- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
kredi kartıyla mı almıştın?????
evet kredi kartıyla almıştık
evet duydum benimki neydi hatırlamıyorum ben 27 liraya felan almıştım gitti gidiyodn
cnm ben çıkıyorum benm kociş geldi görüşürüz öptüm
slmlar rose istanbuldamısın sen bi yer önercem sana ?
Ben geldim canlarrr hemde guzel bi haberleeeee...... Esimin is yerinden bi arkinin da bebisi olmuyordu alışveriş yaparken bi tel geldi o arki esi hamismis coook sevindim burda merkezde bi ebe varmis ona belini cektirmis iki ay icinde gebe kalcan demis ikinci ay hamile kalmis ya
canlarım günaydın.. kimsecikler uyanamamış mı ne bugün
canlarım günaydın.. kimsecikler uyanamamış mı ne bugün
Canim.iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim.senin biri silik cikmis.ovl.testinde gebelik iki koyu cizgi cikarsa oluyorGebelik testi yapmani oneririm onda silik cizgi cikarsa hamissindirarkadaşlar merhababenim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.günsiteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?Eki Görüntüle 858886
Canim.iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim.senin biri silik cikmis.ovl.testinde gebelik iki koyu cizgi cikarsa oluyorGebelik testi yapmani oneririm onda silik cizgi cikarsa hamissindir
günaydın tatlım nasılsın....
Kıslar günaydın,
Uzun zamandır giremiyorum aslında girmiyorum çok kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü sanki çocuk düşünmüors gibi takılmaya karar vermiştik en azından 1 ay öle yaptık
ama şimdi reglimden 2 gün geçti hemen test yapmak istemiyorum cumaya kadar beklicem bakalım eğer olmazsam ozaman yapıcam... kısacası yine stres oldum :) sizinle paylaşmak istedim durumuuu :)
Bugün Muharrem'in 10'u
Hepinize mübarek olsun !
Rabbim kabul ederse inşallah bugün niyetliyim, zaten kaza oruçlarım var onunla beraber başladım tutmaya
Herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?