Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hb canlarım evet kırmızıları gördüm walla ama hic üzülmedim :) sağlık olsun biran onxe kirmzilar bitsin mikmik gelsin heyoheyo
bende filmden snra yapcam ama acır diye korkuyomm saglık olsun önümüzdeki ay sende inş hamiş olursun balım inşş
barı bnde geleyım kısısr yemeye:125:

gel kuzumm gell hepiniz gelin bolca yaparız bide cayy ohh misss

salı günü filime gitcem yaa sonra nolcak aşılama olacak gibiyim bide cok acıyomu riski varmı bu filimn arkasında yazıyo ya cekiniyom

abla bak anlatyım sana bı guzel smdı hc bos yere sıkıntıya grme ultrason adetn 3. gunu kan adetın 21. gunu kan dan snra senden hsg ıstyolar tabı bn hemen pank olmustum cnku ınternettn okadar kotu seyler okumustum kı blnc altıma yerlesmıs hsg gunum gelmştı smdı beklıyorum kuzu gbı ne oluyo ne btyo blmyorum neyse grdm ıcerı kesın sendede o amca olur uzun boylu kel cok ıyı brı sana yardımcı olcak etek falan vercek odaya 3 hastayı brlkte alıyolar ama hastalar ayrı ayrı bolmelerde beklıyo ıcerdekını duyuyosun yanı neyse beklıyodum aman allhm bı bayan o kadar kotu oldukı doktor nerdeyse yarım saat ugrstı kı kadınn cglıkları halen kulagmda o derecesmdı bn o seslerı duydum ya bldgm ne dua varsa hepsını okudum korkumdan yattım masaya doktor kutunun ustune dogru ısık getryo grunsun dye abla ınanrmsn acımadı okadar rahat oldukı rahm agzına spekulum yerleştıryo snra basnçlı sıvı verıyo aynı adet sancısı gbı snra 15 ekadar say dyo sayıyosun cekıyo btyo agrı sadece bı 10 dakka oluyo 15 dakkada senı yatryolar gunun en ıyı hastası ıln ettıler bnı acıdı ama kıpırdamadım ble dedgm gbı abla ınsandan ınsana degısır o bagran kadınn rahmnde perde varms ondan okadar bagrms abla sakın korkma cok sakın ol

ben ali acara gidiyorum canim sende mi konyalisin

Ben ilçedeyim annemler orda oturuyor özel muaynanesi var demi özel selçuklu hastanesinin karşında arkadaşım tavsiye ettide erkek dr.a gidemiyorum bayana çok utanıyorumki erkek dr.a gitsem :/

Son düzenleme:

elamm önce sıklmadn anlatıgın için ALLAH razı olsun saol bitanem ben adetin 3. günü gitim kan aldılar sadece ultrsyon bakmadı sonra gitim film için gün aldım bide adetin 21 inde gidecem esimden test istediler bide bna 2 hap verdi biri agrı kesici digeri antibiyotk bu akşm 2 sinede başlıcam içmeye demk çok acımıyoo bnde dişimi okadr sıkarım senin gibi napim zaten kürtajtn biliyom az buçuk acıyı agrıyı dayanırım mecburen sonra asılamamı başlıyo balımm bna dr aşılama gözüyle baktı offf offf saol bitanemm

haaa bide elam yanlızmı gidiyosun yörüye biliyomusn zorlugu varmıı :44:

merhaba güzellerr.. Hayırlı cumalar olsun hepimize

nasılsınız bakalım

Ben ilçedeyim annemler orda oturuyor özel muaynanesi var demi özel selçuklu hastanesinin karşında arkadaşım tavsiye ettide erkek dr.a gidemiyorum bayana çok utanıyorumki erkek dr.a gitsem :/

Hangi ilcedesin canim :26: evet ozel selcuklunun karsisinda.... Bence ii bi dr bende utaniyordum ama alistim artik canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…