Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim dr da açıklamadı hiç canım ya bende araştırdım kk da... Pzt test yaptirsan sonuc çıkar canım

Canim ya bide bsey soracam prolaktinim yukseldiyse gene igne wuylmama ragmen hamis kalabilir miyim acaba gene prolaktinim mi yukseldi ki

anladım canım ya.... Cisemb de isten ayrılmış bu yüzden dün yazdı evde de neti yokmuş selami vardı hepinize

evet okdum canım çok üzüldüm hatta çok özlüycem inşallah tekrardan güzel bir iş bulur gelir aramıza bende çıkcam işte iş bakıyorum bı yandan yada hamıle kalırsam dırek cıkcam zaten

canım benim Rabbim umutlarını kırmasın gönlünü incitmesin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini...

zeycancımm rüyamda seni gördüm gün gece kadınlar kulubünde yazışıyoruz senle resmini fln görüyorum böyle hadi test yap fln diyorum sende yapıorsun sonuc ne fln dıyoruz 3 çizgi çıktı diyosun sanırım ikiz fln diosun
sabah eşime anlattım bilinç altına çok işlemiş kadınlar kulubu hamılelık fln ondandır dedi
inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın bitanem

canım benim hayır olsun inşallah...kısmet tatlım ya Rabbim hakkımızda neyi hayırlı verirse razıyım rüyana bayıldım beni bu kadar düşündüğün ve sevdiğin için teşekkür ederim herşeyden önemlisi rüyan içinde bunu anladım...bende seni seviyorum tatlım...

evet benimde evimde net yok bebeğim o zmn sizden uzak kalırım ama telefona yaparım ben net paketi yaa gırerrım her şekil

Kizlar net yoksa ewinizde hemen alin net benim wifi li netim ewde telefonlada giriyorum o yuzden babamlarda falanda war kolay oluyo ozleriz kiz sizi cisemb de yok alin net alin

bu arada profil resmindeki de benim gerçek halim...

Kızlar yaa benim fena halde midem bulanıyor, ateşim yüksek, orucum üstelik. Yatacak yer bulsam yatacağım

Bugün ara kanamayı saymazsak 28. günüm

İyice dengesi bozuldu benim metobolizmanın

selam canım tekrar hoş gedim ya morelleim ne çok iyi ne çok kötü anlamsız birşeyin içindeyim yaaaaaaaa

alikümselam canımhoş geldin

meltemcimmm gitme dur ne olur bırakma ellerimi

canlarımmmm yazdıklarınızı sımdı gordumm cok ozur dılerımmm kusura bakmayın. hıcranım bana sarkıda yaparmış canım yaa uzgunum hıcranım bıleydım bıraz daha beklerdımmm

Kızlar yaa benim fena halde midem bulanıyor, ateşim yüksek, orucum üstelik. Yatacak yer bulsam yatacağım

Bugün ara kanamayı saymazsak 28. günüm

İyice dengesi bozuldu benim metobolizmanın

Allah allah canim ya bi doktora git sor istesen tekrardan hamis falan olabilirmisin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…