Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ohh maşallah size:) senin belirtilerin nelerdi cnmm anlatsana:)) bayılırım hamizslerden belirti ve yaşadıklarını dinlemeye:))

saol teyzesiii.... valla benım 2-3 gun kala daha yogun yaşadım.. goguslerım şiştii hassasiyet vardı.. yuksek ateş vardı uyku hali yorgunluk duygu degısmelerı vardı sol kasıkta batma vardı karında şişlik vardıı ben kilo aldım dıodum kıloda alıyodum oysada karnım acaıp şiştii megersem bebişmişş... ama şu an o şişlik yok karnım var ama bebişim büyuyoo o yuzdennn

Ayhh rabbim nazarlar dan korusun sizi. Mükemmel bi duygudur yaaa:) herkeze tadtirsin rabbim inşallah aminnnnn

aminn canımmm bizde her ıkı tarafta var babam ablam babanem kuzenlerim eşim ve ailesi komple renkli gözlü ben ela gözlüyum cok yuksek bı ıhtımal dıyolar ama hayırlısı artıkk...

günaydın canım. ilk bebiş olunca tabi öle oluyor. benim kardeşiminde ilk bebeğiydi. 3. ay kız olduğunu öğrendi. almaya başladı kıyafet filan. 5 aylıkken erkek olduğunu öğrendi. kıyafetler değiştirildi. ondan erken başlama taraftarı değilim. bi belli olsun görelim pipiyi-minnoşu ondan sonra başlayacağım Allah'ın izni ile.. ee içine benimkiyle ilgili bişi doğdu mu? patiklere de dün akşam başladım..

günaydın.. canım sen 2 li teste gittin mi?

yok canım 28nde gıdıcem 12+4 olacagız o zaman... inşallahh... sanırsam 2li testte kesin degıl ama yuzde olarak cinsiyet soluyolarmışş galibaa...bakalım artık hayırlısııı.........

şimdi bende dr geldim. bana 11. hafta 2'li test için gelmemi söyledi. ondan sormuştum. evet bende öyle duydum. 2'li testte cinsiyet belli oluyormuş. sende 11. hafta olduğundan sorayım dedim.bende 28 inde 11 haftalık olacağım. sonraki hafta mı gitsem acaba? tereddütte kaldım. bide aile hekimine gidip kayıt yaptırdım. Hamileyim diye çok güldüm ben bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…