Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben bugün ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı sabah yedi de yataktan kalkmadan dil altından... bakalım birde bunu denicem. cutem bilir yapın dedi... o pozisyonu da denicem bakalım hayırlısı
Ates bende olcuyorum canim iyi oluyo takip etmek için srnde birakma olcmeye devam et. O pozisyonu bende yarin denicem aslinda daha onceden denemistimde o şekilde bosalma olmamisti hic hayırlısı girmedigimiz şekil kalmadı bebis icin yakinda amuda kalkip beklicem akmasin die:))

kız sevgi aklıma gelmedi değil benimde :))) amuda kalkma da :))) ayyy yeminle bugünleri anlatıcam kızıma büyüdüğünde seni yaparken ne çektim ben diyeeeeeee

sende bılıyorsundur belkı ama doktorlar 1 yıl boyunca korunmadan ilişkiye girmeyı çocuk olmadığında 1 yıl geçmişse ciddiye alıp tedaviye başlıyorlar.12 ay boyunca olmamasını normal görüyorlar yanı panikleme:).sorun yoktur inşallah allah gönlüne göre versin

Sevgi cutenin pozisyonu mu acele cvp yaz

benim sabırsızlığıma sanırım 6 ay dedi :)) 28 yaşındayım belki ondandır ne bilim :)

kız sevgi aklıma gelmedi değil benimde :))) amuda kalkma da :))) ayyy yeminle bugünleri anlatıcam kızıma büyüdüğünde seni yaparken ne çektim ben diyeeeeeee

Hayır işin komiği biz zati o pozisyonda yaoıyoduk
Bebiş deneyince adam gibi yapalım dedim:)
Bi daha eski pozisyona dewam

canım beni de ekle bat 27 eylül ovulasyon tarihim 12 si idi.beklemedeyim bende.. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…