- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bi kez oldummm ozelde canim.... Fazla zor değil ama dr isik yakip kukunun onune oturuyo spekulum takarken canim yandi benim birde cooooooook utandim o an...
aslinda senin çocuğun var tuplerin acik yani niye film istedi ki dr cocugunun oldugunu bilmiyor mu yoksa... Belki prosedur geregi istemistir bence temiz çıkcak filmin
gul bebisim gul.... benimki 1000liraya yakin tuttu canim
aslinda senin çocuğun var tuplerin acik yani niye film istedi ki dr cocugunun oldugunu bilmiyor mu yoksa... Belki prosedur geregi istemistir bence temiz çıkcak filmin
gerci kurtaj oldugun icin sorun olabilir ama hic korkma temiz cikcak... Normal mi dogum yaptin
isin bitince gel emii
balımm benm çoçuk olalı 15 yıl oldu bilmiyom ki belkide tıkanmıştr inş dedigin gibi temz cıkar inşş balımm
ocak subat gibi dusnuyorum ama hicde yaptirmak istemiom
gerci kurtaj oldugun icin sorun olabilir ama hic korkma temiz cikcak... Normal mi dogum yaptin
isin bitince gel emii
cansinizzzz caaannn
bence sen bi kan testi yaptır cnm işalah hamişsindir cnm
kızar benim biraz işim avr pek sohbete bakamıyorummmmm ama maşallah allah bozmasın muhabetinizi
15 yıl mııı ben senın ilk gebeliğin sanıyordummm
ocak subat gibi dusnuyorum ama hicde yaptirmak istemiom
İnşallah havacım çok heyecanlıyım test negatif çıksada
insss kendiliginden olur canim su bir yildir kullanmadigim igne ilac kalmadiii maddi manevi cok yiprandik hala devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?