Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kaç gün geçti canım? bir hafta bekle eğer olmazsan kan testi yaptır.. çünkü herzaman idrar testinde doğru sonuç alınamayabiliyor..

hoşgeldin canım ....bencede sitresten kaynaklı olabilir benim mesela ben hiç son 3 aya kadar adetimin 4 geriye 3 geriye attığına şahit olmadım ama son 3 aydır 3-4 gün geri ye ata ata ne olacak bilmiyorum sitresten hormanlarımız alt üst oldu gitti . . . .

canım iki ihtimal var.. bir hamişsin ve idrarda gebeligi çooookkk sonraları çıkanlardansın.. iki stresten geciktin kist falan oldu vs ((

hımmm reglin iki gün gectiyse bu çok umut verici
yaa ben hiç bekleyemem, bi test yapsaydın :)

walla bu ay korkuyorum canım benim yaaa hep geçen aylarda yaptım negatifi gördümm üzüldüm çok...
ama istemesende bu şüphe içinde oluo işte insanın çok garip bişi.. hemen umutlanıosun...
inşallah bu ay isteyen herkes bebişlenir :)

canim yumurtalama erken yada geç olursa olsun 14gun sonra regl olamayabiliyorsun normal olanı bu ama diyelim ki dongun 28 gun 11.gun yumurtladin batin yumurtladan 17gun sonra oluyo yani anlatabildim mi karisik oldu... Senin adet dongun önemli

canım iki ihtimal var.. bir hamişsin ve idrarda gebeligi çooookkk sonraları çıkanlardansın.. iki stresten geciktin kist falan oldu vs ((

daha önceki kontrollerimde kist falan çıkmadı tahlil sonuçlarım falan normaldi.belki diyorm benim adet düzenli değildi pek.hani geç döllenme filanmı sanırım 30 yada 31 günde bir hasta oluyordum.onlarla alakası olabilirmi diye düşündüm.

canım bat günüm 8 i idi.yani bugün 5 gün geçmiş oluyor.biraz daha bekleyip yaptırıyım diyorum eğer hasta olmasam tabi...

en son 5 gün önce yani batında test yaptın ve daha yapmadın doğru mu anladım? cnm şimdi yaparsan çıkar idrar testinde...beklemene gerek yok ki...benim battan 1 gün sonra çıktı

canım benim bu istem dışı oluyor isret istemez o düşüncenin içine giriyosun . .bu arada inşAllah cuma haberini alırız hayırlı gün hayırlı bir evlat versin Rabbim sana bana ona herese . . . .

evet olabilirZATEN ÇOK STRESLİ BİR İNSANIMDIR.TELAŞLI HEYECANLI YAPIDAYIM.BİRDE HAVA DEĞİŞİKLİĞİDE BENİ ETKİLEMİŞ OLABİLİR..

Can'larım iş yerindeyim yaa, yazılanları geç okuyorum.

Rabbim sizlerinde oruçlarını kabul eder inşallah !!!!

Ben bu ay hangi gün adet olacağımı bilemiyorum.
Güya 19 Ekim'de adet oldum, çok yoğun geçti adetim, 5 Kasım'da bir daha oldum toplam 4 ped kirlendi 5 günde, bitti.

Hangi günü BAT kabul edeceğim bilemiyorum.

Hamilemiyim değilmiyim ayy şaşırdım vallahi

canım bat günüm 8 i idi.yani bugün 5 gün geçmiş oluyor.biraz daha bekleyip yaptırıyım diyorum eğer hasta olmasam tabi...

hımmm walla bencede 2 gün daha bekle yaptır canım.. için rahat eder.. ablamda 6.günde kan testi yaptırdı idrar bakmadan pozitif çıktı inşallah darısı başımızaaa

canım benim bu istem dışı oluyor isret istemez o düşüncenin içine giriyosun . .bu arada inşAllah cuma haberini alırız hayırlı gün hayırlı bir evlat versin Rabbim sana bana ona herese . . . .

inşallah canım bnm :) cümlemize... walla artık gelsin 4.ay bu ay denememizin çok olmadı ama yinede işte insan hemen olsun istio
Bu ay güzel haberler alalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…