Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bugün Muharrem'in 10'u

Hepinize mübarek olsun !

Rabbim kabul ederse inşallah bugün niyetliyim, zaten kaza oruçlarım var onunla beraber başladım tutmaya

Herkes iyidir umarım

selamınaliyküm canım günaydın hoş geldin evet bugün Muharremin 10. günü yani Hz. Hüseyin'in şehit edildiği yas günü o yüzden bugün 10 müslümana selam vermek onun ruhuna Fatiha okumak gibidir ve bugünün özrüne oruç tutmak sevaptır ve ben hem hepinz selamlıyorum hemde Oruçluyum Allah bütün dualarımızı kabul etsin amin . .. .

Sooooooooonnn 2 :124::124::124::124:

SOOOOOOOOOOOONNNNN 2

Günaydın canlarım hayırlı günler diliyorum

Sooooooooonnn 2 :124::124::124::124:

SOOOOOOOOOOOONNNNN 2

Günaydın canlarım hayırlı günler diliyorum

selamınaliküm canım sanada günaydın hoşgeldin benim hayde inşallah hamişsindir. . .benimde son 19 say say bitmez senin heycan doruktadır şimdi . .. .

hımmm reglin iki gün gectiyse bu çok umut verici
yaa ben hiç bekleyemem, bi test yapsaydın :)

cnm senin bebiş bana da erkek gibi geliyor ama sabredicez azıcık daha, erkekse 12.haftada gözükebiliyor...bizimkiler sabredemiyor ki, ben de almayın diyorum ama...

yerim ben minişin patiklerini yaaa, bizimkilerin ilk torunu olacak bi de en büyük benim, annem feci heyecan yapmış battaniyenin güpürünü bile İstanbuldan özel getirtti. Babam çaktırmamaya çalışıyo ama bebekli paylaşımlar yapıyo facede, kardeşlerim ayrı alem zaten biri erkek kıyafeti diğeri kız kıyafeti alıyo habire :) var yani bi çatlaklık bizim ailede :)

bebeğim merhaba nasılsın canım ya inşallah wardır o zman ya heycanlandım çok şimdi :18::18::18::18:

ben de heyecan yaptım kuşum yaaa, hadi hayırlısı...İnşallah gelir senin minişin de çabucak

günaydın arkadaşlar.ya benim bir sorunum var.deniz hatta senle battaştık.ben bat günümde test yağmıştım.net tek çizgi çıktı.ikinci çizgi silik bile çıkmadı.bunu şunun için söylüyorum ben hala hasta olmadım.acaba diyorum ne olabilir durumum.gögüs ağrım falan yok.belirti anlamıyorum ama diyorum acaba hamile olabilirmiyim.ama testede tek çizgi çıktı silik bile çıkmadı.sizce ne olabilir(???sitreste ve meraktayım hayırlısı olsun hakkımızda ya..

evet evet doğru diosun zaten arada girip okuodummm :)) çok zor insanın elinde olan birşey değil... inşallah canım Allah bütün isteyenleri çocuk sahibi yapsın... çok güzel bir duygudur eminimm..
yaa göğüslerim hiç acımıooo karnım ağrıo ama gaz sancısı gibi... ne adet olucakmışım gibi nede hamileyim gibi anlamadım birşey
bakalım cumaya kadar sabredicem bu sefer çünkü hep geçen aylarda test yapıorm negatif ertesi gün regli oluorm.. bu sefer cuma dedim kendi kendime :)) inşallahh vardır bebiş ama çokta ümitlenmek istemiorm...

kızlar bir sorum olacak:

ben bu ay ov. testi yapmadıgım için tam yum. günümü bilemiyorum ancak burda öğrendiğim engin tecrübelere göre kasık agrımın oldugu, uzayan akıntımın oldugu güne göre bat 17 kasım
bir önceki aydaki gibi adet döngüm olacagı hesap edilirse bat 21 kasım
telefonda bir program var ona göre bat 24 kasım

ben de totem yapmak istiyorum ama nasıl olacak

günaydın... ben bata 4 gün kala test yaptım çıkmamıştı... ama bat günü yaptığımda silik çizgi çıktı... eğer günün geçtiyse kanda yaptır canım mutlaka varsa cıkar zaten... inşallah bebeğin seninledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…