selam canımAyy bursadan birileri varmis ta nihayet.slm kizlar bende bursadayim ce doktor ariyorun yardim lutfeen...
aynennnmaça çıkanların hiçbiri yok şimdi de
selam canımben de doktor arıyorum. Şimdiye kadar medical parkta özlem oruç şener, medical parkta yasemin cihan gürel, pembe mavide necdet bey, yıldırım dorukta gizem yıldırım, yıldırım dorukta nuray boyara gittim.
Necdet bey ve Özlem hanımdan memnun kalmıştım aslında, ama özlem hanım doğum izninde. gizem yıldırım da iyi bir doktor ama aşırı yoğun, randevularda sıkıntı oluyor. Nuray boyarla da kötü bir hamilelik tecrübesi yaşadığım için gitmeyi düşünmüyorum bir daha. Şuanda Doç.Dr.Murat Arslan, Jimerde Aylin Akşan ve Acıbademde Ebru Füsun Işık'ı araştırıyorum. Bunlar arasından karar vericem heralde.
benim de 34 gün oldu kürtaj olalı hala hastalanmadımbende olmadım 1 ay oldu, ama bi sürü sorun oldu yaa, en son pzt farklı bi doktora gittim, o muayeneden sonra korunmana gerek yok dedi hatta adet olmadan kalabilrsin dedi. yani şimdi düşük ihtimalin neyse 1 sene sonra kaldığında da aynı ihtimal, bu herkeste böyledir dedi. doktor gayet iyi, başarılı bri canım, senle de paylaşayım dedim, ben bunu doktordan duymadan önce korkuyodum mesela
eee 6 golün intikamını düşünsene birkolay mııııı???????
haklısınnnn :)) maçta olmayanlar nasıl belli bak hemen geldik sabahın köründee
adam gibi doktor bulamamaktan, kötü tecrübelerden dolayı maalesef canım. İnşallah sen tek bir doktor tanırsın, o da doğumunu yaptıran doktor olurbunlar ne kızben bir doktora gitmekten korkarken sen hepsinin seceresini biliyorsun artık
benim de 34 gün oldu kürtaj olalı hala hastalanmadımpeki ne zaman adet olacağınla ilgili bişi dedi mi doktorun?
Ben genetik test yaptırıyorum canım, o yüzden kurban bayramına kadar korunacağız biz.
Korkmak değil benimki ama içim rahat değil, biraz beklemem gerektiğine inanıyorum, çünkü benim kürtajım çok zor geçti. Normal doğumdan soğudum resmen. Aynı acıları tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. Sadece kürtajın acısı da değil tabiki sen de yaşadın, manevi çöküntü hepsinden beter
ben de şu mikmik de mikmik diyenleri merak ediyorum en çok da Gamzeyi
adam gibi doktor bulamamaktan, kötü tecrübelerden dolayı maalesef canım. İnşallah sen tek bir doktor tanırsın, o da doğumunu yaptıran doktor olur
Aaaa hemşeri çıktık hee45 güne kadar normal dedi canım, eğer olmazsan tekrar gidersn, bende bursalıyım ama evlenince ayrıldım ordan, fakülteed gürkan bey vardı hala orda mı bilmiyorum ama iyi bi doktor olduğunu duymuştum. benm kürtajım çok zor değildi ama gecen hafta tekrar bi operasyon gecrdm o çooooooooooooook zorladı beni, hala da uğraşıyorum ben yaa
Sağol canım inşallahiyi sevindim canım benim... bebiş iyi çok şükür.biz de ikili test için gittik kan tahlil sonuçlarım 15 gün sonra çıkacakmış.bakalım hayırlsıı..
hayırlı haberlerini en kısa zamnda almak dileğiyle...
