar gebelik düşünebiliriz

Bende ikizler bende kendimle anlasamiyorum ama seviyorum kendimide burcumuda yukselenimi bilmiyorum ben yaaaa hic merak etmedm nasil oluyo yukselenimi nasil bulcam been

Bende ikizler sewerim ikizlerden iyi burc mu war
Kızım olsun ikizler olsun die ugrasıyom ben burda
Eylulde tuturamadım ekimde insallah:)

Yukselene dogum saatine gore internetten bakabilirsin

Bende ikizler sewerim ikizlerden iyi burc mu war
Kızım olsun ikizler olsun die ugrasıyom ben burda
Eylulde tuturamadım ekimde insallah:)

Yukselene dogum saatine gore internetten bakabilirsin

Aynen burcdasim keske kiz olsa ikizler olsa ahh ahh.bizim kadar zeki ve cekici olsun

rabbim senin yawrunuda korusun canim...bulansin bulansin bebekinnn saglikli buyuyo demekki
Bir gun gecti canim yarin test yapmayi dusunuyorum evlilik yildonumuzde yarin

bence kan testi yaptır idrar yapma en iyisi o insalah sana da eşinede bi minik muziceniz gelir

Ya bende sana ulasmak istiyordum canim senin degerin kacti kac gunde dustu dusene kadar hastanedemi kaldin ignenin ne gibi yan etkileri var ve kurtajdan nekadar sonra tekrar gebelik düşünebiliriz

canım benim bebegin mi düştü.. Allah sabırlar versin.. sen adet olduktan hamile kalmıştın sanırım. çok geçmiş olsun..

dogru canim....hele de bebegim yok su burctan olsun demek cok sacma bak kac aydir olmuyo tirnagina hasretiz dusundugumuz burc mu

Bn koc burcu olsun istiyodum ina göre ayarladim ama olmadi simdi hersete raziyim şimdi kayinvalidem sağolsun cok sever bni bi kasik suda bogacak firsat bulsa ama bn cok kurnazim :)) hayatea altta kalmam gülerken isiririm :)) tavsiye edilir

bn smdlk gzel anlasyorum hmde akrabmz oluyo bnle hastanye faln gelr bn uzulurum tamm kapt allhm zmnnı beklyo der kaynvaldem

Benim ilk deger 220 idi kemoterapi iynesi oldum deger bir haftada normale dondu cunku cok yuksek degildi hastanede yatmadim kurtajda olmadim gun asiri kontrole gittim deger dusene kadar sonra kendiliginden adet oldum bir ay korunun yeter dedi doktorumda prof yedi tepeden ayrica teyzemin gelini dış gebelikten ameliyat oldu tüpü alindi ona bile 6 ay yeter demisti onun doktoru hemde acik ameliyat senin bir yil falan beklemene gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…