Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

var mi gercekten bebis.. benim bebisim... annesinin karninda mi hala inanamiyorum hamile miyim anne mi olucam simdi

İnsallah canim teyzesinin mercimegi yerlesiyo simdi. dikkat et kendine de iyice yerlessin. agir isler yapma. maydanoz nane adacayi da iyi degilmis dikkat et.

kızlar günaydın..

hicran tebrik ederim canım.. cok sevindim, Allah tamamına erdirsin sağlıkla bebişini kucagına al inşallah..

benim de (adetim düzensiz old. ve ov. testini bu yapmadıgım için) hislerime göre bat yarın, bir önceki aydaki döngüye göre bat haftaya c.tesi olması gerekiyordu, sabah kalktım ki lekelenmeler olmuş. bu yerleşme kanaması dediğiniz şey nasıl oluyor???
inşallah gelmez kırmızılar..

canim cok sewindim. insallah keseyu gorur pit pitlari duyar bu sevincin katlanarak 9 ay sonunda bebisini kucagina alip taki seninle bir omur boyu mutlulugunla devam eder insallah. Allah diger bekleyen arkadaslarimiza da bu sevinci yasatir insallah Amin.

çok teşekkür edrim canım benim bi değişik hissediyorum inanamiyorum halaaa rabbim tum isteyen herkese nasip etsin bizlerede saglikli hayirli evlatlarimizi kolay bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canimcim. bu saatten sonra hareketlerine dikkat et. yorulma. bi. yere cok uzanma.ayakta fazla kalma.arabada saatlerce gitme. fazla yurume ki bebis iyi tutunsun.bunlar cok onemli canim bol bol dinlen ve keyfini cikar bu guzelligin. Allah tamamina erdirsin insallah. halay cekemiyorum telden giriyorum. coookkk sevindim canim.

yavrumun teyzoşları son 2-3 saatimiz :) inşallah yavrumun kesesini görür pıt pıtlarını duyarımm :) dua edin bol bol :)

çok teşekkür edrim canım benim bi değişik hissediyorum inanamiyorum halaaa rabbim tum isteyen herkese nasip etsin bizlerede saglikli hayirli evlatlarimizi kolay bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

hicranımm tebriklerrrr....Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah..canım goğus ağrın varmı ne değişikliklerin varr anlattt :)))

yavrumun teyzoşları son 2-3 saatimiz :) inşallah yavrumun kesesini görür pıt pıtlarını duyarımm :) dua edin bol bol :)

insallah keseyi ve icindeki bebisin pitpitlarini duyarsin canim. guzel haberlerinizi bekliyoruz. insallah.dualarimiz sizinle canim..

ne zaman öğrettin kaç haftalık canım

teşekkür edrim canım bilgilerin icinde sagol...ben niyetliyim bugun... Sorun olmaz ins dunde niyetliydim sali carsambada niyetliydim...birde esime surpriz yapcam cikip biberon ve zibin almayi dusunuyorum gidecegim yer yakin ins bisey olmaz korkmuyorda degilim 18aydan sonra ilk kez cift çizgi gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…