benmki de içerde maç izliyor takılıyorum bende öylee :) neden mik mik yokkiii:44:
Bizde napalım geyik yapiyos iste enson amuda kalkiyoduk sen geldin ayip olmasin oturalim birer cay icelim
Ben sorarım o gavurlara
Sende paralarını al bari mesai ile :)
ay bir yorum yapsaydınız soruma:/
canim bende pkoluyum sen.bi kac ay sene sonra olmaxsa destek alirsin dogal yoldan olma ihtimalide olmama ihtimalide var benim gibi ben sana.incir kuru yerine sogan kurunu oneririm incir kuru prolaktini yukseltiyor buda gebelige engel canim
Yok kiz kirmizilar var ya.. yarin bitiyor sozde..
Annammm yeni bir poziyson mu..anlat kiz yarin basliyorum calismalara..
Aliyorum canim catir catirda sonrada harciyorum yada biriktiriyorum ama nasil yorgun dusuyorum.. rapor yapiyorum.. hastanede neler oluyor neler hergun yaa.. Allah'im yardimci olsun.. halimize sukur..
cutenin pozisyonu da meşhur oldu hee
Ben korkuyom artık kendimden zati bu dagıttıgımız kafayı
Allah were barlarda pozisyon anlatarak toparlamayalım:)
Yastık ustte kadın altta filan:)
sefan olsun kız okadar yoruluyorsun
Yok kiz kirmizilar var ya.. yarin bitiyor sozde..
Annammm yeni bir poziyson mu..anlat kiz yarin basliyorum calismalara..
Aliyorum canim catir catirda sonrada harciyorum yada biriktiriyorum ama nasil yorgun dusuyorum.. rapor yapiyorum.. hastanede neler oluyor neler hergun yaa.. Allah'im yardimci olsun.. halimize sukur..
canım benide ekle bat 1 ekim ben 1 eylülden bu yana sabah akşam soğan suyuna başladım dün gecede incir kürüne 13ündede soğan suyunu bırakıp incir ve havuç kürüne devam edeceğim aslında soğan suyu 15 gün yapılması gerekiyormuş ama hem soğan suyu hem incir hem havuç evde kaynatacak tencere kalmayacak bendede içeçek hal inşaallah bu ay tutar yaaaa bu 5. Ayım olacak şuan adetim çalışmalar haftaya benim 13 gün sürüyor adetim bakalım inş içtiklerimin faydası olur bu şekilde hamile kalan çok kişi varmış
Bizde napalım geyik yapiyos iste enson amuda kalkiyoduk sen geldin ayip olmasin oturalim birer cay icelim
Kizkar ben yatıyorum malum yarin okul var iki kelime anlatamadan esniyorum yoksa:))) öpüldünüz cok kaynatmayin oku oku bitmio:))
Sagol canim yaa.. bebisim olsun ben ona neler neler alicam..
Kizkar ben yatıyorum malum yarin okul var iki kelime anlatamadan esniyorum yoksa:))) öpüldünüz cok kaynatmayin oku oku bitmio:))
artık bende başlamak istiyorum yaa, hangi pozisyon olursa artık
Sagol canim yaa.. bebisim olsun ben ona neler neler alicam..
bakın smdı yenı bestem::: kocişim kocişim spermn varmı var var . kalıtelımı .evet yumosla buluşsunmu . bulşsun blşsun heycanlımsın evet . eeeeeeeee ne duruyosun mik mik yapsana mik mik yapsana vay vay mik mik yapsana tey tey
kız bende öyle nette bakıyorum hamile kıyafetleri bebek arabaları odalar bilmem ne neler... ne hayaller kuruyorum sitelere üye olup indirimleri takip ediyorum ben tam kırığım bildiğiniz gibi değil :)))
bakın smdı yenı bestem::: kocişim kocişim spermn varmı var var . kalıtelımı .evet yumosla buluşsunmu . bulşsun blşsun heycanlımsın evet . eeeeeeeee ne duruyosun mik mik yapsana mik mik yapsana vay vay mik mik yapsana tey tey
Iyi geceler canim..
vallahi ben okumadim bile oyle daldim.. sohbete
Insallah yaa sen ne bekliyosun sendmi kirmizilardasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?