Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben geldim canlarrr hemde guzel bi haberleeeee...... Esimin is yerinden bi arkinin da bebisi olmuyordu alışveriş yaparken bi tel geldi o arki esi hamismis coook sevindim burda merkezde bi ebe varmis ona belini cektirmis iki ay icinde gebe kalcan demis ikinci ay hamile kalmis ya

Ayhhhh yazinin basini okuyunca hamileyim dye btcek sonu sandım heycanlandim. Allah onada bagislasin evladini anali babali büyütsun inşallah. Ama bel çektirmek i değilmiş dye duydum ben

Canim.iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim.senin biri silik cikmis.ovl.testinde gebelik iki koyu cizgi cikarsa oluyorGebelik testi yapmani oneririm onda silik cizgi cikarsa hamissindir

Canim.iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim.senin biri silik cikmis.ovl.testinde gebelik iki koyu cizgi cikarsa oluyorGebelik testi yapmani oneririm onda silik cizgi cikarsa hamissindir

evet ovulasyon testinde ikisi de aynı koyulukta olacak, gebelik testinde silik de olsa kabuldur.

ama yumurtlama gününden 10 gün gectikten sonra kanda, 14 gün sonra da gebelik testlerinde sonuç veriyor.

ayrıca herkeşlere günaydın...

Kıslar günaydın,
Uzun zamandır giremiyorum aslında girmiyorum çok kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü sanki çocuk düşünmüors gibi takılmaya karar vermiştik en azından 1 ay öle yaptık
ama şimdi reglimden 2 gün geçti hemen test yapmak istemiyorum cumaya kadar beklicem bakalım eğer olmazsam ozaman yapıcam... kısacası yine stres oldum :) sizinle paylaşmak istedim durumuuu :)

Bugün Muharrem'in 10'u

Hepinize mübarek olsun !

Rabbim kabul ederse inşallah bugün niyetliyim, zaten kaza oruçlarım var onunla beraber başladım tutmaya

Herkes iyidir umarım

selamınaliyküm canım sanada günaydın hoş geldin....evet senle aynı fikirdeyim kafaya takamak için enenmeyen yol yok ama dilkinin dönüp dolaşacağı yer kürtçü dükkanı misali bizimde ne yaparsak yapalım dönüp dolaşacağımız yer aynı konuyapacak bişiy yok . . . .canım benim inşAllah hamişsindir çok isterim bunu Muharrem ayında kurban olduğum Allah hepimizin dileğini muradını kabul eder amin . . . .canımın içi bencede cumaya kadar bekle o zaman test yaparsın hiç belirtileri var mı regl'in . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…