Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cutenin pozisyonu da meşhur oldu hee

Pozisyonunu yiyimmmmm

sormayin kizlar ya... vallahi cokkkkk utandim.
adim cimti resmen ha....
yok yazmayacagim bir daha oyle pozisyon filan.
sapik gibi hissettim ya kendimi....
ben diger konularda yardimci olayim hepinize....

size de aso değeriyle ilgili hiçbişey söylemişmiydi doktor??
bana yumurtalıklarımda iltihap olduğu için asonun yüksek olduğunu söyledi onu düşürmek için iğne verdi. bugün tahlil yaptırdım biraz düşmüş normal değer en fazla 200 olması gerekirken benimki 366 çıktı

böyle iltihaplıyken spermler zor girermiş yumyuma

adim cimti resmen ha....

Cutem senin yolundan gidiyoruz yapma böyle ama yass.biz biliyoz yaaa seni cnm benim.

kızlar cok korkuyorum evet sızle olmak cok guzel bu topıkelr super bısey ama bu topıkte bebegımle bırlıkte olmak ıstıyorum ben yaa ne olur cok dua edelım bırbırımıze benımde batım dundu bakalım ne olacak sankı kırmızılar heran gelecekmıs gıbı. buarada yazdıklarınızı okudum alemsınız kızlar yaa yetısemıyomkı sıze bı acıyom en son baktıgım sayfadan 5-6 sayfa ılerlemıs masallahh =) allah bozmasn

Merhaba kizlar bende su anda eylul topigindeyim ama eminimki kesin tutmamistir yine o yuzden bir ayagimi buraya atiyim diyorum. daha bata 6 gun var ama hic bisey hissetmiyorum onun icin benide buraya alin :)

adim cimti resmen ha....

Cute Allah iyiliğini versin
Ne sapıgı ben fıkra ile onu anlatmak istedim seninki
En temel pozisyonlardan birimillet bilmiyosa senin sucun ne:)

cnm. ben pek bilmiyrm igneyi.

Tamam canım
Tesekkur ederim benim kibar arkadasım
Bilmesede bilmiyom yazıyo :)
Cute bu ay bebek yapcaz dimi bana?
Bana en cok lazım bu bebek
Yasım 38 kociş istanbulda
Hamiş olursam 9 ay giderim yanına
Atesimi olcuom
Asılama yaptırcam
Asılamada da ustune koyuyorlarmıs yumurtanın
Keske içine koyabilseler :)

iyi sevindim canım benim... bebiş iyi çok şükür.biz de ikili test için gittik kan tahlil sonuçlarım 15 gün sonra çıkacakmış.bakalım hayırlsıı..
hayırlı haberlerini en kısa zamnda almak dileğiyle...

hımm.. bakalım dün neler olmuş...
Ben sirf korkuma anlasma yaptim kiz olursa ben koycam erkek olursa o erkek abisinde var babasinin adindan :))) yirttim birbirimize de karismicaz ama ben onun koyacagi isme karisirim:))

seni uyanık seniiiii.. aferin sana valla. laf aramızda ben de bu şekil davranıyorum eşime. kendi dediğinin olduğunu sanıyor zavallım ama aslında benim dediğim oluyor

Ahahahah sike yapariz kızım ne sandin yada sen tribünlerde dur heyooo

tamam ben trübinlerden size tezahurat yaparım :)

yaniii... seninkini iyi alıştırmışlar valla... eltin yaptı diye seni de öyle yapacak sanıyor ama yağma yookk... görsün bakalım yeni moda gelinler nasıl oluyor

günaydınlar kk nın hamiş adayları

günaydııınn, sabah sabah pek kmse yok galiba :) nasılsınız kızlarr

insallah cnmm gelir bebisin.
az kaldi uzulme sen.

bu arada nerden cikmis bu burclar yahuuuu. ben de balik imda baktim balik filan yazmis kizlar. merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…