Bende regl olmazsam p.tesi kan tahlili istedi doktorum canim catlatma tedavisi goruyorum diyeaynen bebeğim bende bugun sabah inanamadım sanki tekrar yaptım tekrar negatiff napalım hakkımızda hayırlısı
Ogleden sonra cıkar dedı Hemsıre arkadaslar...
Ama o kadar stres yaptım kı su an hıc agrım da kalmadı dıyebılırım....
Ben ozellıkle daha oncekı 2-3 ay atesımı olcuyordum hep ovılasyon donemınde yukselır sonra adet gunune kadar dusmeye baslardı, meslegımden dolayı bılıyorum, ates yukseldıgınde yumurtanın catladıgı dollenmenın olacagı donem olarak bılınır...
Ilk defa boyle bırsey oldu ama tabı stresten de atesım cıkmıs olabılır...
Tabı asılamadakı esımın verdıgı sperm degerlerıne de ıyı demıstı doktor sıkıntı yok dedı ama tabı en ıyısını en dogru zamanda Rabbım bılır ve nasıp eder ınsallah...
Cuma gunu gurmetıne ınsallah Rabbım hayırlı haberler almamızı nasıp eder..
lilimmmmmmmmmmmm :124:
gelmedi daha tatlim bana belirt sorma.
gelmedi daha tatlim bana belirt sorma.
Bende regl olmazsam p.tesi kan tahlili istedi doktorum canim catlatma tedavisi goruyorum diye
Ahh canim cok stres biliyorum bende catlatma tedavisindeyim regl olmassam p.tesi kan tahlili yapacak doktorum ama benim hic umudum yok dun test yaptim negatif cikti anlicagin hic umudumda yok belirimde :-(
bendeeee.... Cok sefiyom sizi
belki kanda çıkar canım bakarsın hadi bakalım gün dönmeden neler döner demişler
haha yapmicam canimgelmedi daha tatlim bana belirt sorma.
Hicrannn bi test yap bak bence bgun hepimiz catladik meraktanb:-D
ayyy heyecanla bekliyorum canım insss tutmuştur aşılamam v sonucu yaz ne olur..... benim bir nevşehir aşılamam var canım belirtilerin çoğu cat iğnesinden kaynaklı
bendeeee.... Cok sefiyom sizi
haha yapmicam canim
hahaaaa nevsehir mi yazmisim yaaaaa
benim umudum saatler geçtikçe azalıyor
Hic umudum yok canim icimde hemde hic umudum yok ama olsun cok istiyorum
hahaaa yapmicamda yapmicaammmAynen yaaaaHicrannn bi test yap bak bence bgun hepimiz catladik meraktanb:-Dtest yap. Test yap ..test yapppppppppp:)
Beta HCG 0,100 negatif oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?