Bugün Muharrem'in 10'u
Hepinize mübarek olsun !
Rabbim kabul ederse inşallah bugün niyetliyim, zaten kaza oruçlarım var onunla beraber başladım tutmaya
Herkes iyidir umarım
Sooooooooonnn 2 :124::124::124::124:
SOOOOOOOOOOOONNNNN 2
Günaydın canlarım hayırlı günler diliyorum
Sooooooooonnn 2 :124::124::124::124:
SOOOOOOOOOOOONNNNN 2
Günaydın canlarım hayırlı günler diliyorum
Kıslar günaydın,
Uzun zamandır giremiyorum aslında girmiyorum çok kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü sanki çocuk düşünmüors gibi takılmaya karar vermiştik en azından 1 ay öle yaptık
ama şimdi reglimden 2 gün geçti hemen test yapmak istemiyorum cumaya kadar beklicem bakalım eğer olmazsam ozaman yapıcam... kısacası yine stres oldum :) sizinle paylaşmak istedim durumuuu :)
Bende allah kabul ederse niyetliyim canlar
cok heyecanliiiiii denizimmm
cok heyecanliiiiii denizimmm
valla bizimkilerde erkek diyip duruyolar... aslında bende öle hissediyorum ama çin takvimine göre kız çıkıyor... bizimkiler sabırlı çıktı 2 hafta daha beklicekler anlaşılançünkü önceden aldınmı süpriz olabılıyoo....
bende henüz kimse birşey demedi. çok fazla belli değil bide benim 2, olduğundan yeri belli zatensizin ilk bebek olduğundan normal.
inşallah paylaşırsın canım.. bende converse patik yapıcam... onu paylaşırım tabi bi başlayabilirsem...size iyi eğlenceler canım..
bebeğim merhaba nasılsın canım ya inşallah wardır o zman ya heycanlandım çok şimdi :18::18::18::18:
hahaa evet sen 8gun kala yapmistin dimi testi
cicisler aciyo canim her reglden önce de acır ama sol kasik agrim var yumurtlamadan beri umutluyum
cicisler aciyo canim her reglden önce de acır ama sol kasik agrim var yumurtlamadan beri umutluyum
selamınaliyküm canım sanada günaydın hoş geldin....evet senle aynı fikirdeyim kafaya takamak için enenmeyen yol yok ama dilkinin dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanı misali bizimde ne yaparsak yapalım dönüp dolaşacağımız yer aynı konuyapacak bişiy yok . . . .canım benim inşAllah hamişsindir çok isterim bunu Muharrem ayında kurban olduğum Allah hepimizin dileğini muradını kabul eder amin . . . .canımın içi bencede cumaya kadar bekle o zaman test yaparsın hiç belirtileri var mı regl'in . . . .
ben varim canimmmm....sagol canim duani eksik etme
günaydın arkadaşlar.ya benim bir sorunum var.deniz hatta senle battaştık.ben bat günümde test yağmıştım.net tek çizgi çıktı.ikinci çizgi silik bile çıkmadı.bunu şunun için söylüyorum ben hala hasta olmadım.acaba diyorum ne olabilir durumum.gögüs ağrım falan yok.belirti anlamıyorum ama diyorum acaba hamile olabilirmiyim.ama testede tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı.sizce ne olabilir(???sitreste ve meraktayım hayırlısı olsun hakkımızda ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?