Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende dun bebis görmeye gittim esimin bi arkinaaa diger arklarida gelmis herkes doğum hikayesi anlatti bebislerini anlatti hep ben sessiz sessiz oturdum bi kosedee ben ne anlatim esimimi anlatim cok kotu oldumm

canım benim ya kıyamam sana.. hepimiz aynı durumdayız Rabbim duysun sesimizi göndersin mucizesini bizlere de...

aman ne olsun canım..bu arada aklıma çok takıldı biliyo musun sen.. düzenli adeti olan bi kadın normal zamanında yumurtladı diyelim sonra atıyorum adete 1 hafta kala falan tekrar yumurtlayabilir mi?
Canim bilgim yoktu da baktim smdi netten hatta forumda boyle bi konu da var. Bazen ayda iki kez olabiliyomus. Hatta arkadasin biri her iki yumurtlamayi dr kontrolunde farkettigini yazmis. Neden sordun ki ??
dr ne zaman gidicen kizzz yakinda dogurcaan

Kiz ben gittim gecen hafta. Kesemizi gorduk. Haftaya bi daha gitcez daha gormedik bebisi

gidilmesi uygun bi yerse git canim tabi cok durmazsin... Ama bebisiii bi gorsenn cook tatliydii tosuncuktuuu tammm birde iyiye güzel gulucukler saciyo ki etrafa

Esimin akrabasi canim bizden 3ay once ewlenmislerdi benden once we benden aonra ewlenen herkez ya dogurdu yada hamis bitek ben boyleyim :-( :-(

salıyı bekliyom balımm film için koçişte o gün gelcek test yaptrcak gülüyo kopuyoo kızıyo gidecek ammeee

Benim esim kendi yaptirmak istedi olmayinca banada test yapilcaksa yapalim dedi niye kiziyo bebegim ne war bunda saglik bu hersey mübah

ya mik mikleri zamanlı yapıyoz.. bide artık korkuyorum doktora gitmeden rastgele mik mik belirliyoz ya.. ne bileyim acaba başka zamanda da oluyo mu ki.. benimde bi kere olmuştu doktor görmüştü yumoşu reglimin 3 günü..büyümüştü biter bitmez birlikte olun demişti hatta.. ama o zaman klomen kullanmıştım ondandır diyorum.. normaldede olurmu ki diye merak ettim

canım benim ya kıyamam sana.. hepimiz aynı durumdayız Rabbim duysun sesimizi göndersin mucizesini bizlere de...
aminnn canim bu arkadas benden bir yil sonra evlendii hemen bebisi oldu...rabbim daha fazla sinasin artik yoruldumm

Oyy oyy yesin teysesi onuuu masallah canim
Esimin akrabasi canim bizden 3ay once ewlenmislerdi benden once we benden aonra ewlenen herkez ya dogurdu yada hamis bitek ben boyleyim :-( :-(
Ayneeeennnn
salıyı bekliyom balımm film için koçişte o gün gelcek test yaptrcak gülüyo kopuyoo kızıyo gidecek ammeee
Cikis yok sekerimmm amann onlarin ki zor bisey sanki bizim cektiklerimizin yuzde biri degil

aynenn vlla bi hamiş olayım çokk cektircem ama cokk

Oluyomus canim normalde de. Mesela bn kaybettigim bebegime reglin 22.gunu hamile kalmistim. Bu seferde zamanina falan dikkat etmedik hergün oldu nrdeyse ama bn asla toparlanp da kalabilecegimi dusunmuyordm bebek icin olmadi yani. Hatta biliyosun iste bayramdan sonra da regl olmazsam ilacla olayim diye dr a gitcektim.

hesaplama nasıl yapılıyor bende istiyorum bebek 3 aylık evliyiz eşime bu ay haberi vermek isityorum :) dua edin lütfen ve neler yapmam lazım en son 28 ekimde regl oldum 2 kasımda bitti şimdi 24 saate bir yapsak zararı varmı sperm 24 saatte bir yenileniyormuş ona göre hesap yapalım

anladım canım.. darısı bizlere inşallah.. tedirgin oluyorum evde takip edince..doktora gidince içim rahattı ohh tamam kaçırmadım diyodum.. bide öyle sık ilişki spoşu azalmıyomuş diye duyunca.. sık ilişkiyide bıraktık..3-4 güne anca yapıyoz.. off bilemedim ya gitsemmiki doktora..

Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama

bu linke git canım oldukça iyi tespit ediyo

Eger reglin duzenliyse ayin onu gibi yumurtlama olusur ama tabi bizim ki genel bi hesaplamaa gunler degisedebilir en guzeli regl bitiminden itibaren gun asiri yani bi gun dolu bi gun bos gecmek her gün olursa spermler gucsuzlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…