Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyi iyi güzel. Bu sıralar herkes grip oluo sakın olma sende dikkat et kendine bende aksam kizlara tarf verirken griptn kurtulma tarifi ben yakalandım sanırım bugünden biri hapşırIP duruyorum inşallah devamı gelmez

bende olma aşamasındayım valla canım sanırım oyle bı hal var umarım olmam. sımdı bat gelmeden ılacta ıcemıyorum

cooooooook yasaaaaaa

hep beraber canımmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

Hadi ya😟😟 inşallah olmssn cnm hemen al önleminii benn şimdi ıhlamur yapcam iccm bebiss fln varsa ilac icersem allah korusun zarar görür fln 😊 ee her ihtimali düşünmek lazım. .

amiinn tatlım!!! sağan suyu içiyorum zaten o korur beni!!!!!!1

gozum gecmis birazz... Kizz rifki ne yiyo oyke hahaaa

dondurma yiyorrr yazın çooooooookk yedi eksta babası rıfkıy dondrma alıyordu bitiriyordu bir bütün dondurmayıııı...

Sendemi soğan suyu iciorsun .. bende içiyorum 😊 o bttikten sonrada incire baslicam

canımm benımm yaptır bakalım salı gunu ıns güzel sonuçlar alırsın

bugun pek ii degilim canim sol kasik ve bacak agrim var su anda uyku sersemiyim sen nasilsin meltemimm

oyy canım benımm cok gecmıss olsun yaa bende ıyıyım canım cok sukur benımde kasıklarda arada agrı gırıo grıp olma aşamasındayım oyle yanı canım benımm

hem tembel hem kıskanç demek yaramaz :)

DHA anlatamadınmii cnmm😟

yok cnm yaaa ne atlatması, ama buhar iyi geldi...

ayyyy yazisirken uyumus kalmisimmmm

:))) uyu uyu uyumak iyidir :)

evet canım tembel olduğu gibide kıskannççç minikbebişim !!!!!!
senin hamişliğin nasıl idiyo iyi mi dikkat et bol bol yat lk 3 4 ayyy !!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…