Yataktan cikamadim daha canim hem tuwaletede yeni ciktim bi kac saat sonra braz kendimi toparlaya bilirsem cikarimbencede hadi yap bende birazdan döner bakarım sonucuna..
Kac gun warsi bata hayatimgünaydın fıstıklarrrben bu sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı allah hakkımızda hayırlısını kılsın inşallah önümüzdeki aya trasferiz bakalımm
günaydın fıstıklarrrben bu sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı allah hakkımızda hayırlısını kılsın inşallah önümüzdeki aya trasferiz bakalımm
Yataktan cikamadim daha canim hem tuwaletede yeni ciktim bi kac saat sonra braz kendimi toparlaya bilirsem cikarim
Kac gun warsi bata hayatim
Bende yapayim diyorum korkuyorumda
ohh ya şöyle işte...moral bozmak yok.. tabiki bidahaki aya tekrar deneriz..
16 sı işte 2 gün veya 1 gün erkende geliyo benim yapayım dedim de ama olmadı napalım anlımıza bu ay yazılmamış bir ay daha yaklaştık anne olmaya napalım
seni tebrik ediyorum walla gayet sakin davranıyosun canım aperinnnn
sende sakin ol bebeğimmm çok düşünme sağlığın bozulur sonra bebişlerimize kim bakar demii
oyle düşününce doğru diyosun canım tabikide sağlıklı bi şekilde herşeyin olması hepimiz için daha iyi..
Kizlaaar gunaydinnnnsöyle bi bakiim dedim. Nasil keyiflerr
Günaydın canlar nasılsınız bugün? Kociş bugün izinli zorla Müge Anlıyı izlettiriyorum adama, tam eziyet :))))))
senden güzel haberler bekliyorum inşallah bitanemm
Günaydın canlar nasılsınız bugün? Kociş bugün izinli zorla Müge Anlıyı izlettiriyorum adama, tam eziyet :))))))
zeycan bebegim sen hamilesin bence.. içime doguyor..rüyadan degil.. kimyasal gebelik gebeligin provası derlerbence bebişin geldi sana
günaydın fıstıklarrrben bu sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı allah hakkımızda hayırlısını kılsın inşallah önümüzdeki aya trasferiz bakalımm
günaydın cnm iyiyz çok şükür benim eşimde aman izlemiycem off puff dio da sonra gözünü çekmeden izliyor
Kizlaaar gunaydinnnnsöyle bi bakiim dedim. Nasil keyiflerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?