Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

totem canım.. o bebiş gelene kadar artık her ay böyle ben diyarbakırdayım canım..

Canim sen temizlendin zannetipte mik mik yapmissin uzme bence kendini wucudunun sana bi oyunuymus demek ki bu insallah bu ay tutuncak bebisin

Canim sen temizlendin zannetipte mik mik yapmissin uzme bence kendini wucudunun sana bi oyunuymus demek ki bu insallah bu ay tutuncak bebisin

canım ya inan ki bitmişti.. çok pişman oldum sonrasında hatta eşime de dedim.. doktora git dedi panikledi.. ama ilacın yan etkilerinde yazıyo düzensiz adet aşırı akıntı sancı vs..iltihabı falan söküyo tertemiz yapıyo herhalde gitmedim tekrar doktora..

İlacin etkilerinde yaziyosa ondan olmustur hayatim olsun uzme sen canini daha fazla esinle guzel bi gece gecirmisin iste boswer :-D

Adetime 3gun war ewde test yapsam cikar mi ki canim hic umudum yok benim ama acaba demektende kendimi alamiyorum dun askam yatakta sag yumurtaligima ara ara sancilar girdi esiminde dogum gunu cikarsa en buyuk hediye olir diyorum ama bilrmiyorumda tabi kendimi negatif gormeye alistirmisim o yizden umutlanamiyorumda :-(

kıslar çok güsel bi rüya gördüm: rüyamda bi kızım olmuş üzerinde sarı beyaz renkli pijama varmış misafir gelmiş üzerini değiştiriyorum pembe beyaz bi takım giydiriyomuş o kadar güzel bi duygu içindeyim ki mama bile yedirdim ya...Rabbim herkese yaşatsın hayali rüyaı bile güzelken...

Yspayim dimi ya zaten 18indede dokturum olmazsan gel kan tahlili yapariz dedi ama korkuyorum cooooooookkkkkkk :-(

canım bi kere artık alıştık tek çizgiye.. daha ne kadar üzebilir ki... ama ya çift çizgi görürsen aslında biz çifte artık şaşırmamız lazım.. tek çizgiye alıştık bence rahat ol

zeycan bebegim sen hamilesin bence.. içime doguyor..rüyadan degil.. kimyasal gebelik gebeligin provası derler bence bebişin geldi sana

canım bi kere artık alıştık tek çizgiye.. daha ne kadar üzebilir ki... ama ya çift çizgi görürsen aslında biz çifte artık şaşırmamız lazım.. tek çizgiye alıştık bence rahat ol
Tek cikarsa uzmeyim kendimi dimi daha var belli olmamista olabilir diye zugur tesselisi yapariz bana ayyy yapasim geldi bak simdi test..
dilerim hakkından hayırlısı olur benim de 3 gün kaldı ama test felan yapmıycam die söz verdim kendime adet olmasam bile yapmıycam...

Kocisimin dogum gunu bgun canim yoksa bende yapmak istemiyorum bende beklicem yapmam diyodum ama ya cikarsa bgun en guzel hediye bu olur

Kızlar Günaydın

benim aklıma bisey takıldı. Benim reglim hep ayin 14-15-16 sindan birinde gelirdi hiç sekmezdi ama gecen ay ilginç bi şekilde gecikerek 19'unda regl oldum. Bu durumda bu ay batı hangi gun saymaliyim? Ona göre test yapıcam da

eşim 1 sene önce sol varikosel ameliyatı olmuştu. doktora gittiğinde bu sefer sağ varikosel tespit edildi. sperm sayısı ve hareketi normal çıktı ama morfoloji kafama takıldı. henüz tekrar doktora gitmedi ben öatlayacağım meraktan. bir bilen varsa bu konu hakkında bana bilgi verebilir mi?

bencede hadi yap bende birazdan döner bakarım sonucuna..

günaydın fıstıklarrr ben bu sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı allah hakkımızda hayırlısını kılsın inşallah önümüzdeki aya trasferiz bakalımm

morfoloji 4 ün üstü normal benim eşiminde 8 di.. ama anormal ne demek bilmiyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…