günaydın arkadaşlar.ya benim bir sorunum var.deniz hatta senle battaştık.ben bat günümde test yağmıştım.net tek çizgi çıktı.ikinci çizgi silik bile çıkmadı.bunu şunun için söylüyorum ben hala hasta olmadım.acaba diyorum ne olabilir durumum.gögüs ağrım falan yok.belirti anlamıyorum ama diyorum acaba hamile olabilirmiyim.ama testede tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı.sizce ne olabilir(???sitreste ve meraktayım hayırlısı olsun hakkımızda ya..
cicisler aciyo canim her reglden önce de acır ama sol kasik agrim var yumurtlamadan beri umutluyum
canim ins hamissindir kan testi yap.... Strestende gecikebilir
günaydın... ben bata 4 gün kala test yaptım çıkmamıştı... ama bat günü yaptığımda silik çizgi çıktı... eğer günün geçtiyse kanda yaptır canım mutlaka varsa cıkar zaten... inşallah bebeğin seninledir...
günaydın arkadaşlar.ya benim bir sorunum var.deniz hatta senle battaştık.ben bat günümde test yağmıştım.net tek çizgi çıktı.ikinci çizgi silik bile çıkmadı.bunu şunun için söylüyorum ben hala hasta olmadım.acaba diyorum ne olabilir durumum.gögüs ağrım falan yok.belirti anlamıyorum ama diyorum acaba hamile olabilirmiyim.ama testede tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı.sizce ne olabilir(???sitreste ve meraktayım hayırlısı olsun hakkımızda ya..
kaç gün geçti canım? bir hafta bekle eğer olmazsan kan testi yaptır.. çünkü herzaman idrar testinde doğru sonuç alınamayabiliyor..
hımmm reglin iki gün gectiyse bu çok umut verici
yaa ben hiç bekleyemem, bi test yapsaydın :)
günaydın kızlar :)
toteme devam edenler var mı?
canim yumurtalama erken yada geç olursa olsun 14gun sonra regl olamayabiliyorsun normal olanı bu ama diyelim ki dongun 28 gun 11.gun yumurtladin batin yumurtladan 17gun sonra oluyo yani anlatabildim mi karisik oldu... Senin adet dongun önemli
canım iki ihtimal var.. bir hamişsin ve idrarda gebeligi çooookkk sonraları çıkanlardansın..iki stresten geciktin kist falan oldu vs ((
canım bat günüm 8 i idi.yani bugün 5 gün geçmiş oluyor.biraz daha bekleyip yaptırıyım diyorum eğer hasta olmasam tabi...
evet evet doğru diosun zaten arada girip okuodummm :)) çok zor insanın elinde olan birşey değil... inşallah canım Allah bütün isteyenleri çocuk sahibi yapsın... çok güzel bir duygudur eminimm..
yaa göğüslerim hiç acımıooo karnım ağrıo ama gaz sancısı gibi... ne adet olucakmışım gibi nede hamileyim gibi anlamadım birşey
bakalım cumaya kadar sabredicem bu sefer çünkü hep geçen aylarda test yapıorm negatif ertesi gün regli oluorm.. bu sefer cuma dedim kendi kendime :)) inşallahh vardır bebiş ama çokta ümitlenmek istemiorm...
testimm var kisss ama onu yapacak cesaret yoook.... Hemde tek çizgi görmeye tahammulum yookk
hoşgeldin canım ....bencede sitresten kaynaklı olabilir benim mesela ben hiç son 3 aya kadar adetimin 4 geriye 3 geriye attığına şahit olmadım ama son 3 aydır 3-4 gün geri ye ata ata ne olacak bilmiyorum sitresten hormanlarımız alt üst oldu gitti . . . .
canım bat günüm 8 i idi.yani bugün 5 gün geçmiş oluyor.biraz daha bekleyip yaptırıyım diyorum eğer hasta olmasam tabi...
en son 5 gün önce yani batında test yaptın ve daha yapmadın doğru mu anladım? cnm şimdi yaparsan çıkar idrar testinde...beklemene gerek yok ki...benim battan 1 gün sonra çıktı[/QUOT
öylemi diyorsun canım.bende cumaya bekleyeyim diyordum.zaten elimde test yok alırsam yaparım.yada cuma yaparım.Allahım hakkımızda hayırlısı olsunya inşallah hepimizin...
canım benim bu istem dışı oluyor isret istemez o düşüncenin içine giriyosun . .bu arada inşAllah cuma haberini alırız hayırlı gün hayırlı bir evlat versin Rabbim sana bana ona herese . . . .
hımmm walla bencede 2 gün daha bekle yaptır canım.. için rahat eder.. ablamda 6.günde kan testi yaptırdı idrar bakmadan pozitif çıktıinşallah darısı başımızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?