Ben çok depresifim yaa! Kocişle dünden beri konuşmuyoruz. Kalbimi çok kırdı. İçimden hiç bişi yapmak gelmiyor.
Sen hangi ildeydin canım? İstanbul'da hava kapalı. O da sıkıyor içimi. Offf. Offffffff.Kıs sene mi totem yaptın da koydun takvimi, yoksa hamiş misin?
kızlar ya benim adetin 3. günü gece mik mik oldu.. ama sabahtan beri leke yoktu.. neyse ben o gün şu idrar yolu iltihabı için tek içimlik toz var ya ondan almıştım onu içtim.. ertesi gün sabah duş almak için bi gittim reglim ilk günkü gibi başlamış tekrardan.. benim öncedende bi hafta sürerdi ama aylardır 3 en fazla 4 gün sürmeye başlamıştı..ayy bide o halde yinede gusul aldm Allahım kabul etsin.. nerden bilebilirdim ki(( halada devam ediyo bugün 6.gün diyorum iyice temizlenmiştir rahmim bu ay.. inşallah bu sefer bebişime tutunacak yer oluşur
Gunaydin kizlar merhaba nasilsiniz bakalim ben cok kotu gribim cok kotu hemde orucluyum bugun bide Rabbim yardimcimiz olsun ..
geçmiş olsun canımAllah kabul etsin
Canim sen temizlendin zannetipte mik mik yapmissin uzme bence kendini wucudunun sana bi oyunuymus demek ki bu insallah bu ay tutuncak bebisin
canım ya inan ki bitmişti.. çok pişman oldum sonrasında hatta eşime de dedim.. doktora git dedi panikledi.. ama ilacın yan etkilerinde yazıyo düzensiz adet aşırı akıntı sancı vs..iltihabı falan söküyo tertemiz yapıyo herhalde gitmedim tekrar doktora..
Saolasin canim benim bide kocisimin bgun dogum gunu
Adetime 3gun war ewde test yapsam cikar mi ki canim hic umudum yok benim ama acaba demektende kendimi alamiyorum dun askam yatakta sag yumurtaligima ara ara sancilar girdi esiminde dogum gunu cikarsa en buyuk hediye olir diyorum ama bilrmiyorumda tabi kendimi negatif gormeye alistirmisim o yizden umutlanamiyorumda :-(canım ya inan ki bitmişti.. çok pişman oldum sonrasında hatta eşime de dedim.. doktora git dedi panikledi.. ama ilacın yan etkilerinde yazıyo düzensiz adet aşırı akıntı sancı vs..iltihabı falan söküyo tertemiz yapıyo herhalde gitmedim tekrar doktora..
canım ya senin 4 günün kaldı.. bugün test yapsan çıkar kesin.. kocuşuna hediye oluryapsana yap yap yap yap
Yspayim dimi ya zaten 18indede dokturum olmazsan gel kan tahlili yapariz dedi ama korkuyorum cooooooookkkkkkk :-(
Yspayim dimi ya zaten 18indede dokturum olmazsan gel kan tahlili yapariz dedi ama korkuyorum cooooooookkkkkkk :-(
kıslar çok güsel bi rüya gördüm: rüyamda bi kızım olmuş üzerinde sarı beyaz renkli pijama varmış misafir gelmiş üzerini değiştiriyorum pembe beyaz bi takım giydiriyomuş o kadar güzel bi duygu içindeyim ki mama bile yedirdim ya...Rabbim herkese yaşatsın hayali rüyaı bile güzelken...
Tek cikarsa uzmeyim kendimi dimi daha var belli olmamista olabilir diye zugur tesselisi yapariz bana ayyy yapasim geldi bak simdi test..canım bi kere artık alıştık tek çizgiye..daha ne kadar üzebilir ki... ama ya çift çizgi görürsen aslında biz çifte artık şaşırmamız lazım.. tek çizgiye alıştık bence rahat ol
dilerim hakkından hayırlısı olur benim de 3 gün kaldı ama test felan yapmıycam die söz verdim kendime adet olmasam bile yapmıycam...
Tek cikarsa uzmeyim kendimi dimi daha var belli olmamista olabilir diye zugur tesselisi yapariz bana ayyy yapasim geldi bak simdi test..
Kocisimin dogum gunu bgun canim yoksa bende yapmak istemiyorum bende beklicem yapmam diyodum ama ya cikarsa bgun en guzel hediye bu olur
eşim 1 sene önce sol varikosel ameliyatı olmuştu. doktora gittiğinde bu sefer sağ varikosel tespit edildi. sperm sayısı ve hareketi normal çıktı ama morfoloji kafama takıldı. henüz tekrar doktora gitmedi ben öatlayacağım meraktan. bir bilen varsa bu konu hakkında bana bilgi verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?