Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim zaten bikac verimli gun kaldi eger işe yararsa o pozisyonda yaparım:)) ayy bsk pozisyon falan dedik yine kocişi ozledimm:))) ama bu gece yok ya sposcuklar dinlensin hele yeni güne zinde baslasinlar:)))

kız sevgi aklıma geldikçe gülerim artık :)) amuda kalkıp da mik mik... denicez artık valla yapacak bişey yok... benim daha verimli günler başlamadı ama karnımda bir ağrı, bir ateş basması... yakın galibaaa

canım benım dusugum olmuştu ocakta sonra randevu aldım kadın doğumdan durumu anlattım onlarda dusugun araştırılması ıcın gereken butun testlerı yaptılar cok sukur dıgerlerınde bı sorun çıkmadı ıste sımdı kromozom testı sonucunu bekliyoruz temmuzdan berı

Ben denedim amuda pozisyonunu boynunuzun altınada yastık koyun:)

Kizlar nasilsiniz.. ? ben cok yorgunum yaa.. isler cok yogun bugunlerde.. gavurlar beni nasil yoruyor yaa.. hep mesayi kaliyorum..

sizleri ozledim.. Neler yapiyosunuz..?
benim kocis gitti mac izlemeye arkadaslariyla zaten evde dursa bosey yapamiyoz.. mikmik yok anammm..

şaka yapıyoruz zaten güzelim gülelim işte... belirtileri konuşmak istemiyorum ben bu ay geyik yapalım hep böyle kafamız dağılsın

Ben korkuyom artık kendimden zati bu dagıttıgımız kafayı
Allah were barlarda pozisyon anlatarak toparlamayalım:)
Yastık ustte kadın altta filan:)

ay bir yorum yapsaydınız soruma:/

benmki de içerde maç izliyor takılıyorum bende öylee :) neden mik mik yokkiii:44:

Bizde napalım geyik yapiyos iste enson amuda kalkiyoduk sen geldin ayip olmasin oturalim birer cay icelim

Ben sorarım o gavurlara
Sende paralarını al bari mesai ile :)

Kizlar selamlar :)
Cutenin pozisyonu varmış bi
bi zahmet anlatabilirmisiniz..denemedigimiz biseyse bide onu deneyelim.her sekle girdik zati.lastik topa döncez bu gidişle

hahaha canım benım ya :))) bende dun aldım ıplerı ılk defa :))) nette pek guzel modeller yok ben zaten pek ormeyıde bılmıyorum su kol kısmı falan nasıl kesılıyor bılemedım :) bulursan banada lınk atarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…