Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selammmm kızlar nasılsınız

selam cnm iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın ??

Bu arada köpusunu yirim senin cooookk sekerrrr :-D

teşekkür ederim canım sağol beş yıldı bakıyorum ona küçücüktü geldğinde 3 aylıktı kafası kadardı

çok şirinmişşşş

teşekkür ederim canım sağoll bu aralar hep yatıyor başka bir şey yaptığı yokkk tembellll

cok sukur canım ıyıyım bende :))

kaç aydır araştırıyordum bir şey okudum bugün saraçoğlunun sitesinde lh hormonu fsh hormonu ve esdradiol hormonu normal olanlar AMH hormonu yaptırması gerekiyormuş kaç aydır kendimi yiiyorum bütün hormonlarım normal nasıl pkolu oluyorum ben neden bebeğim olmuyor diyordum salı günü gittiğimde bu tahlili yaptıracağım bu AMH hormonu yumurtanın gelişimini kontrol eden hormonmuş ve tüp bebeği yapmaya uygun mu değil mi birçok sorun bu hormonla netleşiyormuş kesinlikle yaptırmalıyım eğer sizlerde de böye bir sorun varsa mutlaka yaptırın kızlarrr

tembellik iyidir arada, kıyamam yaaa hakikaten şirinmiş...ben de bu ara çok tembelim bi de gripliyim ancak yatıyorum kolumu kaldıracak halim yok...

cok sukur canım ıyıyım bende :))

tembellik iyidir arada, kıyamam yaaa hakikaten şirinmiş...ben de bu ara çok tembelim bi de gripliyim ancak yatıyorum kolumu kaldıracak halim yok...

teşekkür ederim ttalım şirin olduğu kadar kocişimden de çok kıskanıyor beni anlatsam inanamazsın yanyana oturduğumuzda ortamıza oturur hemen o kadar kısknç yani!!
hamişsin dikkat et canım geçmiş olsun ! limon karabiber su kaynat iççç iyi gelirr bebeğe zararı olmazz merak etme terlersin rahatlarsın hemen

Iyi iyi güzel. Bu sıralar herkes grip oluo sakın olma sende dikkat et kendine bende aksam kizlara tarf verirken griptn kurtulma tarifi ben yakalandım sanırım bugünden biri hapşırIP duruyorum inşallah devamı gelmez

sen de mi bende yaa hapşura hapşura bi hal oldum vallahi burnmda yanıyor grip olmasam iyiii tedaviye bşlayacakken tammm !!

sen de mi bende yaa hapşura hapşura bi hal oldum vallahi burnmda yanıyor grip olmasam iyiii tedaviye bşlayacakken tammm !!

Hadi ya😟😟 inşallah olmssn cnm hemen al önleminii benn şimdi ıhlamur yapcam iccm bebiss fln varsa ilac icersem allah korusun zarar görür fln 😊 ee her ihtimali düşünmek lazım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…