canim burda acilde yapmiyorlar test mecbur pzt beklicem ben.. Esimede aksam surpriz yapicam... Bugun de niyetliyim ya...
bu yavrular bize muharrem ayının bereketi :)
teşekkür edrim mersahim ins sende gorursun bu çift çizgiyi en kısa zamanda...
evet canim bereketli geldi rabbim kimseyi evlat kokusuyla sinamasin ins bizde saglikli bi şekilde alalım kucaklarimiza
teşekkür edrim mersahim ins sende gorursun bu çift çizgiyi en kısa zamanda...esim ise gitsin dua edicem hepinize....
Beni biliyorsun neler neler yapmadim bi sürü ilaçlar kullandım....demekki vakti saati varmış
batim dundu canim... Klomen + duphaston kullandim ikinci kez kullanisimdi... Oldu iste nasip canim...belirtim sol kasikda hafif agri yumurtlamadan sonra hep vardi hala var.iki gundur rahmimde agriyo adet olacak gibi..Hicranim reglin gecti mi. bide bu ay bisey yapmis miydin. belirtin oldu mu anlat bakem
canim losaysun batina kadar totem yapti 10dan geriye saydi her gun soon 9-8 diye... Bende son 4gun saydim
batim dundu canim... Klomen + duphaston kullandim ikinci kez kullanisimdi... Oldu iste nasip canim...belirtim sol kasikda hafif agri yumurtlamadan sonra hep vardi hala var.iki gundur rahmimde agriyo adet olacak gibi..
canim losaysun batina kadar totem yapti 10dan geriye saydi her gun soon 9-8 diye... Bende son 4gun saydimtotemimiz bu
agriyi ignede yapiyo canim... Ins sana güzel mi güzel minnak mi minnak bi hediye gönderir rabbim
sooonnn 7 dicen kuzumcanim losaysun batina kadar totem yapti 10dan geriye saydi her gun soon 9-8 diye... Bende son 4gun saydimtotemimiz bu
Hemen baslayayim o zaman bu gunu sayarsak 7
agriyi ignede yapiyo canim... Ins sana güzel mi güzel minnak mi minnak bi hediye gönderir rabbim
sooonnn 7 dicen kuzumhadi bismillah
ahhh bu kvler ahh bu cevre baskisi.... Rabbim kotu insanlarin serrinden saklasin bunlar böyle yaptıkça insan daha cok stres oluyor...stres çok etkiliyor mersahim ben bu ayy iyice saldim ocak şubat gibi ikinci aşılama sonra tup dusunmeye başlamıştım ayaklari falan dikmedim yattım öyle... Onca ay bosuna eziyet etmisim kendime ayak bacak dikip
aminnnnn aminnnn aminnnnn
rabbim sana ve tum isteyen herkese nasip etsin canim..
Ne zorluklar cekiyoruz. guzel sonuclansinda hepsini unuturum.ahhh bu kvler ahh bu cevre baskisi.... Rabbim kotu insanlarin serrinden saklasin bunlar böyle yaptıkça insan daha cok stres oluyor...stres çok etkiliyor mersahim ben bu ayy iyice saldim ocak şubat gibi ikinci aşılama sonra tup dusunmeye başlamıştım ayaklari falan dikmedim yattım öyle... Onca ay bosuna eziyet etmisim kendime ayak bacak dikip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?