var mi gercekten bebis.. benim bebisim... annesinin karninda mi hala inanamiyorum hamile miyim anne mi olucam simdi
var mi gercekten bebis.. benim bebisim... annesinin karninda mi hala inanamiyorum hamile miyim anne mi olucam simdi
bat gundu canim bir gun geciktivar mi gercekten bebis.. benim bebisim... annesinin karninda mi hala inanamiyorum hamile miyim anne mi olucam simdi
adetin gecikti miydi hicran
bat gundu canim bir gun gecikti
kan testi yaptirmadan inanmam zaten canim hep bi suphe olur...
teşekkür edrim canım darısı basina ins.... Umarim yerlesme kanamasidir..ben pembe renkte oluyor diye biliyorum
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
çok teşekkür edrim canım benim bi değişik hissediyorum inanamiyorum halaaa
çok teşekkür edrim canım benim bi değişik hissediyorum inanamiyorum halaaarabbim tum isteyen herkese nasip etsin bizlerede saglikli hayirli evlatlarimizi kolay bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
çok teşekkür edrim canım benim bi değişik hissediyorum inanamiyorum halaaarabbim tum isteyen herkese nasip etsin bizlerede saglikli hayirli evlatlarimizi kolay bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
yavrumun teyzoşları son 2-3 saatimiz :) inşallah yavrumun kesesini görür pıt pıtlarını duyarımm :) dua edin bol bol :)
insallah keseyi ve icindeki bebisin pitpitlarini duyarsin canim. guzel haberlerinizi bekliyoruz. insallah.dualarimiz sizinle canim..
teşekkür edrim canım bilgilerin icinde sagol...ben niyetliyim bugun... Sorun olmaz ins dunde niyetliydim sali carsambada niyetliydim...birde esime surpriz yapcam cikip biberon ve zibin almayi dusunuyorum gidecegim yer yakin ins bisey olmaz korkmuyorda degilim 18aydan sonra ilk kez cift çizgi gördüm..
ins canim ins dualarim senle
seremcemimm canim rabbim sanada nasip etsin ins... Cicislerin ucu yumurtlamadan sonra acimaya basladi bat yaklastikca ici acimaya başladı hala acıyo sol kasik agrim iki haftadir var sari yogun akintim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?