Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah herkese hayırlı eli kolu düzgün nur topu gibi bir evlat bağışlasın. Hamilelikte ama acı ama tatlı ama zor günler geçirmesini dilerim. Herkese içeriside bana nasip etsin. Ooffff şaştım. Bende o günleri tatmak ve sizlerle paylaşma isterim. Nedense kocalar bizim gibi istekli yada çaba göstermiyorlar. Bizim gibi heyecanı olmuyorlar genel anlamda kocalar yani

Bizimkinede yolla yurtdısında teyzesi war derim havam olur:)

Ay canim sen de teyzesi var diye.. Yolariz burdan guzel ciciler... bu kis gelcem tatile yaa goruselimhep beraber.. hamile bir kadin gorursem kkdan misin kiz diye ustune atliycam.. insallah aralikta hamile olurum..

esmle dun gece son anda bı tartsmamz oldu veeeeeeeeeeeee acklıyorum mik mik olmadı

Aynısı bu akşam bize de oldu, hem de yatakta başladık kavgaya, kalkıyoduk nerdeyse ama çocuk için devam ettik :) sana
2 gece daha katlanacam ondan sonra ne halin varsa gör dedim.

Amin amin..
kiz onlar daha cok istiyoda belli etmiyo..

kızlar herkes maçı beliyor ben diyim size :)) kalan 30 dakka :)) sonra sabahlar olmasın aaamaaannnnnn...
Dur kiz kaybediyorlar.. gelip sizi duvara calmasinlarda..

yok canım kırmızı da normal krmızı değil bnmki:) 1 ay önce kürtaj oldum hala onla uğraşıyoruz, yasaklar kanamalar derken bi başlayamadık :)

Bilmiyordum caniim gecmis olsun..

Ay canim sen de teyzesi var diye.. Yolariz burdan guzel ciciler... bu kis gelcem tatile yaa goruselimhep beraber.. hamile bir kadin gorursem kkdan misin kiz diye ustune atliycam.. insallah aralikta hamile olurum..

Gel canım bizde kalırsınız bizim ev musait malum kociş istabulda

Kizlar ben kactim kocisim geli simdi.... Ay karnimada bi agri girdiiii gelioooooo geliooooo kirmizilaaarr

Aynısı bu akşam bize de oldu, hem de yatakta başladık kavgaya, kalkıyoduk nerdeyse ama çocuk için devam ettik :) sana
2 gece daha katlanacam ondan sonra ne halin varsa gör dedim.

:))) çok hoşsunuz ya, negatif enerji yaymayın kızz, aşkla mikmikleyin, öyle küs küs olmazz

iyi akşamlar kıslarr
ben geldiiimm , azcık daraldımmmm
kociş maçta malummm
bende ablama gitmiştim ,ordada hamile bir arkadaş vardı 5 aylık , hamilelik maceralarını anlatmaya başladılar çayımı içtim geldimm
kendimi çoooookk ezik hissettim .kaçtım resmennn
eziğim ben yaaaa offf yine geldiler bana sağdan soldann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…