sende totem yap kuzum loaysunun tuttu totem
kisss senin daha var simdiden.belirti arama
cnm senin bebiş bana da erkek gibi geliyor ama sabredicez azıcık daha, erkekse 12.haftada gözükebiliyor...bizimkiler sabredemiyor ki, ben de almayın diyorum ama...
yerim ben minişin patiklerini yaaa, bizimkilerin ilk torunu olacak bi de en büyük benim, annem feci heyecan yapmış battaniyenin güpürünü bile İstanbuldan özel getirtti. Babam çaktırmamaya çalışıyo ama bebekli paylaşımlar yapıyo facede, kardeşlerim ayrı alem zaten biri erkek kıyafeti diğeri kız kıyafeti alıyo habire :) var yani bi çatlaklık bizim ailede :)
ben de heyecan yaptım kuşum yaaa, hadi hayırlısı...İnşallah gelir senin minişin de çabucak
Inşallah..... saglikli Olsunda cinsiyet önemli değil bence. Kaç haftalık oldun cnmmmerhaba kızlarr nasılsınızzz.....
valla dün gezmeye gittik orda eşime sordular ne olsun istersin die tabiki erkek diyip bi kasılıyo keyifleesorma canım bana soruyolar ben saglıklı olsun farketmez ama renklı gözlu bebişlere hastayım inşallah renkli gözlü olur dıorum....
testimm var kisss ama onu yapacak cesaret yoook.... Hemde tek çizgi görmeye tahammulum yookk
masallah masallah size buyumus kuzunda gezmelere mi gidermis
usutmus olabilirsin canim
Ah cnmm ahhh :) bende öle yapmaya çalışıyorum ama oolduğu kdr artk. Bugün gercktn midem bulanio ama dusunmesem bile o mide bulantisi var
aynen canım benımmm.... 10+3 olduk canımm.... 3. aya girmiş bulunuyorum...Inşallah..... saglikli Olsunda cinsiyet önemli değil bence. Kaç haftalık oldun cnmm
sende totem yap kuzum loaysunun tuttu totem
ahh canım ahh.. o mide bulantısı çok saçma bişey.. benim şuan reglim devam ediyo 5.günü ama nasıl bulantım var bi bilsen..tuzlu çubuk kraker yiyip bastırıyorum
masallah masallah size buyumus kuzunda gezmelere mi gidermis
batimi beklerim ben canim
aynen canım benımmm.... 10+3 olduk canımm.... 3. aya girmiş bulunuyorum...
benim totem de hamilelik takvimi hadi bakalım kısmet...
merhaba kızlarr nasılsınızzz.....
valla dün gezmeye gittik orda eşime sordular ne olsun istersin die tabiki erkek diyip bi kasılıyo keyifleesorma canım bana soruyolar ben saglıklı olsun farketmez ama renklı gözlu bebişlere hastayım inşallah renkli gözlü olur dıorum....
ben telden girince göremiyorum takvimi kuzum ya ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?