ağlama kuşum yaa kiyamaaammkuzu kuzu gelip özür dileyecek
cnm 9. haftam...benim belirtim olmadı...batım 2-3 ekimdi normalde sabah saatlerinde olurdum 3 ekimde akşam oldu baktım gelen giden yok, test yaptım öğrendim...battan 3 gün önce bütün evi temizledim bi gece sabaha kadar koltuk, halı, yer, banyo, mutfak temizle düşün yani...sonra aşırı bel, kasık ve bacak ağrım oldu ama ben yorulmama yordum...kabız olmuştum battan 2 hafta önce ama aşırı yani meğer o belirtiymiş bi de akıntım vardı...ha en önemlisi de battan 2-3 gün önce sadece nokta kadar kan geldi ama ciddi anlamda nokta yani...o bile belirtiymiş bilmiyodum...yani belirti olmuş ama ben anlamamışım :)
iyiyim kuşum, dolabımı yenilemeye başladım madem miniş büyüdükçe ben kilo alıyorum...alışveriş bile yaptım bugün saatlerce...
hasbam haaa
ins canim test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Bat ne zmndi cnmm seninya bişey diğcem nokto kadar kan geldi dedin canım sen bendende öyle geldi ama dediğin gibi benimde akıntının içinde nokta gibi geldi inşallah hamişimdir ya inşallah
senin kaç gün vardı
Bat ne zmndi cnmm senin
yumurtlama donemindesin canim bel agrin o yüzden olabilir hafif kasik agrinda var mi
yumurtlama donemindesin canim bel agrin o yüzden olabilir hafif kasik agrinda var mi
canım 18 inde doktorum gel tahlile dedi 17 ile 19 arası bat dengesiz benimkide biraz çatlatma tedavisi görüyorumm da ben baklaım artık nasip yaa
hahhh tamam iste canim o agrilar yimirtlama agrisi istee bugun saat kacta oldu mik mik
hahhh tamam iste canim o agrilar yimirtlama agrisi istee bugun saat kacta oldu mik mik
Inşallah hiç gerek kalmadan hamis oldunu ogrenirsin cnm aminnnnn
tmm canim benim fikrimi sorarsan eger yarini bos gec ama sonraki gunun sabahi yapinhahhh tamam iste canim o agrilar yimirtlama agrisi istee bugun saat kacta oldu mik mik
1 saat olck ti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?