bizde dahası da var. fotoğraf albümünü alıyorum elime hayatım sen burda kaçtın 25 falan mı ayyy burda daha çok gençmişsin diyorum adam delirecek yakında :) yok cnm ne çocuk yapmaması ben öyle dedikçe gaza geliyor :) bazen de hemen çocuk yapalım yoksa çocuğun üniversite mezuniyetine bastonla gitceksin diyorum :)))
günaydın kızlar, liste güncellenmiyor mu acaba?
günaydııınn, sabah sabah pek kmse yok galiba :) nasılsınız kızlarr
olmazmı herkes gelir şimdik geceden mactan cıktıllar uyanamamıslardır
günydııııın :)) iyiyim canım sen nasılsın :)
günaydın, konu sahibi geçmiş sayflarda yazmıştı canım bi kaç gün girmeyecekmiş, ona msj olarak gönder tarhini, girdiğinde günceller inşallah :)
günaydııınn, sabah sabah pek kmse yok galiba :) nasılsınız kızlarr
biraz uykusuzum ama yine de bomba gibiyim valla
ya şöyle bir dün kaldığım yerden başlayıp okuyayaım dedim anam o ne oku oku bitmyor ben de bıraktım muhabbete geldim
HImm geçmiş olsun canım, benim de ilk düşüğüm bu. 34 gün oldu kürtaj olalı. Şimdi ben trombofilipaneli yaptırıyorum, kromozom testi de kan alınarak mı yapılıyor. Ya bir de neden bütün testleri birkere de yapamıyorlar, tekrar tekrar çağırıyorlar bu fakültede anlamıyorumcanım benım dusugum olmuştu ocakta sonra randevu aldım kadın doğumdan durumu anlattım onlarda dusugun araştırılması ıcın gereken butun testlerı yaptılar cok sukur dıgerlerınde bı sorun çıkmadı ıste sımdı kromozom testı sonucunu bekliyoruz temmuzdan berı
HImm geçmiş olsun canım, benim de ilk düşüğüm bu. 34 gün oldu kürtaj olalı. Şimdi ben trombofilipaneli yaptırıyorum, kromozom testi de kan alınarak mı yapılıyor. Ya bir de neden bütün testleri birkere de yapamıyorlar, tekrar tekrar çağırıyorlar bu fakültede anlamıyorum
Kanı genetik bölümünde mi veriyorsun yoksa başka laboratuvara mı gönderiyorlar kan vermek için?
iyi yaptın :) dün gece kocaların maçla ilgilenmesini fırsat bilen buraya geldi baya muhabbet vardı evet :)
canım sen naptın adet olabildinmi
ne güzel... ben ancak işyerinden girebiliyorum. şu cebe internet almam lazım en yakın zamanda :129: buarada birisi dünkü maçtan sonra bebişler gelir inşallah yazmış da gs li olanlar moral bozukluğuyla 2.maçı yapamamış olabilirler
:)) biz iyi tarafından baktık olaya, r.madride atamadıkları golleri size atarlar yaşadınız dedik
hayır canım ya, hala adet olamadım ben
kızlar bat 11 Ekim yazın beni deeee...
bu da iyiymiş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?