bende bugün öğrendim hamile olduğumu kanda değerim 225 çıktı normalde yarın adet olmam gerekiyorduçok mutluyuum Rabbim isteyen herkese versin inşallahh
ne güzel,darısı başımıza,sen ovu. testi kullanmıştın değil mi? sanki o topikte konuştuk seninle gibi kalmış aklımda.bende bugün öğrendim hamile olduğumu kanda değerim 225 çıktı normalde yarın adet olmam gerekiyorduçok mutluyuum Rabbim isteyen herkese versin inşallahh
illuianka nerdeeeee adınımı değiştirdiiinn?
kııız ben de sana bakıyodum şimdi,hep ateş topiğindesin,ateşli hatun seniiiii :)evet değiştirdim adımı,kayıtta baktım nick bulana kadar sabah olacak bunu yazıverdiydim,sonra burda değiştirileceğini öğrenince,kızıma kullandığım bir hitabı nick yaptım...ama editör sağolsun melekin m sini büyük yazmış öyle kaldı.
aynen cnm yaa aynı anda iki topiğe yetişemiyom ordada saolsunlar muhabbetler sarıyor çok pek giremiyom bu ara zaten bu akşamda arkadaşlar birbiryle tanışıyor dicektim sende resim eklesen senide görürüm kız ben bi saattir eklemeye çalışıyom
ne güzel,darısı başımıza,sen ovu. testi kullanmıştın değil mi? sanki o topikte konuştuk seninle gibi kalmış aklımda.
Cok sewindim canim ya hayirli ugurlu olsun insallah belirtilerin warmiydi hic nelerdi bunlar varsada kizlar migdem bulaniyo felaket benimde cok yemek yedim galiba offf :-(
ben de açıyorum,okuyup çıkıyorum bu ara.olur eklerim tabi ama bakayım da şöyle düzgün bişey bulabilirsem,nereye ekliyoruz? ben de seni merak ediyodum zaten.
dimi okadar tip muhabbetinden sonra ilk birbirini görmesi gereken bizizAllah bizi eyi etsin emi
kesinlikle...ateşte de tip tahmini yapıyodunuz galiba bi ara :) ordan mı çıktı yoksa bu resim ekleme uygulaması? bir de nereden ekliyoruz cicim,profilden mi,yoksa başka şekilde mi,ben daha önce hiç yapmadım da...
sanırım ordan başladı
profilin aşağı doğru bak arkadaş listenin altında albüm ekle var onu yap sonra içine fotoğrafları at ama gizlilik ayasrını yapmayı unutma hee
sanırım ordan başladı
profilin aşağı doğru bak arkadaş listenin altında albüm ekle var onu yap sonra içine fotoğrafları at ama gizlilik ayasrını yapmayı unutma hee
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
coj teşekkür edrim mersahimmm yaa ins hamileyimdir... Darisi basina canim
amin.... Canim amin... Ama ben inanamiyorum halaa... Totemim tuttu sanirimmm
coj teşekkür edrim mersahimmm yaa ins hamileyimdir... Darisi basina canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?