Aaaa hemşeri çıktık heeya civanperçeminin söktürdüğünü fln okudum, yapanlar olmuş. Ama denemeye de çekiniyorum. Acaba öyle bişey mi yapsak ki:26: Fakülteye sadece hematoloji ve genetiğe gidiyorum, o da şuan mecburiyetten yani. Ama hamilelikte cumartesi günleri de muayene olabileceğim bir doktor lazım bana, çalışınca zırt pırt fakülteye gidemiyorum hem uzak hem de izin almam gerekiyor. Sen şimdi nerdesin peki?
günaydın kızlaaaaaarrrr ekim adayları çoğalmış ne güzel herkesin umudu var ben kasıma transfer olmayı bekliyorum hatta ordan aralık sonra ocak en son şubat derken her ay göçebe çadırı gibi başka topikte olacağım galiba
günaydın kızlaaaaaarrrr ekim adayları çoğalmış ne güzel herkesin umudu var ben kasıma transfer olmayı bekliyorum hatta ordan aralık sonra ocak en son şubat derken her ay göçebe çadırı gibi başka topikte olacağım galiba
ben şuanda bişey denemicem ya zaten dün o kürtajdan önce verdkleri sancıdan verdiler 3 tane, benm kan birikmş içerde, gecen hafta bi kez daha yattım doğumhaneye, onu çektiler( bu hafta gittim yine birikmiş, bu kez de ilaçla atmaya calıstım inşallah atmışımdır. ben tekirdağa geldim canım eşim burda çalısıyor
canım benim ya ne zor şeyler yaşamışsınız... inşallah hemen iyileşirsin de sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın...
ben de korkuyorum işte tatlım ya, bir de ben hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor. Herkesin memnun olduğu iyi dediği doktorlara gitmeye uğraştım ama hiçbiri beklentilerimi tam olarak karşılayamadıinşallah canım ama ben de doktorlardan korktuğum için daha doğrusu muamelerinden bana da büyük ihtimalle kötü doktorlar denk gelir. buarada yaşadılarını okudum da çok geçmiş olsun. Rabbim mükafatını kat kat verir inşallah
günaydın cimcimegünaydın kızlaaaaaarrrr ekim adayları çoğalmış ne güzel herkesin umudu var ben kasıma transfer olmayı bekliyorum hatta ordan aralık sonra ocak en son şubat derken her ay göçebe çadırı gibi başka topikte olacağım galiba
hap olan sancıdan mı verdiler? berbat bişey o ya. Peki kan biriktiğini nasıl anladın? belirti verdi mi? inşallah atmışsındır, çok geçmiş olsun. Bu arada ben tekirdağda okudum 4 yıl, ordaki doktorların bazılarını tanırım, tabi hala ordalarsa. hangi hastaneye gittin?ben şuanda bişey denemicem ya zaten dün o kürtajdan önce verdkleri sancıdan verdiler 3 tane, benm kan birikmş içerde, gecen hafta bi kez daha yattım doğumhaneye, onu çektiler( bu hafta gittim yine birikmiş, bu kez de ilaçla atmaya calıstım inşallah atmışımdır. ben tekirdağa geldim canım eşim burda çalısıyor
ben de korkuyorum işte tatlım ya, bir de ben hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor. Herkesin memnun olduğu iyi dediği doktorlara gitmeye uğraştım ama hiçbiri beklentilerimi tam olarak karşılayamadıhiç bir doktora güvenmiyorum şuanda, sanki koca bursada iyi doktor kalmamış gibi hissediyorum. İnşallah bir daha kötü tecrübeler yaşamam. Allah hiçbirinize de yaşatmasın inşallah...
günaydın cimcimeben de kasım adayıyım, seninle birlikte bekleriz belki
hap olan sancıdan mı verdiler? berbat bişey o ya. Peki kan biriktiğini nasıl anladın? belirti verdi mi? inşallah atmışsındır, çok geçmiş olsun. Bu arada ben tekirdağda okudum 4 yıl, ordaki doktorların bazılarını tanırım, tabi hala ordalarsa. hangi hastaneye gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?