Cnm her ne olursa olsun bu kadar küs kalmayin soğukluk sokmayin aranıza. 1 saatten fazlası evlilikler için zararlı.
zaten hiç bu kadar kalmamıştık, kızgın da değiliz, ikimiz de inat yapıyoruz.
yani şimdi haklıyken alttan almak da zoruma gidiyor..
kızlarrrrrr toteme başladım soooooooooon 3 :)
Inşallah olmassin cnm o totem 9 ay sürer inşallah:)
kızlarrrrrr toteme başladım soooooooooon 3 :)
ayyyyyy yerinizsinn sennn hammmmmm
Herhangi bir belirtin varmı cnmm
Anlamadım cnmm:)))
göğüslerm hassas ama ucu değilazcık kasıkalrımda sızlama var bu kadr baska hiç birşey yok umudum da yok ama bakcaz
Ayhhh heyecan basti beni inşallah hamilesindir inşallah. .. öğrendiğin zaman gobisine hemen ilk beni yaz:)
tşkler yani canm biz okuldan arkadşlarımla hep böyle konusurz ağız alışkanlığıı
Inşallah olur cnm. Herhangi bır kür fln uyguluormuydunn yada bi sorunun varmiyditmm bebeğimmm yazarım 2 yıldır olmuyo bu siteye girdiğimde olursaa şaşar kalırım
Hmm rica ederim cnmm. Ama bak kendini fazla kaptırma adetin gecikir yoksa olcan varsada olmassin
Inşallah olur cnm. Herhangi bır kür fln uyguluormuydunn yada bi sorunun varmiydi
yok tatlım kaptırmıyorum 2 yıldır alıştım zaten üzülmüyorum bile olcağı varsa olur vardır bir hayır napalımm
kilo bahane alisveris sahaneene güzel canım ya...
sana derdimi dokim az.. Biliyo musum cmt aksam kv ye gittik girdik odaya neyse kv esime sarildi yarim saat agladi ziril ziril oyle sarili kaldilar ben soooknasil bi zihniyet var anlsmiyorum
En iyisini yapiosun cnm. Ben sana diyorum ama bide dedigimi ben yapabilsemm
hiç bir şey yok benim butun tahlılerim tamiz eşiminde herşey normal ama olmuyor işte allahtan kür fln yapmadım ama bu ay olmazsa başlıycam artık inşallah gerek kalmaz
ya bişey diğcem nokto kadar kan geldi dedin canım sen bendende öyle geldi ama dediğin gibi benimde akıntının içinde nokta gibi geldi inşallah hamişimdir ya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?