Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şekerim merhaba nasılsın....

iyidir cnm senden? takvimin çok yakıştı yerine inşallah 9 ay boyunca orda kalır

ayyy bi benim eşim anormal herhalde kız istiyor :) var mı renkli göz geni sizde? ben de erkek istiyodum hep ama bakalım

hamilelik takvimine göre 12+5 te görulebiliyomuş bebek musade ederse..bende gittimm ahret soruları gıbı sorulaarrr :) yarım saat çıkamadım vallaa... insan bişeler ikram ederdii yaaff... yok bu takvim 1 hafta önden gidiyo ama açıklamaları 10. haftaya göre... herkesin öle galibaa.. 1 hafta önde yanii...

ayyy bi benim eşim anormal herhalde kız istiyor :) var mı renkli göz geni sizde? ben de erkek istiyodum hep ama bakalım

ben ela gözlüyüm benim tarafım da babam ablam babanem yengem kuzenlerim eşim eşimin komple sülalesi renkli gözlüü bilmem artık çıkarmı..

Anormal değil canımm.

Aynı benim eşim hiiiç erkek çocuğu istemiyor.

Hamile kalsamda versem o çocuğu kucağına, erkek - kız farketmez bağrına basar eminim

mesela biz diyoruz ya 9+2 burası 2 yi yuvalayıp 10 yapıyor. benimde yarım saat sürdü. bana da bir şey ikram etmediler .

kafama takmayacam bu ay napıyım aman boşveer yapacam

Son düzenleme:
prolaktinden dolayı gelmemiş kırmızılar yok canım üzülmedim okadar vardır bi zamanı eve gidince spora başlayacam kv de yürüme bandını getirip bolca koşacam bide ovulasyon testi aldım mı tamamdır

Canim.iki cizgininde ayni koyulukta olmasi lazim.senin biri silik cikmis.ovl.testinde gebelik iki koyu cizgi cikarsa oluyorGebelik testi yapmani oneririm onda silik cizgi cikarsa hamissindir

cuma günü kanda baktırcam kızlar, inşallah çıkar :2:

dur kızım ben verrrim benimki bozukhihoyyythihoyyyt olmaz anne dur ben vereyim nasılsa benimki bozulucak:sm_cool: nezaman kalkar şoför beysırnaşık şey bacım sen oturursan hemen kalkacak:roflol: arkadan vermeyen önden almayan varmı:bbo:sırnaşık şey neriman sen dur arkadan verme ben önden verrim .....

Dolmusta geçen dialoglar

ben ela gözlüyüm benim tarafım da babam ablam babanem yengem kuzenlerim eşim eşimin komple sülalesi renkli gözlüü bilmem artık çıkarmı..

o zaman dominant olabilir renkli göz, inşallah Allah gönlüne göre verir...

Anormal değil canımm.

Aynı benim eşim hiiiç erkek çocuğu istemiyor.

Hamile kalsamda versem o çocuğu kucağına, erkek - kız farketmez bağrına basar eminim

tabi cnm hiç fark etmez ne olduğu ama erkekler genelde erkek olsun ister ya, benim tontiş kız istiyo çünkü kız olursa adını o koyacak :)

selamın aleyküm öncelkle aşure gününnz mübarek olsun cnm prolaktın değerin kaç çıktı bnm geçen ay 35 çıkmıştı stres yapma stresten yükselir dedi doktorm ve dostinex die ilaç verdi

benim 41 çıktı bana ilaç vermedi doğrudur sadece bebek değil herşeye stres yapıyorum.

bizde tam tersiii

annesi şimdiden bi isim söyledi hatta vasiyet etti...demode bi isim olsa asla kabul etmezdim, Aylin dedi ben de Mira eklerim gayet de hoş olur dedim kabul ettim...Erkek olursa ben koyacam ismini, erkek çocukları daha mı çok seviyorum acaba :)

ezo sanırım senle daha önce konuşmuştuktest yaptınmı canım sonucun ne çıktı.hatta 52.gün mü ne geçmişti yanlış hatırlamıyorsam adetinden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…