Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayın başlarında bir umutsuzluk ve umursamazlık vardı ama bat yaklaştıkça heyecan sarmıştı beni. bat perşembe ve mide bulantısı, sanki grip olacakmışım gibi halsizlik ve hafif ateş var günlerdir. umutlandım tabi ama bugün işten eve geldiğimde kahverengi akıntıyla karşılaştım her ay adetten önce yaşarım bunu. yumurtlama günlerimi de kaçırmadım ya neden olmuyor nedennnn

Iyi cnm sen. . Aynen çok ilginç ve iğrenç 😃 idrarin da karbonat olayını denedimde kopurmedi. D.d. uzuliyimmi uzuliyimmi anlamadim😊😊

Ay sakın üzülme şekerim ya eglencesine bu sonucta... hamile olup kopurmeyen de cok

Iyi cnm sen. . Aynen çok ilginç ve iğrenç 😃 idrarin da karbonat olayını denedimde kopurmedi. D.d. uzuliyimmi uzuliyimmi anlamadim😊😊

ben bi deneyeyim de söylerim size :) benim k.v yaşlı, ona sordum geçenlerde siz nasıl anlıyodunuz, her adet gecikmesi gebelik olduğu anlamına gelmez dedim çok daha saçma şeyler söyledi bunlar iyi bile:))))))

Ah bebegim ahh seni anliyorum benim kocada kv ye gidiyomus simdi sende gelcen mi dedi sabahtan beri hic konusmuyoruz babasina gitcegi zaman nasilda gelcen mi diyo gelmiyorum dedim cikti gitti

Cnm belki yerleşme kanamasidir... biliosunki hamileysen adetten önce veya sonra yerlesme kanamasi ve kahverengi akıntı olabiliyor

Tamam cnmm 😊 bu arada bse sorcm sen kaç haftaliktin? Ve bat ne zmndi veee belirtilerin nelerdi

cnm 9. haftam...benim belirtim olmadı...batım 2-3 ekimdi normalde sabah saatlerinde olurdum 3 ekimde akşam oldu baktım gelen giden yok, test yaptım öğrendim...battan 3 gün önce bütün evi temizledim bi gece sabaha kadar koltuk, halı, yer, banyo, mutfak temizle düşün yani...sonra aşırı bel, kasık ve bacak ağrım oldu ama ben yorulmama yordum...kabız olmuştum battan 2 hafta önce ama aşırı yani meğer o belirtiymiş bi de akıntım vardı...ha en önemlisi de battan 2-3 gün önce sadece nokta kadar kan geldi ama ciddi anlamda nokta yani...o bile belirtiymiş bilmiyodum...yani belirti olmuş ama ben anlamamışım :)

ayy minik bebisimm gribin nasil oldu... Aman dikkat et kendine

iyiyim kuşum, dolabımı yenilemeye başladım madem miniş büyüdükçe ben kilo alıyorum...alışveriş bile yaptım bugün saatlerce...

Ayhhhh güzelmiş bndede olsun bu belirtiler bendedeeeeee. ..😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…