Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaslar günaydın benim beklenen adet tarihim 19 kasım.yani daha 5-6 gün var dün aksam dayanamayıp test yaptım negatif cıktı. bu kdr erken yaptgm içindir inş.bi kaç gün daha bekleyip tekrar yapcam.5-6 gün öncesinden pozitif gören var mı. artık negatif cıkcak korkusuyla test bile yapmak istemiyorum bu bekleyiş öldürüyor.............

gunydınnnnnnnnn tatlışlar

sana da günaydın

günaydınlar........

herkese günaydın nasılsınız tatlışlar..aaa kimleri görüyorum

canım bizim psikomuz 5-6 gün önce görmüştü normal evdeki testlerde

kızlar ya benim adetin 3. günü gece mik mik oldu.. ama sabahtan beri leke yoktu.. neyse ben o gün şu idrar yolu iltihabı için tek içimlik toz var ya ondan almıştım onu içtim.. ertesi gün sabah duş almak için bi gittim reglim ilk günkü gibi başlamış tekrardan.. benim öncedende bi hafta sürerdi ama aylardır 3 en fazla 4 gün sürmeye başlamıştı..ayy bide o halde yinede gusul aldm Allahım kabul etsin.. nerden bilebilirdim ki (( halada devam ediyo bugün 6.gün diyorum iyice temizlenmiştir rahmim bu ay.. inşallah bu sefer bebişime tutunacak yer oluşur

herkese günaydın nasılsınız tatlışlar..aaa kimleri görüyorum

Ben çok depresifim yaa! Kocişle dünden beri konuşmuyoruz. Kalbimi çok kırdı. İçimden hiç bişi yapmak gelmiyor.

günaayyyydddıııııınnnnnnn bahardan kalma ne güzel birgün ohh mis

Sen hangi ildeydin canım? İstanbul'da hava kapalı. O da sıkıyor içimi. Offf. Offffffff. Kıs sene mi totem yaptın da koydun takvimi, yoksa hamiş misin?

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar merhaba nasilsiniz bakalim ben cok kotu gribim cok kotu hemde orucluyum bugun bide Rabbim yardimcimiz olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…