Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bi kez oldummm ozelde canim.... Fazla zor değil ama dr isik yakip kukunun onune oturuyo spekulum takarken canim yandi benim birde cooooooook utandim o an...

yaww kızma bacım ama sen bu gün beni hep güldürüyon kuku özelde 500 ü geciyomuş

aslinda senin çocuğun var tuplerin acik yani niye film istedi ki dr cocugunun oldugunu bilmiyor mu yoksa... Belki prosedur geregi istemistir bence temiz çıkcak filmin

balımm benm çoçuk olalı 15 yıl oldu bilmiyom ki belkide tıkanmıştr inş dedigin gibi temz cıkar inşş balımm

gerci kurtaj oldugun icin sorun olabilir ama hic korkma temiz cikcak... Normal mi dogum yaptin

inş canım evt normldi ozamnlar bazı sornlar vardı istemiyodum aldrmk zorunda kalıyodum nasl hamile kalıyodum bilmiyom çorap atsa hamileydim hmde korunuyoduk sözde :44:

kızar benim biraz işim avr pek sohbete bakamıyorummmmm ama maşallah allah bozmasın muhabetinizi

15 yıl mııı ben senın ilk gebeliğin sanıyordummm

ocak subat gibi dusnuyorum ama hicde yaptirmak istemiom

tmm lillyy koly gelsin balım biz burdayızz cabuk gel sende katıl bize
yok balım ilk deil benm 2. evliligim bu benm çoçugum var esimin yok istiyoz 1 tane olsun ama nasip işte ALLAHIM bi zamana koymuştur inş
hiçranım biraz bekle belki de gerk kalmzzz inş da kalmaz bi bakmışsın hamişsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…