Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kusmakda istiommm ben

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende istiyommmmmmmmmmmmmm

15kasim canim kafasina kafasina vurasim var batin
Seninde 18 miydi

vuralım batın kafasına ttalım

yok kuzum bulantim yok hamile olup kusmak istiomm gunlerce uyumak istiommm

bu 2014 bizlere uğurlu geçeğine inanıyorum ben inşallah hamş kalırız hep beraberrrrrrrr!!!!!!!!!!!

hepimiz hamıle olup uykuya dalalım kızlarrr ınsallah :))9

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bulantini demiyorum. Kasik ağrı n fln varmış ya ondan ddm bnde hamile oliyimde 9 ay 10
.gun mide bulantısı çekmeye razıyım

aynen kasık ağrısı soğuklardan da oluyo ya üşütmektennn !!!!!!!neler çektiğimi bir Allah ben biliyorum kaç gündür
röntgnde çektiğim kadar hiç ben öyle acı çekmedimm Allah götermesin vallahiii herşey bebişlerimiz içinnnn katlanıyoruzzz
pirtlaticamm size bi yegeenn

evet canım tembel olduğu gibide kıskannççç minikbebişim !!!!!!
senin hamişliğin nasıl idiyo iyi mi dikkat et bol bol yat lk 3 4 ayyy !!!!!!!

cnm şimdilik güzel geçiyo Allaha şükürler olsun, öyle ölüp bitirmiyor beni ama kusmalar bulantılar yorgunluk kasık ağrısı mide yanması var haliyle...

kusmakda istiommm ben

pirtlaticamm size bi yegeenn

İnşallahhhhhhhh, Allahım duy sesimizi de gelsin miniş miniş yeğenler...

bende anne olmak istiyorumm. ne olur rabbim dualarımızı boş çevirme. güzel allahımm hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

Muhabbet guzel ama kocisim gelmel uzere ben yavastan kacar yimekten sonra ugrarim cuzzzzzzzz

evet cnm 1 ekim bat ve 1 senedir deniyoruz bi düşüğüm oldu şimdi dört gözle hamiş olmayı bekliyorum

canım yalnız ekım ayını gectık bız bat beklenen adet tarıhı canım senın son adet tarıhınmı 1 ekım. düşğü bı sene once mı yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…