Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bencede hadi yap bende birazdan döner bakarım sonucuna..
Yataktan cikamadim daha canim hem tuwaletede yeni ciktim bi kac saat sonra braz kendimi toparlaya bilirsem cikarim
günaydın fıstıklarrr ben bu sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı allah hakkımızda hayırlısını kılsın inşallah önümüzdeki aya trasferiz bakalımm
Kac gun warsi bata hayatim
Bende yapayim diyorum korkuyorumda

Yataktan cikamadim daha canim hem tuwaletede yeni ciktim bi kac saat sonra braz kendimi toparlaya bilirsem cikarim

Kac gun warsi bata hayatim
Bende yapayim diyorum korkuyorumda

16 sı işte 2 gün veya 1 gün erkende geliyo benim yapayım dedim de ama olmadı napalım anlımıza bu ay yazılmamış bir ay daha yaklaştık anne olmaya napalım

16 sı işte 2 gün veya 1 gün erkende geliyo benim yapayım dedim de ama olmadı napalım anlımıza bu ay yazılmamış bir ay daha yaklaştık anne olmaya napalım

seni tebrik ediyorum walla gayet sakin davranıyosun canım aperinnnn

Günaydın canlar nasılsınız bugün? Kociş bugün izinli zorla Müge Anlıyı izlettiriyorum adama, tam eziyet :))))))

zeycan bebegim sen hamilesin bence.. içime doguyor..rüyadan degil.. kimyasal gebelik gebeligin provası derler bence bebişin geldi sana

ay canım benim inşallah hadi bakalım...darısı sana senin totemden yaptım bende bide test asla yapmıycam dedim bakalım totem tutar ne dersin_??
günaydın fıstıklarrr ben bu sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı allah hakkımızda hayırlısını kılsın inşallah önümüzdeki aya trasferiz bakalımm

kuzum senle batlar aynı ben daha adet belirtisi bile yaşamaıyorum ama yum yumzamanı gelen akıntı geliyo yapışkan ve saydam hadi hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…