nasil hissettiriyor canimm ahh ne güzel bi duygudur rabbim bizede tattirsin
ben telden girince göremiyorum takvimi kuzum ya ama olsun
Ohh maşallah size:) senin belirtilerin nelerdi cnmm anlatsana:)) bayılırım hamizslerden belirti ve yaşadıklarını dinlemeye:))
nasil hissettiriyor canimm ahh ne güzel bi duygudur rabbim bizede tattirsin
ne sen sor ne ben soyliyim kuzum
saol teyzesiii.... valla benım 2-3 gun kala daha yogun yaşadım.. goguslerım şiştii hassasiyet vardı.. yuksek ateş vardı uyku hali yorgunluk duygu degısmelerı vardı sol kasıkta batma vardı karında şişlik vardıı ben kilo aldım dıodum kıloda alıyodum oysada karnım acaıp şiştii megersem bebişmişş...ama şu an o şişlik yok karnım var ama bebişim büyuyoo o yuzdennn
sende ben gibiymişsin canım benim baba tarafı renkli hamile kalmadan da pc ekranına renkli gözlü bebek koydum inşallah renkli bi bebşim olur...darısı sana da inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah(adnan oktar ın melekleri gibi hissettim kendimi inşallah inşallah die die)...
cnm senin bebiş bana da erkek gibi geliyor ama sabredicez azıcık daha, erkekse 12.haftada gözükebiliyor...bizimkiler sabredemiyor ki, ben de almayın diyorum ama...
yerim ben minişin patiklerini yaaa, bizimkilerin ilk torunu olacak bi de en büyük benim, annem feci heyecan yapmış battaniyenin güpürünü bile İstanbuldan özel getirtti. Babam çaktırmamaya çalışıyo ama bebekli paylaşımlar yapıyo facede, kardeşlerim ayrı alem zaten biri erkek kıyafeti diğeri kız kıyafeti alıyo habire :) var yani bi çatlaklık bizim ailede :)
ben de heyecan yaptım kuşum yaaa, hadi hayırlısı...İnşallah gelir senin minişin de çabucak
Ayhh rabbim nazarlar dan korusun sizi. Mükemmel bi duygudur yaaa:) herkeze tadtirsin rabbim inşallah aminnnnn
merhaba kızlarr nasılsınızzz.....
valla dün gezmeye gittik orda eşime sordular ne olsun istersin die tabiki erkek diyip bi kasılıyo keyifleesorma canım bana soruyolar ben saglıklı olsun farketmez ama renklı gözlu bebişlere hastayım inşallah renkli gözlü olur dıorum....
amiin canımm benimmmm.... inşallahh...
günaydın.. canım sen 2 li teste gittin mi?
Hamilelerin duaları kabûl olurmuş banada şu mübarek günde edermisin cnmm siz hamislerin dualarina ihtiyacimiz var. :)
bu arada kırmızılar dün geldi
ederim tabikiii... canım benimm...
yok canım 28nde gıdıcem 12+4 olacagız o zaman... inşallahh... sanırsam 2li testte kesin degıl ama yuzde olarak cinsiyet soluyolarmışş galibaa...bakalım artık hayırlısııı.........
gözün aydın canım üzülme hiç.. Prolaktinin yüksek değil mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?