Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydin kızlar

ise gelirken gebelik testi aldim simdi karsimda duruyo o bana bakıyo ben ona bata daha 4 gun var yapsam mi ki testi?? :18:

Kızlar sanırım hayal gormeye basladim cok cok cooooook silik bi cizgi var gibi sanki... daha gunum oldugundan mi boyledir sizce? Pazartesi tekrar deneyeyim mi??

:119: haika birgün bugün.. kocuşum sabah rüyasını anlatıyo..bebegimiz olmuş yanında sigara içenler varmış onlara kızmış.. sonrada bana altına bak altına diyormuş.. cinsiyetini soruyomuş megersem.. bende gülmüşüm erkek merak etme demişim :119: :119: Rabbimden hayırlısı.. bakalım benim rüyalarım tutmadı belki babasının rüyasında gelicek bebişim :119: :119:

Kızlar sanırım hayal gormeye basladim cok cok cooooook silik bi cizgi var gibi sanki... daha gunum oldugundan mi boyledir sizce? Pazartesi tekrar deneyeyim mi??

ayyyyyyy ciddi miisn süper bişey.. tebrik ederim.. yarın tekrarlasan bile daha netleşir.. ohh ohh günün ilk hamişi :119:

günaydın canım naılsın minişin nasıl bugün bakalım...

iyi şükür canım.. sabah işe gelirken hepinize dua ettim. Allah'ım mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eder inşallah.. bebiş iyi tek sıkıntısı içerde yatıyor diye düşünüyorum 7 ay var daha çıkmasına..

okaplan canım inşallah bebiş seninledir. ve sana sımsıkı tutunur...

ben göremedim canım sen biraz bekle geçen ay senin gibi test yaptım adetime 3 gün kala pozitif çıkmıştı ama adet oldum bu ay ise dün adet günümdü olmadımbekliyecem test yapmadım bu sefer

Off insan dayanamiyo iste... neyse bekleyeyim ben biraz daha varsa zaten uzun süre saklanamaz

Kızlar bende rüyamda hamile ve ucuzum olacagini ogreniyodum

Birde parlak tüylü güzel mi güzel bi atin dogum yaptigini gordum

günaydın kızlar..

ne güzel herkes ne kadar hayırlı rüyalar görmüş,
ben de ablamla beni bir taksicinin kaçırmaya çalıştıgını gördüm.
sanırım benden bu ay da cacık olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…