Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm her ne olursa olsun bu kadar küs kalmayin soğukluk sokmayin aranıza. 1 saatten fazlası evlilikler için zararlı.

zaten hiç bu kadar kalmamıştık, kızgın da değiliz, ikimiz de inat yapıyoruz.

yani şimdi haklıyken alttan almak da zoruma gidiyor..

zaten hiç bu kadar kalmamıştık, kızgın da değiliz, ikimiz de inat yapıyoruz.

yani şimdi haklıyken alttan almak da zoruma gidiyor..

Ee zaten haksizda olsak alltan almamak biz kadinlarin dogasinda var illa ilk adımı onlar atsın dye beklioruz. Ama şöyle düşün cnmm ilk adım değilde olması gerektiği gibi davrandığını .. dinimizdede çok günah hem. Konuş ama mesafeli ol hatasini anlayip Özür dilemeyi öğrensin .

Inşallah olur cnm. Herhangi bır kür fln uyguluormuydunn yada bi sorunun varmiydi

hiç bir şey yok benim butun tahlılerim tamiz eşiminde herşey normal ama olmuyor işte allahtan kür fln yapmadım ama bu ay olmazsa başlıycam artık inşallah gerek kalmaz

ne tesadüf akşam benimkiler de yapış yapış ayyyyy tamam seviyosunuz birbirinizi de bu ne abi yaaa sarıl sarıl öp...seni çok iyi anlıyorum yani...tamam sarılsınlar ana ogul sevgi gösterisi falan tamam da bu ağlaşma ne oluyo...niye aglıyomuş?

hiç bir şey yok benim butun tahlılerim tamiz eşiminde herşey normal ama olmuyor işte allahtan kür fln yapmadım ama bu ay olmazsa başlıycam artık inşallah gerek kalmaz

Inşallah cnmm hakında en hayırlısı neyse o olsun. Bnde kür uyguluyorumm bu ay bakalim neolck

ya bişey diğcem nokto kadar kan geldi dedin canım sen bendende öyle geldi ama dediğin gibi benimde akıntının içinde nokta gibi geldi inşallah hamişimdir ya inşallah

hatta bu ne ya demiştim ama oku istersen internette orda da belirtiler arasında var nokta kırmızı...inşallah cnm inşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…