Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim Rabbim umutlarını kırmasın gönlünü incitmesin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini...

Aminnnn cnm inşallah. Ama ben inanıyorum bu ay degilse allahın izniyle bidahaki ay mutlu haberleri verecem size. Rabbim hepimizin melegini versin sagsalim inşallah

Allah allah canim ya bi doktora git sor istesen tekrardan hamis falan olabilirmisin ki

İnşallah olmuşumdur canım. ara kanamadan önce düzenli çalıştık eşimle, üstüne kanama geçirince şaşırdım iyice bekleyeyim biraz daha diyorum

Ne bileyim burada testi erken yapanların sonucu hüsran oldu, negatif görmek istemediğim için veya duymayı............ SABIRRRRRRR

Bende test yaptim negatif cikti p.tesi doktorum kan tahliline cagismisti hic icimde umudum yok ama gende bi ümit diyorum insallah bi ümit

Bende test yaptim negatif cikti p.tesi doktorum kan tahliline cagismisti hic icimde umudum yok ama gende bi ümit diyorum insallah bi ümit

İnşallah canım benim,

Çatlatma iğnesi oldun değil mi, ben ilk yaptırdığım iğne ile hamile kaldım,12. günümde yumurtam 19 mm di yaptık iğneyi, 24 satt bekle gün aşırı ilşki demişti ,25.günümde açık kahverengi akıntı gelmeye başlamıştı, 2 gün sürdü kesildi. İşte o an "ben hamileyim "dedim ama eşim inanmadı bana 30. günümde evde test yaptım 2. çizgi saç teli gibi çıktı, 37. dr. gittim keseyi gördük ama dr. um heyecanlanma kese boş olabilir kana bakacaz dedi. Beta 2808 çıkmıştı.
Daha sonraki iğnelerde kalamadım.
Şunu sakın unutma iğneyi hanig gün yaptıysan , diğelim pazartesi, 2 hafta sonra pazartesi günü adet oluyorsun, salı ise salı anlatabildim mi.

Dediğim şekilde Adet olmazsan kalmışsındır.

P.tesi tam 15.gunum canim yani p.tesi olmazsam hamis miyimdir diyosun hic adet belirtim falanda yok suan gribim cok kotu zaten. P.tesi tahlil yapacak doktor bakalim insallah hamisimdir sende belirti olmusmuydu hic hayatim

geçen ay senin kimyasal geçirmen beni çok etkilemişti ondan hep aklımdasın canım allahım hayırlısını yazsın inşallah olur bu ayy bebeğimmm çok seviyorum hemdeee çook

slmm kıslarr men gelmuşemm
kıslar kıslar gelemiii yananızdan öpemiii
siz cift ciz<gi görende biz tek cizgide ölekmi
vay beni vaylar beni öldürüyo bu tek cizgi beni
bikereden ne cıkar cift cizgi görsek bari
hepinizi sevgiyle kucaklıyommmm

Ohhh sarkimizda super bebegim :-*
geçen ay senin kimyasal geçirmen beni çok etkilemişti ondan hep aklımdasın canım allahım hayırlısını yazsın inşallah olur bu ayy bebeğimmm çok seviyorum hemdeee çook

Beni sewmiyomusun dunurcuum ya aperin sana aperin hiiiihhh .. :-D

Kizlar net yoksa ewinizde hemen alin net benim wifi li netim ewde telefonlada giriyorum o yuzden babamlarda falanda war kolay oluyo ozleriz kiz sizi cisemb de yok alin net alin

benım adam almaz ama ben faturaya ek net paketi yaptırırım yavrum duramam siz olmadan alıştım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…