ee sen burda ne duruyon kız git de mik mik yapsana, günün değil mi senin maçı mı bekliyosun yoksaa
ee sen burda ne duruyon kız git de mik mik yapsana, günün değil mi senin maçı mı bekliyosun yoksaa
Bizimkinede yolla yurtdısında teyzesi war derim havam olur:)
kızlar herkes maçı beliyor ben diyim size :)) kalan 30 dakka :)) sonra sabahlar olmasın aaamaaannnnnn...
evet cnm ya esm en son maca bakyodu
Allahım mutluluğunu daim etsin hep bebeğim :)pencereden bakan kocişyuregmi yakan kociş çagrdmda gelmedı :1 çagrmadan gelen kociş mik mikte mik mik mik mikte mik tey tey lilililllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiii ahey ahey
Allahım mutluluğunu daim etsin hep bebeğim :)
benim bile mik mikleyesim geldi
esmle dun gece son anda bı tartsmamz oldu veeeeeeeeeeeee acklıyorum mik mik olmadı
Allah herkese hayırlı eli kolu düzgün nur topu gibi bir evlat bağışlasın. Hamilelikte ama acı ama tatlı ama zor günler geçirmesini dilerim. Herkese içeriside bana nasip etsin. Ooffff şaştım. Bende o günleri tatmak ve sizlerle paylaşma isterim. Nedense kocalar bizim gibi istekli yada çaba göstermiyorlar. Bizim gibi heyecanı olmuyorlar genel anlamda kocalar yani
Dur kiz kaybediyorlar.. gelip sizi duvara calmasinlarda..kızlar herkes maçı beliyor ben diyim size :)) kalan 30 dakka :)) sonra sabahlar olmasın aaamaaannnnnn...
yok canım kırmızı da normal krmızı değil bnmki:) 1 ay önce kürtaj oldum hala onla uğraşıyoruz, yasaklar kanamalar derken bi başlayamadık :)
Ay canim sen de teyzesi var diye.. Yolariz burdan guzel ciciler... bu kis gelcem tatile yaa goruselimhep beraber.. hamile bir kadin gorursem kkdan misin kiz diye ustune atliycam.. insallah aralikta hamile olurum..
Aynısı bu akşam bize de oldu, hem de yatakta başladık kavgaya, kalkıyoduk nerdeyse ama çocuk için devam ettik :) sana
2 gece daha katlanacam ondan sonra ne halin varsa gör dedim.
Allahım mutluluğunu daim etsin hep bebeğim :)
kızlar bir gün ayarlayıp görüşsek ya ciddi ciddi
istanbul desem :)Sen hangi sehirdesin kardes:)
Kizlar ben kactim kocisim geli simdi.... Ay karnimada bi agri girdiiii gelioooooo geliooooo kirmizilaaarr
Kizlar ben kactim kocisim geli simdi.... Ay karnimada bi agri girdiiii gelioooooo geliooooo kirmizilaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?