Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende toplancak kdr olsun sıkısırsam toplarım fln dedım bır kız vardı öle bı kandırdı kı benı uydum bende ona bu hale soktu benii beğendm amaellerine sağlık

benım kıvırcık ve cok kabarık olunca mecbur düzleştiriyrum en az 1 saat sürüyodu oda bu rahat oldu alltakı saclarım bıraz daha duz sanırım o kadr kıvırcıgıda kalmadı

Kıvırcık saçı çok severim uzun çok hoş oluyor sal gitsin maşaya gerek kalmadan ne güzel

Kıvırcık saçı çok severim uzun çok hoş oluyor sal gitsin maşaya gerek kalmadan ne güzel

benım sacım kalın tellı ve cok gur acayip kabarıyor ve kıvırcıkları dengesız bırı saga donuk bırı sola karmasık bı goruntu oluyo ve boyadan düzleştrıcıden fln seklıde bozulmustu artık böyle uzar gıder beslenır yenilenir saçlarımm

yaüffffffffff net koptu bayanlar kusura bakmayın herşey birbirine girmiş yaaaaa geçmişi okuyamıyorum sadece lility gördüm beyendim yorum yazıyodum olan oldu bu arada bebeğim çok hoş olmuşsun kocan kurban olsun sana

oyy bebeğimm benim çok sağol yaa senin güzel gözlerin güzel görüyorda ondan ayy cok morel oldu bu saç bana iyiki yapmısım

oyy bebeğimm benim çok sağol yaa senin güzel gözlerin güzel görüyorda ondan ayy cok morel oldu bu saç bana iyiki yapmısım

rica ederim bebeğim ne demek ya görünen köy kılavuz istermi çok hoş olmuşbu arada sen görmeden söyledin benim gözlerim yosun yeşili kumralım gözlerimin güzel olduğunu çoğu insan söylüyo . . . .

eminim çok güzeldir kalbinin güzelliği gözlerine yüzüne vurmuş inşallah senın gıbı tatlı güzel yem yeşil gözleri olan bebişlerin olur kuşum

eminim çok güzeldir kalbinin güzelliği gözlerine yüzüne vurmuş inşallah senın gıbı tatlı güzel yem yeşil gözleri olan bebişlerin olur kuşum

ayyyy çok teşekkür ederim canımın içi . . . dediğin ihtimal çok düşük çünküm babasının tarafı hep kayfe gözlübizim aileye tam tersler bizde ne kadar mavi yeşil çoksa onlarda da bi okadar siyah ve kahve dolu . . . ama olsunda rengi mengi önemli değil işlevi kabul edilir . . . .

doğru canım hep çok doğru konusuyorsun vallahii önemli olan gözün nasıl gördüğü

benim çıkma vaktim herkes bol bol öpüldü görüşürüz Allah'a emanet olun kız meeee

şarkıcı bengüye çok benziyosun ama

onu söyleyen çok oluyor kuzenım var bana bengü der hep hatta bir resmım var onda bende benzettım bıraz ama bu resımde pek yuzumde bellı degıl asagı doğru bakmısım gözlerım fln cok cekık cıkmıs normalde bıraz daha iridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…