Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
bu linke git canım oldukça iyi tespit ediyo
17 veya 18 canım ama doktorum 18 inde gel kırmızılar gelmezse test yapalım dedi:18::18:
Bende 18 i gibi gelmzse yaprim kan testi cnm
Nasilsin bitanem bisey soracam yarin bebek mevlutune gidicem ne alayim sence uff hi bilmiyorum minicik bi bebek gorcem yarin butun akrabalar sen ne zaman yapiyosun daha yok mu digcek ufff bi yandan hic gitmek istemiyorum:--(
Eger reglin duzenliyse ayin onu gibi yumurtlama olusur ama tabi bizim ki genel bi hesaplamaa gunler degisedebilir en guzeli regl bitiminden itibaren gun asiri yani bi gun dolu bi gun bos gecmek her gün olursa spermler gucsuzlesir
Bizim derdimiz bise yetmez gibi birde bunlar cikiyo yaaevett aynen hicranımmmm
Eger reglin duzenliyse ayin onu gibi yumurtlama olusur ama tabi bizim ki genel bi hesaplamaa gunler degisedebilir en guzeli regl bitiminden itibaren gun asiri yani bi gun dolu bi gun bos gecmek her gün olursa spermler gucsuzlesir
Bizim derdimiz bise yetmez gibi birde bunlar cikiyo yaa
ben şu filimimi bi cektiriym bnde aynı böyle yapcam
Filmden sonra sansin yukseliyo canim zaten
Amann kuzum izlicekcek cibildak garilari bosalcaklar bu test isi bile zevk vericek onlara yaa haksizlik buuuuuaynen ama tıpış tıpış gidecekler biz gidiyoz onlarda gidecek okarr bizim canımız yokmuu
Amann kuzum izlicekcek cibildak garilari bosalcaklar bu test isi bile zevk vericek onlara yaa haksizlik buuuuu
Biz gidioz kukuyu aciyoruz giren cikan belli degil gormeyen kalmadi
ayy boş gecirmeyim bari balımm bi gün dolu bi gün boşşbizimkide istemem yan cebime koy
aman kuzumm yaa bi an sinirlendimayyy hiçranım sen beni güldürdün yaa RABBİMDE seni güldürsün kısskoptum vlla dgru sölüyosun bacım
Tabi canim bos gecirme kacinci gununde film cektircen
anladım canım.. darısı bizlere inşallah..tedirgin oluyorum evde takip edince..doktora gidince içim rahattı ohh tamam kaçırmadım diyodum.. bide öyle sık ilişki spoşu azalmıyomuş diye duyunca.. sık ilişkiyide bıraktık..3-4 güne anca yapıyoz.. off bilemedim ya gitsemmiki doktora..
aman kuzumm yaa bi an sinirlendim
Himm bende onuncu gun cektirdim... Devlette mi cektircenadetin 11. günü yani salı günü sat 10.30 cektrcem balım
Bende seni seviomm balimmmsüpersin balım yaa seni sevom ben gıııı
Himm bende onuncu gun cektirdim... Devlette mi cektircen
bide onu denersin canim belki tutarevet balım devlette galiba aşılama göküyo bna dr öle dedi aşılama yapa bilir dedi bilmiyom ki artık nasıl olcak balımm:18:
bide onu denersin canim belki tutar
Bizim diğer kızlar nerde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?