Iyi iyi güzel. Bu sıralar herkes grip oluo sakın olma sende dikkat et kendine bende aksam kizlara tarf verirken griptn kurtulma tarifi ben yakalandım sanırım bugünden biri hapşırIP duruyorum inşallah devamı gelmez
cooooooook yasaaaaaa
Hadi ya😟😟 inşallah olmssn cnm hemen al önleminii benn şimdi ıhlamur yapcam iccm bebiss fln varsa ilac icersem allah korusun zarar görür fln 😊 ee her ihtimali düşünmek lazım. .
gozum gecmis birazz... Kizz rifki ne yiyo oyke hahaaa
hep beraber canımmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
amiinn tatlım!!! sağan suyu içiyorum zaten o korur beni!!!!!!1
dondurma yiyorrr yazın çooooooookk yedi eksta babası rıfkıy dondrma alıyordu bitiriyordu bir bütün dondurmayıııı...
kaç aydır araştırıyordum bir şey okudum bugün saraçoğlunun sitesinde lh hormonu fsh hormonu ve esdradiol hormonu normal olanlar AMH hormonu yaptırması gerekiyormuş kaç aydır kendimi yiiyorum bütün hormonlarım normal nasıl pkolu oluyorum ben neden bebeğim olmuyor diyordum salı günü gittiğimde bu tahlili yaptıracağım bu AMH hormonu yumurtanın gelişimini kontrol eden hormonmuş ve tüp bebeği yapmaya uygun mu değil mi birçok sorun bu hormonla netleşiyormuş kesinlikle yaptırmalıyım eğer sizlerde de böye bir sorun varsa mutlaka yaptırın kızlarrr
bende olma aşamasındayım valla canım sanırım oyle bı hal var umarım olmam. sımdı bat gelmeden ılacta ıcemıyorum
ayy gerçekten dondurma yiyo essek yaa cok tatli :131:
benimde canim cekti yaaaa :131::131::131:
zaten vajinal krem kullandım oda adet duzensızlıgı yapıormus bakalım nolcak :))
bugun pek ii degilim canim sol kasik ve bacak agrim var su anda uyku sersemiyim
bugun pek ii degilim canim sol kasik ve bacak agrim var su anda uyku sersemiyimsen nasilsin meltemimm
teşekkür ederim ttalım şirin olduğu kadar kocişimden de çok kıskanıyor beni anlatsam inanamazsın yanyana oturduğumuzda ortamıza oturur hemen o kadar kısknç yani!!
hamişsin dikkat et canım geçmiş olsun ! limon karabiber su kaynat iççç iyi gelirr bebeğe zararı olmazz merak etme terlersin rahatlarsın hemen
DHA anlatamadınmii cnmm😟
ayyyy yazisirken uyumus kalmisimmmm
bugun pek ii degilim canim sol kasik ve bacak agrim var su anda uyku sersemiyimsen nasilsin meltemimm
batimada az kaldiiiii :18: bir hafta var.. Heheeeee sanada geçmiş olsun cnm ihlamur ii gelir şimdiden all önlemini mandalina ye bol bol
hem tembel hem kıskanç demek yaramaz :)
yok cnm yaaa ne atlatması, ama buhar iyi geldi...
:))) uyu uyu uyumak iyidir :)
batimada az kaldiiiii :18: bir hafta var.. Heheeeee sanada geçmiş olsun cnm ihlamur ii gelir şimdiden all önlemini mandalina ye bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?