Aynen ya çok haklısın düşüncesi bile kötü
Ama canım su çamaşır suyu veya karbonat i bi dener misin sen hamilesin bakalim kopurecek mi
sütle karpuz muuu ayyy ben daha bunu içmeden midem bulanır, hep hamile çıkarım :)
Iyi cnm sen. . Aynen çok ilginç ve iğrenç 😃 idrarin da karbonat olayını denedimde kopurmedi. D.d. uzuliyimmi uzuliyimmi anlamadim😊😊
Ay sakın üzülme şekerim ya eglencesine bu sonucta... hamile olup kopurmeyen de cok
karbonatlı olanı denerim cnm, gerçi ötekini de yaparım...bakalım çıkacak mı...
Iyi cnm sen. . Aynen çok ilginç ve iğrenç 😃 idrarin da karbonat olayını denedimde kopurmedi. D.d. uzuliyimmi uzuliyimmi anlamadim😊😊
Denedinmi kuzumm
cnm kasık ağrım var yine, fenalardayım...azıcık geçsin de yapar söylerim
Ah bebegim ahh seni anliyorum benim kocada kv ye gidiyomus simdi sende gelcen mi dedi sabahtan beri hic konusmuyoruz babasina gitcegi zaman nasilda gelcen mi diyo gelmiyorum dedim cikti gitticanim o testler doğru sonuç vermiyo hamis bi arkadasa denetmisti kopurcek mi diye kopurmedi...
Uyuzlar ya birde arayip yarin yufka yapcaz demiyorlar.... Dugune gider gibi gittik eee yarin yufka yapicaz bana niye haber vermediniz uzerime.ona göre biseyler getirirdim dedimherkes basina buyruk ya
ayy minik bebisimm gribin nasil oldu... Aman dikkat et kendine
Cnm belki yerleşme kanamasidir... biliosunki hamileysen adetten önce veya sonra yerlesme kanamasi ve kahverengi akıntı olabiliyorAyın başlarında bir umutsuzluk ve umursamazlık vardı ama bat yaklaştıkça heyecan sarmıştı beni. bat perşembe ve mide bulantısı, sanki grip olacakmışım gibi halsizlik ve hafif ateş var günlerdir. umutlandım tabi ama bugün işten eve geldiğimde kahverengi akıntıyla karşılaştımher ay adetten önce yaşarım bunu. yumurtlama günlerimi de kaçırmadım ya neden olmuyor nedennnn
Yok cnmm hiç uzulmedim tam tersine cok güldüm sacmalik bence testler bile yaniltirken bunlara nasıl guvenelim kopursede cok gulerdim ve hiç takmazdm😊😊
Benimki de kopurmedibi de sabah mi denesem ki diyorum
anca gider canim ii yapmissinn valla :13:
anca gider canim ii yapmissinn valla :13:
Surtsun burnu cokta yakisikli olmus tras olunca bana saclarin guzel olmus bile demedi adi adam :-@
Tamam cnmm 😊 bu arada bse sorcm sen kaç haftaliktin? Ve bat ne zmndi veee belirtilerin nelerdi
ayy minik bebisimm gribin nasil oldu... Aman dikkat et kendine
cnm 9. haftam...benim belirtim olmadı...batım 2-3 ekimdi normalde sabah saatlerinde olurdum 3 ekimde akşam oldu baktım gelen giden yok, test yaptım öğrendim...battan 3 gün önce bütün evi temizledim bi gece sabaha kadar koltuk, halı, yer, banyo, mutfak temizle düşün yani...sonra aşırı bel, kasık ve bacak ağrım oldu ama ben yorulmama yordum...kabız olmuştum battan 2 hafta önce ama aşırı yani meğer o belirtiymiş bi de akıntım vardı...ha en önemlisi de battan 2-3 gün önce sadece nokta kadar kan geldi ama ciddi anlamda nokta yani...o bile belirtiymiş bilmiyodum...yani belirti olmuş ama ben anlamamışım :)
iyiyim kuşum, dolabımı yenilemeye başladım madem miniş büyüdükçe ben kilo alıyorum...alışveriş bile yaptım bugün saatlerce...
kilo bahane alisveris sahanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?