Aminnnn cnmm hepimizin gönlüne göre versin rabbim. .
benim dr da açıklamadı hiç canım ya bende araştırdım kk da... Pzt test yaptirsan sonuc çıkar canım
:26::26::26::26::26::26: korkuom
kacamayizda tek çizgi görmeye hazır değilim su an:26::26::26::26::26::26: korkuom
Kaxamayiz bu sonuctan ama canim
anladım canım ya.... Cisemb de isten ayrılmış bu yüzden dün yazdı evde de neti yokmuş selami vardı hepinize
ins hamis kalisin cikarsin canim ama eve net al sende
kacamayizda tek çizgi görmeye hazır değilim su an
canım benim Rabbim umutlarını kırmasın gönlünü incitmesin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini...
ins hamis kalisin cikarsin canim ama eve net al sende
ayrı kalamayız özleriz yaaa.
zeycancımm rüyamda seni gördüm gün gece kadınlar kulubünde yazışıyoruz senle resmini fln görüyorum böyle hadi test yap fln diyorum sende yapıorsun sonuc ne fln dıyoruz 3 çizgi çıktı diyosun sanırım ikiz fln diosun
sabah eşime anlattım bilinç altına çok işlemiş kadınlar kulubu hamılelık fln ondandır dedi
inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın bitanem
evet benimde evimde net yok bebeğim o zmn sizden uzak kalırım ama telefona yaparım ben net paketi yaa gırerrım her şekil
zeycancımm rüyamda seni gördüm gün gece kadınlar kulubünde yazışıyoruz senle resmini fln görüyorum böyle hadi test yap fln diyorum sende yapıorsun sonuc ne fln dıyoruz 3 çizgi çıktı diyosun sanırım ikiz fln diosun
sabah eşime anlattım bilinç altına çok işlemiş kadınlar kulubu hamılelık fln ondandır dedi
inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın bitanem
yapsam mi acaba senin koyu mu cıktı çizgi
selam canım tekrar hoş gedim ya morelleim ne çok iyi ne çok kötü anlamsız birşeyin içindeyim yaaaaaaaa
alikümselam canımhoş geldin
meltemcimmm gitme dur ne olur bırakma ellerimi
Kızlar yaa benim fena halde midem bulanıyor, ateşim yüksek, orucum üstelik. Yatacak yer bulsam yatacağım
Bugün ara kanamayı saymazsak 28. günüm
İyice dengesi bozuldu benim metobolizmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?