Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hahaha aynennn bizde gecen akşam geçmiş yıllardaki resimlerimize bakıyoruz hayatım sen burda çocuk gibisin baksana ne kadar küçüksün diyorum adam cıldırıyr ne demek istiyosun ben şimdi yaşlı mıyım seni bekledik hanfendi yoksa şimdiye çoktan evlenmiştik diyede başıma kocaman bi taş atıyor DD bizim hemencik çocuk yapmamız gerek başlka yolu yokkkk DD

biraz uykusuzum ama yine de bomba gibiyim valla
ya şöyle bir dün kaldığım yerden başlayıp okuyayaım dedim anam o ne oku oku bitmyor ben de bıraktım muhabbete geldim

iyi yaptın :) dün gece kocaların maçla ilgilenmesini fırsat bilen buraya geldi baya muhabbet vardı evet :)

HImm geçmiş olsun canım, benim de ilk düşüğüm bu. 34 gün oldu kürtaj olalı. Şimdi ben trombofilipaneli yaptırıyorum, kromozom testi de kan alınarak mı yapılıyor. Ya bir de neden bütün testleri birkere de yapamıyorlar, tekrar tekrar çağırıyorlar bu fakültede anlamıyorum
Kanı genetik bölümünde mi veriyorsun yoksa başka laboratuvara mı gönderiyorlar kan vermek için?

canım sen naptın adet olabildinmi

iyi yaptın :) dün gece kocaların maçla ilgilenmesini fırsat bilen buraya geldi baya muhabbet vardı evet :)

ne güzel... ben ancak işyerinden girebiliyorum. şu cebe internet almam lazım en yakın zamanda :129: buarada birisi dünkü maçtan sonra bebişler gelir inşallah yazmış da gs li olanlar moral bozukluğuyla 2.maçı yapamamış olabilirler

:)) biz iyi tarafından baktık olaya, r.madride atamadıkları golleri size atarlar yaşadınız dedik

hayır canım ya, hala adet olamadım ben

bende olmadım 1 ay oldu, ama bi sürü sorun oldu yaa, en son pzt farklı bi doktora gittim, o muayeneden sonra korunmana gerek yok dedi hatta adet olmadan kalabilrsin dedi. yani şimdi düşük ihtimalin neyse 1 sene sonra kaldığında da aynı ihtimal, bu herkeste böyledir dedi. doktor gayet iyi, başarılı bri canım, senle de paylaşayım dedim, ben bunu doktordan duymadan önce korkuyodum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…