Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy bursadan birileri varmis ta nihayet. slm kizlar bende bursadayim ce doktor ariyorun yardim lutfeen...
selam canım ben de doktor arıyorum. Şimdiye kadar medical parkta özlem oruç şener, medical parkta yasemin cihan gürel, pembe mavide necdet bey, yıldırım dorukta gizem yıldırım, yıldırım dorukta nuray boyara gittim.
Necdet bey ve Özlem hanımdan memnun kalmıştım aslında, ama özlem hanım doğum izninde. gizem yıldırım da iyi bir doktor ama aşırı yoğun, randevularda sıkıntı oluyor. Nuray boyarla da kötü bir hamilelik tecrübesi yaşadığım için gitmeyi düşünmüyorum bir daha. Şuanda Doç.Dr.Murat Arslan, Jimerde Aylin Akşan ve Acıbademde Ebru Füsun Işık'ı araştırıyorum. Bunlar arasından karar vericem heralde.

bunlar ne kız ben bir doktora gitmekten korkarken sen hepsinin seceresini biliyorsun artık

benim de 34 gün oldu kürtaj olalı hala hastalanmadım peki ne zaman adet olacağınla ilgili bişi dedi mi doktorun?
Ben genetik test yaptırıyorum canım, o yüzden kurban bayramına kadar korunacağız biz.
Korkmak değil benimki ama içim rahat değil, biraz beklemem gerektiğine inanıyorum, çünkü benim kürtajım çok zor geçti. Normal doğumdan soğudum resmen. Aynı acıları tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. Sadece kürtajın acısı da değil tabiki sen de yaşadın, manevi çöküntü hepsinden beter

bunlar ne kız ben bir doktora gitmekten korkarken sen hepsinin seceresini biliyorsun artık
adam gibi doktor bulamamaktan, kötü tecrübelerden dolayı maalesef canım. İnşallah sen tek bir doktor tanırsın, o da doğumunu yaptıran doktor olur

45 güne kadar normal dedi canım, eğer olmazsan tekrar gidersn, bende bursalıyım ama evlenince ayrıldım ordan, fakülteed gürkan bey vardı hala orda mı bilmiyorum ama iyi bi doktor olduğunu duymuştum. benm kürtajım çok zor değildi ama gecen hafta tekrar bi operasyon gecrdm o çooooooooooooook zorladı beni, hala da uğraşıyorum ben yaa

adam gibi doktor bulamamaktan, kötü tecrübelerden dolayı maalesef canım. İnşallah sen tek bir doktor tanırsın, o da doğumunu yaptıran doktor olur

inşallah canım ama ben de doktorlardan korktuğum için daha doğrusu muamelerinden bana da büyük ihtimalle kötü doktorlar denk gelir. buarada yaşadılarını okudum da çok geçmiş olsun. Rabbim mükafatını kat kat verir inşallah

Aaaa hemşeri çıktık hee ya civanperçeminin söktürdüğünü fln okudum, yapanlar olmuş. Ama denemeye de çekiniyorum. Acaba öyle bişey mi yapsak ki:26: Fakülteye sadece hematoloji ve genetiğe gidiyorum, o da şuan mecburiyetten yani. Ama hamilelikte cumartesi günleri de muayene olabileceğim bir doktor lazım bana, çalışınca zırt pırt fakülteye gidemiyorum hem uzak hem de izin almam gerekiyor. Sen şimdi nerdesin peki?

Sağol canım inşallah sizin de ikili testiniz iyi çıkar inşallah, görüşürüz

günaydın kızlaaaaaarrrr ekim adayları çoğalmış ne güzel herkesin umudu var ben kasıma transfer olmayı bekliyorum hatta ordan aralık sonra ocak en son şubat derken her ay göçebe çadırı gibi başka topikte olacağım galiba

ben şuanda bişey denemicem ya zaten dün o kürtajdan önce verdkleri sancıdan verdiler 3 tane, benm kan birikmş içerde, gecen hafta bi kez daha yattım doğumhaneye, onu çektiler ( bu hafta gittim yine birikmiş, bu kez de ilaçla atmaya calıstım inşallah atmışımdır. ben tekirdağa geldim canım eşim burda çalısıyor

günaydınnn, öyle deme ya, inşallah bu ay son olur, bundan sonra hamilelik topiklerini dolaşırsın

günaydın canım,
neden öyle düşünüyorsun?? iyi düşün iyi olsun... bu topikler boşuna açılmadı

canım benim ya ne zor şeyler yaşamışsınız... inşallah hemen iyileşirsin de sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın...

canım benim ya ne zor şeyler yaşamışsınız... inşallah hemen iyileşirsin de sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın...

inşallah canım, hepimize nasib olsun inşallah.. şimdi hamile kalsam da hep bi tedirginlik olcak işte, ama tekrar istiyorum kısa zamanda ya, hayırlısı...

ben de korkuyorum işte tatlım ya, bir de ben hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor. Herkesin memnun olduğu iyi dediği doktorlara gitmeye uğraştım ama hiçbiri beklentilerimi tam olarak karşılayamadı hiç bir doktora güvenmiyorum şuanda, sanki koca bursada iyi doktor kalmamış gibi hissediyorum. İnşallah bir daha kötü tecrübeler yaşamam. Allah hiçbirinize de yaşatmasın inşallah...

günaydın cimcime ben de kasım adayıyım, seninle birlikte bekleriz belki

hap olan sancıdan mı verdiler? berbat bişey o ya. Peki kan biriktiğini nasıl anladın? belirti verdi mi? inşallah atmışsındır, çok geçmiş olsun. Bu arada ben tekirdağda okudum 4 yıl, ordaki doktorların bazılarını tanırım, tabi hala ordalarsa. hangi hastaneye gittin?

evet hap olandan ve 3 tane :/ hala azar azar lekelenmem vardı, özellkle ilişkiden sonra. bende kontrole gtmek istedim, geçen haftaki doktor öyle dedi işte operasyonla cekti kanı,bu hafta başka bi doktora gittim, o da 3 tane ilaç verdi işte bunları yerleştir ağrı ve kanama beklicez dedi, öyleee. ben tekirdağın ilçesindeym buraya en yakın Çerkezköy var orda ki özel hast gittim,burcu hanım yeni gelmiş. çorluya gittim ogün beye. en son bu haftada tekirdağda genesis diye bi klinik var duymussundr mutlaka ona gittim. son gittğim en iyisiydi ama çok uzak işte, hamilelk olursa ona devam edemem. ayy çok konuştum ya k. bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…