Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar hamilelikte gaz olmazsa olmaz bişeymiş sanırım

Gazman gibiyim vallahi o kadar çok gazım varki anlatamam

merhaba kızlarr nasılsınızzz.....

valla dün gezmeye gittik orda eşime sordular ne olsun istersin die tabiki erkek diyip bi kasılıyo keyiflee sorma canım bana soruyolar ben saglıklı olsun farketmez ama renklı gözlu bebişlere hastayım inşallah renkli gözlü olur dıorum....

Inşallah..... saglikli Olsunda cinsiyet önemli değil bence. Kaç haftalık oldun cnmm

Ah cnmm ahhh :) bende öle yapmaya çalışıyorum ama oolduğu kdr artk. Bugün gercktn midem bulanio ama dusunmesem bile o mide bulantisi var

ahh canım ahh.. o mide bulantısı çok saçma bişey.. benim şuan reglim devam ediyo 5.günü ama nasıl bulantım var bi bilsen..tuzlu çubuk kraker yiyip bastırıyorum

sende ben gibiymişsin canım benim baba tarafı renkli hamile kalmadan da pc ekranına renkli gözlü bebek koydum inşallah renkli bi bebşim olur...darısı sana da inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah(adnan oktar ın melekleri gibi hissettim kendimi inşallah inşallah die die)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…