Benim zaten bikac verimli gun kaldi eger işe yararsa o pozisyonda yaparım:)) ayy bsk pozisyon falan dedik yine kocişi ozledimm:))) ama bu gece yok ya sposcuklar dinlensin hele yeni güne zinde baslasinlar:)))
aaa gerçekten miiiifakülte öyle yaa, elini verdinmi kolunu da kaptırıyorsun. Ben daha önce hematolojiye gidiyordum, orda da zor bırakmışlardı beni. Şimdi düşüğüm olunca yine hematoloji doktorumdan istedim, o pıhtılaşma fln trombofili paneli testi isteği yaptı, ben de gidip genetikten kan vereceğim. Sen kadın doğumdan mı gittin genetiğe, nasıl oldu? düşüğün kürtajın var mı?
Bundan sonra senin adın Mustafa olsun:)
kız sevgi aklıma geldikçe gülerim artık :)) amuda kalkıp da mik mik... denicez artık valla yapacak bişey yok... benim daha verimli günler başlamadı ama karnımda bir ağrı, bir ateş basması... yakın galibaaa
Ben denedim amuda pozisyonunu boynunuzun altınada yastık koyun:)
heeee yani öyle bir pozisyon var :)))))) peki onu da denicem kız boynunun altına yastık belinin altına yastık sonra Allah ne verdiyse :))))
Allah nasib etsin yeterki yaa pozisyon bahanee :)
Ben denedim amuda pozisyonunu boynunuzun altınada yastık koyun:)
heeee yani öyle bir pozisyon var :)))))) peki onu da denicem kız boynunun altına yastık belinin altına yastık sonra Allah ne verdiyse :))))
şaka yapıyoruz zaten güzelim gülelim işte... belirtileri konuşmak istemiyorum ben bu ay geyik yapalım hep böyle kafamız dağılsın
şaka yapıyoruz zaten güzelim gülelim işte... belirtileri konuşmak istemiyorum ben bu ay geyik yapalım hep böyle kafamız dağılsın
ay bir yorum yapsaydınız soruma:/bende 2aydır deniyorum bebeği kızlar adet düzensizliği ile bugün doktordaydım reglimin 3.günüydü bayag gecikti.hormon testleri yaptı lh 5,68 fsh 3,68 çıktı...diğer tüm değerlerde normal. Lh'ım fshden yüksek oldugu içinmiş bu düzensizlik yani pco,çok sık karşılasılan bir durum dedi(ama değerlerim çok uçlarda değilmiş biraz araştırdım iyi seviyelerde ama işte yumurtamın gelişmesi lazım,gebelik olur dedi ama moralim bozuldu.kendiliğinden de oluşabilirmiş yada hemen klomenlede çatlatmaylada deneyebiliriz dedi.bana bıraktı.kilo tüylenme hiç bir belirtim yok pco gibi.bende dün adetin 2.gününden itibaren incir kürüne başladım siz ne diyosunuz nasıl bir yol izleyeyim.
Kizlar nasilsiniz.. ? ben cok yorgunum yaa.. isler cok yogun bugunlerde.. gavurlar beni nasil yoruyor yaa.. hep mesayi kaliyorum..
sizleri ozledim.. Neler yapiyosunuz..?
benim kocis gitti mac izlemeye arkadaslariyla zaten evde dursa bosey yapamiyoz.. mikmik yok anammm..
Bizde napalım geyik yapiyos iste enson amuda kalkiyoduk sen geldin ayip olmasin oturalim birer cay icelimKizlar nasilsiniz.. ? ben cok yorgunum yaa.. isler cok yogun bugunlerde.. gavurlar beni nasil yoruyor yaa.. hep mesayi kaliyorum..
benim kocis gitti mac izlemeye arkadaslariyla zaten evde dursa bosey yapamiyoz.. mikmik yok anammm..
ay bir yorum yapsaydınız soruma:/
Kizlar nasilsiniz.. ? ben cok yorgunum yaa.. isler cok yogun bugunlerde.. gavurlar beni nasil yoruyor yaa.. hep mesayi kaliyorum..
tesekkur ederım canım allah tum ısteyenlere nasıp etsın :) gec ogrenmedım aslında adetım gecınce gıttım 4 haftalık :) bugunde kontrole gıttık daha mınıkmıs gorunmuyordu :) sımdı bebısıme bebek yelegı orecegımde model arıyorm :>)>))
Kizlar selamlar :)
Cutenin pozisyonu varmış bi
bi zahmet anlatabilirmisiniz..denemedigimiz biseyse bide onu deneyelim.her sekle girdik zati.lastik topa döncez bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?