Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

teşekkür edrim mersahim ins sende gorursun bu çift çizgiyi en kısa zamanda... esim ise gitsin dua edicem hepinize....

Beni biliyorsun neler neler yapmadim bi sürü ilaçlar kullandım....demekki vakti saati varmış

İnsallah canim yaa. rabbim bizede nasip etsin.

Hicranim reglin gecti mi. bide bu ay bisey yapmis miydin. belirtin oldu mu anlat bakem
batim dundu canim... Klomen + duphaston kullandim ikinci kez kullanisimdi... Oldu iste nasip canim...belirtim sol kasikda hafif agri yumurtlamadan sonra hep vardi hala var.iki gundur rahmimde agriyo adet olacak gibi..

batim dundu canim... Klomen + duphaston kullandim ikinci kez kullanisimdi... Oldu iste nasip canim...belirtim sol kasikda hafif agri yumurtlamadan sonra hep vardi hala var.iki gundur rahmimde agriyo adet olacak gibi..

Benimde bi kac gundurregl olacakmisim gibi agri oluyo. Benim yumos gec buyudu bi igneyle catlamadi sonra bidaha oldum. İkinci igneden 14 gun sayinca 23u oluyo. ins kendime ogretmenler gunu hediyesi yaparim

agriyi ignede yapiyo canim... Ins sana güzel mi güzel minnak mi minnak bi hediye gönderir rabbim

ins canim.
kaynana bana psikolojik baski yapiyodu ben de kasimda bi yil doluyo dr bi yil dolmadan bakmiyo demistim. dun hemen soruyo noldu diye
Dr gittigimi fln soylemedim. annem kemoterapi goruyo. bende bitene kadar yapmicam dedim. devamli soruyo fln rahatsiz oluyorum

ahhh bu kvler ahh bu cevre baskisi.... Rabbim kotu insanlarin serrinden saklasin bunlar böyle yaptıkça insan daha cok stres oluyor...stres çok etkiliyor mersahim ben bu ayy iyice saldim ocak şubat gibi ikinci aşılama sonra tup dusunmeye başlamıştım ayaklari falan dikmedim yattım öyle... Onca ay bosuna eziyet etmisim kendime ayak bacak dikip

Ne zorluklar cekiyoruz. guzel sonuclansinda hepsini unuturum.

Anam yaa bebis var simdi karninda. Saglikli sihatli kucagina da alirsin insallah.
Darisi basima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…