Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benmki de içerde maç izliyor takılıyorum bende öylee :) neden mik mik yokkiii:44:

Yok kiz kirmizilar var ya.. yarin bitiyor sozde..

Bizde napalım geyik yapiyos iste enson amuda kalkiyoduk sen geldin ayip olmasin oturalim birer cay icelim

Annammm yeni bir poziyson mu..anlat kiz yarin basliyorum calismalara..

Ben sorarım o gavurlara
Sende paralarını al bari mesai ile :)

Aliyorum canim catir catirda sonrada harciyorum yada biriktiriyorum ama nasil yorgun dusuyorum.. rapor yapiyorum.. hastanede neler oluyor neler hergun yaa.. Allah'im yardimci olsun.. halimize sukur..

sefan olsun kız okadar yoruluyorsun

Kizkar ben yatıyorum malum yarin okul var iki kelime anlatamadan esniyorum yoksa:))) öpüldünüz cok kaynatmayin oku oku bitmio:))

Ben korkuyom artık kendimden zati bu dagıttıgımız kafayı
Allah were barlarda pozisyon anlatarak toparlamayalım:)
Yastık ustte kadın altta filan:)

o fasıl adet olunca adet olana kadar varmıdır diye tırsaklıktan bişey yapamıyoruz ki sonra biraz dağılığ hemence toparlanıyoruz Allahtan

artık bende başlamak istiyorum yaa, hangi pozisyon olursa artık

slm bana da anlatın ne yapmam gerekiyormuş ben de soğanlarım var ama nasıl yapacağım off ya

bir sorum var gebeliğin belirtileri ve adetin belirtileri arasındaki fark nedir . Ikisindede nerdeyse aynı ama farkları varsa söyleyin bide ben geçen ayın 21.08.2013 ünde adet oldum ve bu ayın 05.09.2013 yumurtlama günü başlangıcı olmuş. Prosedörlerini uyguladım. Kafayı yedim yani ne yapmam gerekiyor

Bizde napalım geyik yapiyos iste enson amuda kalkiyoduk sen geldin ayip olmasin oturalim birer cay icelim

bakın smdı yenı bestem::: kocişim kocişim spermn varmı var var . kalıtelımı .evet yumosla buluşsunmu . bulşsun blşsun heycanlımsın evet . eeeeeeeee ne duruyosun mik mik yapsana mik mik yapsana vay vay mik mik yapsana tey tey

ee sen burda ne duruyon kız git de mik mik yapsana, günün değil mi senin maçı mı bekliyosun yoksaa

kız bende öyle nette bakıyorum hamile kıyafetleri bebek arabaları odalar bilmem ne neler... ne hayaller kuruyorum sitelere üye olup indirimleri takip ediyorum ben tam kırığım bildiğiniz gibi değil :)))

Icim gidiyor icim..
bende kirigim bildigin..

Allah seni ne yapmasin kiz..
mikmikmikmik mikmikmikmik

Iyi geceler canim..
vallahi ben okumadim bile oyle daldim.. sohbete

Insallah yaa sen ne bekliyosun sendmi kirmizilardasin

yok canım kırmızı da normal krmızı değil bnmki:) 1 ay önce kürtaj oldum hala onla uğraşıyoruz, yasaklar kanamalar derken bi başlayamadık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…