Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Okey canim insallh icebilirim . Incir kurunu deneyemem canim bn prolktinle savasiyorum hipofizde adenom var dostinex kullniyorum duyumlarima gorede incir yukseltirmis. Yumurtlma konusuna dahagelmedim malesef bebis temeline baslamamla ertelemem ayni ayi buldu
canim sogan kürü adetin 7gunu baslanip 15gun sabah askam yemekten onbes dk.önce içiliyor

Canim bnm cok tesekkurler. Peki ikinci icisimde adete 10 gun kalami icmeliyim ?

Canim kimali bogrek istiyoooooo yanina vide ayrann ohhhhh ufff nerden geldi aklima ..

Anladm cnmm. Soğan suyunu icersin ya o kdrda kötü değil tadı çünkü ..bianda iccen ama tadini almadan tadını alırsan içermesin :)

Canim benim 12.gunumde 12mm di bitane yumurtam ve sigeride 7mm di 14unde tekrar gittim 17mm di igne werdi o aksama

offfffffffffffffffffffffffffffffffff cok korkuyorum cokkkkkkkkk kocişte yok saten damardan parcalar dnleym barı

Nerelerdesnz yaaaa artık pek gelmyosunuz ozledııııımmmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2:

ya kızlar bana bat konusunda yardımcı olur musunuz ? internette hesaplıyorum 20 si çıkıyor ama çok erken gibi geliyor bana.

sırasıyla regl başlangıç tarihlerim
3 ağustos
3 eylül
30 eylül
25 ekim
bu ay bat ne şimdi benim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…