Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar günaydınlar bende bu sabah testimi tekrarladım yine negatif çıktı.1 hafta adetimden geçmişti oysaki.bu kadarda hiç gecikmezdi.
hamile olmayı okadar istiyoruzki bir türlükonduramıyorum birde bu kadar zaman geçince.hamile değilsem bari zamanımda adet olsaydım insan gıcık oluyor ya.sizce neden hala adet olmamışımdır. tamam stresten olabilirde peki şeyi merak ediyorum kimyasal gebelik yada boş gebelikle alakası falan olabilirmi.bunların önce teste pozitif çıkması gerek değilmi.merak ettim şimdi??

kimyasalda da boş gebeliktede betan artar canım.. hatta boş gebelikte kesen bile büyüyor.. doktora gitmesen karnın bile şişermiş hamile gibi.. benim en son betam 10 binlerdeydi.. kürtajdan önce boş gebelikte..

kimyasalda da boş gebeliktede betan artar canım.. hatta boş gebelikte kesen bile büyüyor.. doktora gitmesen karnın bile şişermiş hamile gibi.. benim en son betam 10 binlerdeydi.. kürtajdan önce boş gebelikte..

bende 1 sene önce kürtaj oldum ama benim hamile idim .bebek gelişemedi.acaba dedim bilmediğim başka şeyler varmıi .cvp için tşk ederim canım.

Arkadaslar uzun zamandır sızlerı takıp edıyordum ama ancak bugun yazabıldım...
O kadar heyecanlıyım kı anlatamam...
4 Kasım da Ilk asılamam gerceklestı, Asılamadakı esımın degerlerı soyleydı....
Ilerı hareket hep sıfır cıkmasına ragmen kullandıgımız 2 aylık ılac tedavısı, kecıboynuzu kuru ve arı sutu-polen bal takvıyelerıyle Rabbımın ıznıyle asagıdakı sonuclara ulasabıldık..
Ama sans malum en fazla %20 dedıklerı ıcın heyecanımı bır turlu yenemedım...

Yıkama Oncesı;
Ml; 100 Milyon
İleri Hızlı: %15
Yavas Ilerı: %25
Yerınde: %12

Yıkama Sonrası
Ml; 125 Milyon
İleri Hızlı: %18
Yavaş İleri: %32
Yerınde: %8

Doktorum 10 gun sorna yanı 15 Kasımda bugun ıcın kan testı yapmamı ıstedı... Aslında heyecandan ve cok stres yaptıgım ıcın yapmayacaktım ama esımın ısrarlarıyla sabah 9 da verdım, oglen sonucumu alıcam...

Ama dedıgım gıbı cok heyecan ve stres yaptım acaba olur mu dıye..., Stresten Oyle mıdem de bulanıyorkı anlatamam sızlere
Burada ılk asılaması tutanları okudukca da ınanın o kadar sevınmıstım kı onların adına...
Sızce bu degerlerle olma ıhtımalı nasılkı

Bu arada belırtılerıme de yorum yaparsanız en azından sonucumu alana kadar rahatlarım...

Ozellıkle asılamadan 3-4 gun sonra cıddı olarak Goguslerde buyume, gogus ucunda hassasıyet ve belırgınlesme, Gogsumdekı kılcal damarlarda belırgınlesme, ve Kasık agrılarım olusmaya basladı...
Ama akıntım pek olmadı bu surecte, tabı bırde Progesteron Jel kullanıyordum en son bugun sabah yaptım...

En Onemlısı de daha bugun sabah atesuımı olctugumde 36,7 cıkmıstı...

Adetım Pazar gunu olması lazım, daha oncekı aylarda adet donemınden once ovılasyonumda yıne atesım bu sevıyelere yuklesıp adet gunu yaklastıkca dusuyordu ama daha bu sabah sankı ovılasyondaymısım gıbı atesım yuksek cıktı...

Sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım, acaba hamılemıyım yoksa kullandıgım jelden mı ya da stresten mı boyle yukselıyor...

Mevlam Yar ve Yardımcımız olsun ınsallah...

Canim hosgeldin aramiza biz burda ne desek bos suanda ewet hamilelik belirtilerin war bence sabret ogleden sonra cvbini muhakkak bizede yaz sonucun merakta bekleriz sonra en kac gibi alcan sonucu dualarimiz seninle umarim hamissindir canim

Hepinize gunaydin canlarimmmn hicran dun test yaptim negatif cikti canim hayalet cizginin hayalei bile yoktu :-(

Hepinize gunaydin canlarimmmn hicran dun test yaptim negatif cikti canim hayalet cizginin hayalei bile yoktu :-(

aynen bebeğim bende bugun sabah inanamadım sanki tekrar yaptım tekrar negatiff napalım hakkımızda hayırlısı

bende çok heycanlandım bitanem inşallah olumlu sonuçlar alırsın bebğim bizide mutlu edersin

Ogleden sonra cıkar dedı Hemsıre arkadaslar...

Ama o kadar stres yaptım kı su an hıc agrım da kalmadı dıyebılırım....

Ben ozellıkle daha oncekı 2-3 ay atesımı olcuyordum hep ovılasyon donemınde yukselır sonra adet gunune kadar dusmeye baslardı, meslegımden dolayı bılıyorum, ates yukseldıgınde yumurtanın catladıgı dollenmenın olacagı donem olarak bılınır...

Ilk defa boyle bırsey oldu ama tabı stresten de atesım cıkmıs olabılır...

Tabı asılamadakı esımın verdıgı sperm degerlerıne de ıyı demıstı doktor sıkıntı yok dedı ama tabı en ıyısını en dogru zamanda Rabbım bılır ve nasıp eder ınsallah...

Cuma gunu gurmetıne ınsallah Rabbım hayırlı haberler almamızı nasıp eder..

Günaydın kızlar 2 gündür giremiyor dum npyosnuz. Hicranim sende kırmızılr geldimi yada belirtin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…