aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende dun bebis görmeye gittim esimin bi arkinaaa diger arklarida gelmis herkes doğum hikayesi anlatti bebislerini anlatti hep ben sessiz sessiz oturdum bi kosedee ben ne anlatim esimimi anlatim cok kotu oldumm
Canim bilgim yoktu da baktim smdi netten hatta forumda boyle bi konu da var. Bazen ayda iki kez olabiliyomus. Hatta arkadasin biri her iki yumurtlamayi dr kontrolunde farkettigini yazmis. Neden sordun ki ??aman ne olsun canım..bu arada aklıma çok takıldı biliyo musun sen.. düzenli adeti olan bi kadın normal zamanında yumurtladı diyelim sonra atıyorum adete 1 hafta kala falan tekrar yumurtlayabilir mi?
dr ne zaman gidicen kizzz yakinda dogurcaan
gidilmesi uygun bi yerse git canim tabi cok durmazsin... Ama bebisiii bi gorsenn cook tatliydii tosuncuktuuu tammm birde iyiye güzel gulucukler saciyo ki etrafa
ne yaptin kac gundur yoktunn
Evet evde öğlen test yaptım ahh keşke benimde öyle olsa benim bş arkadaşın kanda bile çıkmamıştı hayret
salıyı bekliyom balımm film için koçişte o gün gelcek test yaptrcak gülüyo kopuyoo kızıyo gidecek ammeee
Canim bilgim yoktu da baktim smdi netten hatta forumda boyle bi konu da var. Bazen ayda iki kez olabiliyomus. Hatta arkadasin biri her iki yumurtlamayi dr kontrolunde farkettigini yazmis. Neden sordun ki ??
Kiz ben gittim gecen hafta. Kesemizi gorduk. Haftaya bi daha gitcez daha gormedik bebisi
Benim esim kendi yaptirmak istedi olmayinca banada test yapilcaksa yapalim dedi niye kiziyo bebegim ne war bunda saglik bu hersey mübah
uyuzz işteesinir ediyo beni bu arada elayı gören varmı?? naptı ki o :44:
aminnn canim bu arkadas benden bir yil sonra evlendii hemen bebisi oldu...rabbim daha fazla sinasin artik yoruldummcanım benim yakıyamam sana.. hepimiz aynı durumdayız Rabbim duysun sesimizi göndersin mucizesini bizlere de...
Oyy oyy yesin teysesi onuuu masallah canimCanim bilgim yoktu da baktim smdi netten hatta forumda boyle bi konu da var. Bazen ayda iki kez olabiliyomus. Hatta arkadasin biri her iki yumurtlamayi dr kontrolunde farkettigini yazmis. Neden sordun ki ??
Kiz ben gittim gecen hafta. Kesemizi gorduk. Haftaya bi daha gitcez daha gormedik bebisi
AyneeeennnnEsimin akrabasi canim bizden 3ay once ewlenmislerdi benden once we benden aonra ewlenen herkez ya dogurdu yada hamis bitek ben boyleyim :-( :-(
Cikis yok sekerimmm amann onlarin ki zor bisey sanki bizim cektiklerimizin yuzde biri degilsalıyı bekliyom balımm film için koçişte o gün gelcek test yaptrcak gülüyo kopuyoo kızıyo gidecek ammeee
aminnn canim bu arkadas benden bir yil sonra evlendii hemen bebisi oldu...rabbim daha fazla sinasin artik yoruldumm
Oyy oyy yesin teysesi onuuu masallah canim
Ayneeeennnn
Cikis yok sekerimmm amann onlarin ki zor bisey sanki bizim cektiklerimizin yuzde biri degil
ya mik mikleri zamanlı yapıyoz.. bide artık korkuyorum doktora gitmeden rastgele mik mik belirliyoz ya.. ne bileyim acaba başka zamanda da oluyo mu ki.. benimde bi kere olmuştu doktor görmüştü yumoşu reglimin 3 günü..büyümüştü biter bitmez birlikte olun demişti hatta.. ama o zaman klomen kullanmıştım ondandır diyorum.. normaldede olurmu ki diye merak ettim
Oluyomus canim normalde de. Mesela bn kaybettigim bebegime reglin 22.gunu hamile kalmistim. Bu seferde zamanina falan dikkat etmedik hergün oldu nrdeyse ama bn asla toparlanp da kalabilecegimi dusunmuyordm bebek icin olmadi yani. Hatta biliyosun iste bayramdan sonra da regl olmazsam ilacla olayim diye dr a gitcektim.
aynenn vlla bi hamiş olayım çokk cektircem ama cokk
Oluyomus canim normalde de. Mesela bn kaybettigim bebegime reglin 22.gunu hamile kalmistim. Bu seferde zamanina falan dikkat etmedik hergün oldu nrdeyse ama bn asla toparlanp da kalabilecegimi dusunmuyordm bebek icin olmadi yani. Hatta biliyosun iste bayramdan sonra da regl olmazsam ilacla olayim diye dr a gitcektim.
Kapris neymis o zaman gorecekleeerrr
hesaplama nasıl yapılıyor bende istiyorum bebek 3 aylık evliyiz eşime bu ay haberi vermek isityorum :) dua edin lütfen ve neler yapmam lazım en son 28 ekimde regl oldum 2 kasımda bitti şimdi 24 saate bir yapsak zararı varmı sperm 24 saatte bir yenileniyormuş ona göre hesap yapalım
hesaplama nasıl yapılıyor bende istiyorum bebek 3 aylık evliyiz eşime bu ay haberi vermek isityorum :) dua edin lütfen ve neler yapmam lazım en son 28 ekimde regl oldum 2 kasımda bitti şimdi 24 saate bir yapsak zararı varmı sperm 24 saatte bir yenileniyormuş ona göre hesap yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?