- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Çok az hamile olan ://
aynen benimde öyle cnm dün akşam çok kötüydü ama şimdi geçti biraz kızlar benim kociş işe gitti şimdi akşam gelirken bitane test al dedim tamam dedi eğer bundada negatif çıkarsa kan testi yaparız dedi lütfen dua edin kızlar negatif çıkmasın hamiş olayım da sizi teyze edeyim lütfen tabi sonra sizde beni teyze edeceksiniz anlaştık mı?
aynen benimde öyle cnm dün akşam çok kötüydü ama şimdi geçti biraz kızlar benim kociş işe gitti şimdi akşam gelirken bitane test al dedim tamam dedi eğer bundada negatif çıkarsa kan testi yaparız dedi lütfen dua edin kızlar negatif çıkmasın hamiş olayım da sizi teyze edeyim lütfen tabi sonra sizde beni teyze edeceksiniz anlaştık mı?
inssss pozitif cikarr canim yaa
Çok az hamile olan ://
inşallah canım benim inşallah..
iyilik canım senden naber nasılsın minisimiz nasilKizlaaaar naslsiniz ne var ne yokkk
aşk olsun ya beni neden eklemedin üzüldüm şimdi:26::26:
Kizlaaaar naslsiniz ne var ne yokkk
kız benim görümcenin kızının 15 günü geçti kız test yapıyor tek çizgi ama hala adet olmamış sonra gitti bi kan testi yaptırdıki hamile sen idrar testimi yaptın cnmAslında hemen olur derler ama ümidini yitirme sonuçta ilk olmuş bi benimde bugün 54.günüm test yaptım negatif tecrübelisin sen nede olsa şaştım kaldım negatifse niye adet olmadım diye göğüslerim çok hassaslaştı üstüne yatarken acıyor(nası belirtiler oldu bazen tezgahta bi iş yaparken belim ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum bide fena sivilce çıktı hiç böyle olmazdı:/
iyilik canım senden naber nasılsın minisimiz nasil
bende dun bebis görmeye gittim esimin bi arkinaaa diger arklarida gelmis herkes doğum hikayesi anlatti bebislerini anlatti hep ben sessiz sessiz oturdum bi kosedee ben ne anlatim esimimi anlatim cok kotu oldumm
bende dun bebis görmeye gittim esimin bi arkinaaa diger arklarida gelmis herkes doğum hikayesi anlatti bebislerini anlatti hep ben sessiz sessiz oturdum bi kosedee ben ne anlatim esimimi anlatim cok kotu oldumm
dr ne zaman gidicen kizzz yakinda dogurcaan
kız benim görümcenin kızının 15 günü geçti kız test yapıyor tek çizgi ama hala adet olmamış sonra gitti bi kan testi yaptırdıki hamile sen idrar testimi yaptın cnm
isteriz isterizzteyze olmak isterizzzzaynen benimde öyle cnm dün akşam çok kötüydü ama şimdi geçti biraz kızlar benim kociş işe gitti şimdi akşam gelirken bitane test al dedim tamam dedi eğer bundada negatif çıkarsa kan testi yaparız dedi lütfen dua edin kızlar negatif çıkmasın hamiş olayım da sizi teyze edeyim lütfen tabi sonra sizde beni teyze edeceksiniz anlaştık mı?
oyyyy bidenemmmmmmmmama aglarimmmmmgel opusup basiralim :13: saril hadee...
hee özeleyin beniiiiBiyere gitmek yooookkk burdayiz bebegim ozledik seni tabikidee:-*
hggggggKizlaaaar naslsiniz ne var ne yokkk
aşk olsun ya beni neden eklemedin üzüldüm şimdi:26::26:
ne yaptin kac gundur yoktunn
Teyze olalim teyze artik guzel haber yok uzn zamandir hadi insallah pozitif cikar:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?