bence de görmesin ya, çocuğumun sonu hiç iyi olmaz ondan sonra :) saolsunlar herkes ilk hediyesini şimdiden alıyo, küçük kız kardeşim internetten şahane şeyler sipariş etmiş o kadar güzeller ki zıbınlar battaniyeler çoraplar, diğer kız kardeşim battaniye almış unisex, annem örüyo ilk battaniyesini bitirince göstercem size çok güzel bişi...
bence de cnm, bende de uzun saç hastalığı vardı baktım çok dökülüyor bakım da yapamıyorum fırsat bulup gidip omuz hizamda kestirdim...
benım kıvırcık ve cok kabarık olunca mecbur düzleştiriyrum en az 1 saat sürüyodu oda bu rahat oldu alltakı saclarım bıraz daha duz sanırım o kadr kıvırcıgıda kalmadı
yoo catlamadi tadini begenmedim kiyma tadi agir geldi icinde bana
danaydi digerlerini hayatta yememm bu bile midemi bulandirdi....bi daha yapmam sanirimm
Kıvırcık saçı çok severim uzun çok hoş oluyor sal gitsinmaşaya gerek kalmadan ne güzel
danaydi digerlerini hayatta yememm bu bile midemi bulandirdi....bi daha yapmam sanirimm
eti ne severim ne sevmem canim... Cevizsiz yaptim ama cevizli olsa bile yiyemem ben onu
yaüffffffffff net koptu bayanlar kusura bakmayın herşey birbirine girmiş yaaaaa geçmişi okuyamıyorum sadece lility gördüm beyendim yorum yazıyodum olan oldu bu arada bebeğim çok hoş olmuşsun kocan kurban olsun sana
oyy bebeğimm benim çok sağol yaa senin güzel gözlerin güzel görüyorda ondan ayy cok morel oldu bu saç bana iyiki yapmısım
rica ederim bebeğim ne demek ya görünen köy kılavuz istermi çok hoş olmuşbu arada sen görmeden söyledin benim gözlerim yosun yeşili kumralım gözlerimin güzel olduğunu çoğu insan söylüyo . . . .
çirkin çıktım ama başka resim çekme fırsatım olmadııı Eki Görüntüle 854311
bakalım siz nasıl bulcaksınız
eminim çok güzeldir kalbinin güzelliği gözlerine yüzüne vurmuş inşallah senın gıbı tatlı güzel yem yeşil gözleri olan bebişlerin olur kuşum
canım çok havalı ve hoş olmuş gayet güzel güle güle kullan...
eminim çok güzeldir kalbinin güzelliği gözlerine yüzüne vurmuş inşallah senın gıbı tatlı güzel yem yeşil gözleri olan bebişlerin olur kuşum
ayyyy çok teşekkür ederim canımın içi . . . dediğin ihtimal çok düşük çünküm babasının tarafı hep kayfe gözlübizim aileye tam tersler bizde ne kadar mavi yeşil çoksa onlarda da bi okadar siyah ve kahve dolu . . . ama olsunda rengi mengi önemli değil işlevi kabul edilir . . . .
eti ne severim ne sevmem canim... Cevizsiz yaptim ama cevizli olsa bile yiyemem ben onu
şarkıcı bengüye çok benziyosun ama
benim çıkma vaktim herkes bol bol öpüldü görüşürüz Allah'a emanet olun kız meeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?