Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

17 veya 18 canım ama doktorum 18 inde gel kırmızılar gelmezse test yapalım dedi:18::18:

Bende 18 i gibi gelmzse yaprim kan testi cnm

Nasilsin bitanem bisey soracam yarin bebek mevlutune gidicem ne alayim sence uff hi bilmiyorum minicik bi bebek gorcem yarin butun akrabalar sen ne zaman yapiyosun daha yok mu digcek ufff bi yandan hic gitmek istemiyorum:--(

Evtt kesin derler cnm bilmem ki genelde takim alinir bence bebek nevresimi al o cok kirleniyo ya ole yikasin kullansin

Eger reglin duzenliyse ayin onu gibi yumurtlama olusur ama tabi bizim ki genel bi hesaplamaa gunler degisedebilir en guzeli regl bitiminden itibaren gun asiri yani bi gun dolu bi gun bos gecmek her gün olursa spermler gucsuzlesir

ben şu filimimi bi cektiriym bnde aynı böyle yapcam

Eger reglin duzenliyse ayin onu gibi yumurtlama olusur ama tabi bizim ki genel bi hesaplamaa gunler degisedebilir en guzeli regl bitiminden itibaren gun asiri yani bi gun dolu bi gun bos gecmek her gün olursa spermler gucsuzlesir

Bizim derdimiz bise yetmez gibi birde bunlar cikiyo yaa

aynen ama tıpış tıpış gidecekler biz gidiyoz onlarda gidecek okarr bizim canımız yokmuu

aynen ama tıpış tıpış gidecekler biz gidiyoz onlarda gidecek okarr bizim canımız yokmuu
Amann kuzum izlicekcek cibildak garilari bosalcaklar bu test isi bile zevk vericek onlara yaa haksizlik buuuuu

Biz gidioz kukuyu aciyoruz giren cikan belli degil gormeyen kalmadi

Amann kuzum izlicekcek cibildak garilari bosalcaklar bu test isi bile zevk vericek onlara yaa haksizlik buuuuu

Biz gidioz kukuyu aciyoruz giren cikan belli degil gormeyen kalmadi

ayyy hiçranım sen beni güldürdün yaa RABBİMDE seni güldürsün kıss koptum vlla dgru sölüyosun bacım

Bence dr a gidince daha fazla stres yapilir ama sen bilirsn tabi. Sık iliskide bze hic bsey yapmadi :) ilk kaldgma evliligimn ilk gunlerydi iliski sıklıgıni tahmn edebilirsn bu kez de hergun oldu hemen hemen.

Amann ne desek ne hesap yapsak bos aslinda. Sadece nasib...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…